Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

na prie musu ratelio darbelio kiek supratau is pridetos atvirutes prisidejo tik 3zmones. mamukas, auksine ir as dabar. daiktelis dar vis pas mane ant palaukimo. paprastom dienom nebelieka laiko prises. tikiuosi si savaitgaly pilnai padarysiu kas liko ir issiusiu. Kameja galit iskart man i az parasyt adresiuka.
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2011 03 03, 00:45)
Savo siųsto daikto dar negavau, todėl esu nei nusivylusi, nei pikta ir t.t. Tiesiog nematau prasmės dekoruoti "nevykėlius".

Nepyk tik as ne daikta pati turejau omeny, jis kaip tik labai puikus buvo... bet pati pirmoji ji tiek laiko dekoravusi ir tiek ant jo sukrovusi ir pridare cia ta nepasitenkinimo banga... doh.gif nes jei kazkokie akcentai yra uzklijuojami pabaigoje kai jau darbas baigtas, nu kaip galima klijuoti ant pusfabrikacio, kai dar visa eile laukia dekoruotoju unsure.gif Cia turbut buvo padaryti paciai kuo daugiau, bet gavosi kitu atzvilgiu kuo blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 03 kovo 2011 - 08:37
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 03 03, 09:36)

pilnai sutinku. alaluja ne man vienai keistai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
skaitau, skaitau ir misliju, kam čia kankintis, gal nebereikia visai ratukų? Bus maloniau gyventi ir skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 04, 08:34)
skaitau, skaitau ir misliju, kam čia kankintis, gal nebereikia visai ratukų? Bus maloniau gyventi ir skaityti.

NE NE NE !!! schmoll.gif juk kam nepatinka ratelis, ar ratelio nariu darbas, tegu sukuria nauja rateli.. ar pakeicia nare.. blush2.gif as tikrai grzusi dalyvausiu!!! cia puiki pramoga tarp kasdienybes darbu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir gerai smile.gif dalyvaujam ,kam patinka ir kas nestresuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 04, 21:26)
na ir gerai smile.gif dalyvaujam ,kam patinka ir kas nestresuoja smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano ratelis matau jau turbut po sio karto visai subyres sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 03, 08:16)
na prie musu ratelio darbelio kiek supratau is pridetos atvirutes prisidejo tik 3zmones. mamukas, auksine ir as dabar. daiktelis dar vis pas mane ant palaukimo. paprastom dienom nebelieka laiko prises. tikiuosi si savaitgaly pilnai padarysiu kas liko ir issiusiu. Kameja galit iskart man i az parasyt adresiuka.

Aš neskubu, suprantu, kad visi turi krūvas darbų. Kai galėsi prisėsi ir užbaigsi 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2011 03 05, 20:19)

Aš toliau dalyvauju. Pagalvoju, kad būtų nesąžininga kitų atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2011 03 05, 20:01)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif friends.gif

QUOTE(auksine @ 2011 03 05, 20:19)

4u.gif sukurkit nauja rateli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2011 03 05, 22:01)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  friends.gif
4u.gif sukurkit nauja rateli  bigsmile.gif

Tikrai galim papildyti naujomis naremis, kurios nores prisideti ir greiciau gal pajudes viskas. smile.gif As tai noriu dalyvauti, nors ir greit gimdysiu, manau be problemu susitvarkysiu, kad tik daryti butu ka ax.gif
Atsakyti
Gavai iš Mijakos daiktelį. Šiandien parsinešiau iš pašto. Kol kas spoksau į jį ir bijau prisiliesti. Galima iki pirmadienio pas mane pabus? Jei kils minčių ir išdrįsiu,tai ranką pridėsiu, jei iki pirmadienio nekils minčių ar neišdrįsiu kilusias įgyvendinti, tai pridedu šokoladą ir siunčiu. Kam toliau turėsiu siųsti? Atrodo IRR. Parašyk į a/ž adresiuką iš karto.
Atsakyti