Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Žuvys

As zuvyte,maniškis avinas ax.gif
Sutariam puikiai,kažkaip prisitaikom vienas prie kito,bet kai jau užpykstu tai ir pasakau- na jau tu tai tikras avinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2009 05 18, 10:35)
As zuvyte,maniškis avinas  ax.gif
Sutariam puikiai,kažkaip prisitaikom vienas prie kito,bet kai jau užpykstu tai ir pasakau- na jau tu tai tikras avinas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kur kitos porytes
Atsakyti
QUOTE(mandarin4 @ 2009 05 27, 09:21)
kur kitos porytes
Tikriausiai išsiskyrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 05 27, 16:49)
Tikriausiai išsiskyrė doh.gif

matyt kaip ir tu. beja mažiau kipk prie manęs o daugiau rūpinkis savo vaiku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarin4 @ 2009 05 27, 15:17)
matyt kaip ir tu. beja mažiau kipk prie manęs o daugiau rūpinkis savo vaiku tongue.gif
Nekimbu, bet jei durnas klausimas, ta toks ir atsakymas tongue.gif
PS. Aš neišsiskyrus schmoll.gif O ir vaikų rūpinasi auklė šiuo metu, būk rami mirksiukas.gif

Sorry už spam.gif
Atsakyti
Neissiskyre, kol kas as dar su savuoju.
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 05 27, 17:38)
Nekimbu, bet jei durnas klausimas, ta toks ir atsakymas tongue.gif
PS. Aš neišsiskyrus schmoll.gif O ir vaikų rūpinasi auklė šiuo metu, būk rami mirksiukas.gif

Sorry už spam.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aš esu žuvys,o vyras avinas,gyvename visai neblogai sakyčiau net gerai,teisybę pasakius aš esu rėksnė,o jis tas ramybės sergėtojas smile.gif
Atsakyti
Na as esu zuvis... turejau avina...
na ka galiu pasakyt... avinas yra avinas ir bus avinu.... lotuliukas.gif
gali jis apsimest, kad suprato, bet kaip tikram avinui taip ir nedaeis....
labai jau sunku..... jei ka sugalvos...tai ir neperkalbesi, nesvarbu jam kokie padariniai... jis sugalvojo, kad taip turi buti... reiskias taip ir bus ir gipsas... dideli egoistai, labai myli save...na tuo paciu palepina ir salia esanti.... mirksiukas.gif
na as kantrus zmogus....bet avinas- perejo visas ribas....
as paprasciausiai nebeistveriau ir pabegau.... hihihi.gif
a jis kaip tikras avinas, tik po puses metu pradejo ieskot lotuliukas.gif : lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2009 06 08, 01:00)
a jis kaip tikras avinas, tik po puses metu pradejo ieskot  lotuliukas.giflotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2009 06 10, 14:13)

ir kas čia juokingo
Atsakyti