Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

QUOTE(auksine @ 2011 04 17, 23:35)
mano indelis buvo apatine dalis- vidus ir isore nudazyta juodai ir susendinta bei itrinta sidabriniu akrilu.
na manau cia ne vieta tokiai kritikai g.gif mes gi jusu darbu nekritikuojam ir savo nuomones nekisam...

...pala pala...kaip pas MUS yra priimta pasakyt....AŠ TIK IŠSAKIAU SAVO NUOMONE,...daugiau šiuo klausimu nediskutuosiu, bet...pasiliksiu savo nuomonę sau biggrin.gif ... o , kad pačios dariusios reiškia SAVO NUOMUONE biggrin.gif tai tinka, ania...
.......o dar turėsi, bus proga ir apie mūsų darbą išsakyt savo nuomonę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 balandžio 2011 - 06:35
na malonu ar nemalonu cia yra kita medalio puse. bet tikrai zado netekau kai pamaciau ta daikta. nu juk mamuko darbai visada is nuotrauku tokie kruopstus ir nulaizyti smile.gif . kodel visada reikia tylet??? cia jau antrasis daiktelis, bet sitas atsiprasau, dar baisesnis. turiu omeny nekruopsciai daryta. SKONIS VISAI NE PRIE KO!!!. megraites susiimam ir darom kiekviena ta daikteli kaip sau, o ne bitik slep tep...

Galit pykti, bet as negaliu nutyleti . ir jeigu tai juoda, neapsivercia liezuvis sakyt kad cia balta ir dar sypsotis 4u.gif .

Vsio leidziam kiekviena po savo daiktely, kad jie sukusi greiciau. uzteks apie tapaty.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 18 balandžio 2011 - 07:59
QUOTE(kvartetas @ 2011 04 18, 08:55)
na malonu ar nemalonu cia yra kita medalio puse. bet tikrai zado netekau kai pamaciau ta daikta. nu juk mamuko darbai visada is nuotrauku tokie kruopstus ir nulaizyti smile.gif . kodel visada reikia tylet??? cia jau antrasis daiktelis, bet sitas atsiprasau, dar baisesnis. turiu omeny nekruopsciai daryta. SKONIS VISAI NE PRIE KO!!!. megraites susiimam ir darom kiekviena ta daikteli kaip sau, o ne bitik slep tep...

Galit pykti, bet as negaliu nutyleti . ir jeigu tai juoda, neapsivercia liezuvis sakyt kad cia balta ir dar sypsotis  4u.gif .

Vsio leidziam kiekviena po savo daiktely, kad jie sukusi greiciau. uzteks apie tapaty.

drinks_cheers.gif patirtis jau neleidzia daryt tokiu klaidu, juk gavo tuscia dezute, galejo kiek norejo ir kurioj vietoj norejo padaryti ka nors.

O kieno eile leisti daigteli? Sakykim, jei butu mano - kam as turiu ji siusti, sekanciai po manes? Man greit gimdyt, todel nekantrauju aptarti viska issamiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 18 balandžio 2011 - 08:47
1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Glide
7. auksine
8. Kvartetas

radau toki musu ratelio eiliskuma. siulau visom iskart siusti po savo dailteli. kieviena issiustumem pagal eile sekanciai.
tik jau nebezinau ar visos is cia dalyvaujancios??? balte lyg pamenu issibrauke g.gif

as galeciau jau irgi leisti tuomet savo daikteli nauja tuo paciu siuntimu kamejai_mejai 4u.gif
Atsakyti
kai vaziuosiu i klaipeda sekanti karta, atvesiu savo daikta tau, kvartetai.
Atsakyti
Kodėl taip tylu...kur mūsų ratuko darbelis...aštuoniuke, gal jau džiaugiesi...
Atsakyti
Na , tikrai tyliai nesidžiaugčiau biggrin.gif

Tyliai laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
o as jau gavau daiktely is auksines "sviezia zaliava". tai vakar pradejau 4u.gif
Atsakyti
o kaip tas musu ratukas, ar uzsidare jau? ar gavo savininke?
Atsakyti
sveikos, damos, truputį susivėlinau, bet diplomas toks dalykas, kurio nepastumsi... atėjo didysis išsikraustymo išpardavimas. Kviečiu visas į svečius, kurios tikisi rasti ką nors gero ir tikrai pigiai. Įmetu kelias bendras nuotraukas. O trumpai, ką galima rasti išpardavime: dekupažo priemonės, daiktai dekoravimui, scrapbookingo popierius, floristinio plaušo, darbo prijuostės.

Atvirų durų diena - gegužės 18 ir 19 dienomis (trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 16h iki 21h. Rašykit až, kas dar nėra buvojęs pas mane.

nuotraukos čia http://mano.1001ideja.lt/

Atsakyti
Sveikos smile.gif

gavau savo dėžutę, ačiū visoms 4u.gif Priminimui keliu kvarteto darytas nuotraukas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti