Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 8

QUOTE(Roga @ 2012 01 11, 21:40)
tai, kad jų 8, visa gauja, su vienu susitvarkėme ir auklėtoja padėjo. o čia 8, ir visi kaip vienas sako, kad meluoja mano vaikas doh.gif kalbėtis taip, o kas pasikeis, kai tiek vaikų, nu spresim mes tą bėda, o kaip gausis pažiūrėsim.

Zinau, su hiperiuku nedaug tepakovosi. Stiprybes jums.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2012 01 11, 20:40)
tai, kad jų 8, visa gauja, su vienu susitvarkėme ir auklėtoja padėjo. o čia 8, ir visi kaip vienas sako, kad meluoja mano vaikas doh.gif kalbėtis taip, o kas pasikeis, kai tiek vaikų, nu spresim mes tą bėda, o kaip gausis pažiūrėsim.

O ką jie sako, ką jūsų vaikas daro? unsure.gif

Kaip mažoji?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 11, 22:44)
O ką jie sako, ką jūsų vaikas daro? unsure.gif

Kaip mažoji?

nu kai pagalvoji, manęs tokie dalykai neveiktų, bet mano dičkį doh.gif
pokalbis vyksta:
-baik mokytis, moksliuk
vaikis tyli kenčia, kai trūksta kantrybė rėkdamas keikiasi baisiai, tada kai bando sakyt mokytojai kad trukdo mokytis, jie tada sako, kad jis keikiasi (nors mokytoja nei auklėtoja aišku negirdi nieko). nebuvau šalia negaliu atsakyt tiksliai, bet matau kad sunku jam.
ypač kai sako su tavim nebendrausim nes tu iš vilniaus. atima bata, mėto juokiasi.
vaikis man jau rėkia sako mama nebegaliu užmušiu sako kurį nors. pamenu kuom baigėsi jo protrūkis mergaitei buvo smegenų sutrenkimas doh.gif laikosi vaikis, ir viska laiko viduje, kol pratrūks. jau matau kaip sunku vaikšto per miegos, trankosi namie į baldus, kol iki toleto nueina į kelnias prisisioja doh.gif

nu atrodo šudnekis, aš jo amžiuje būčiau atsistojusi ir vožusi į dantis, o tas pasirodo prisimena nuo vilniaus laikų sako mama valdausi, sako nenoriu, kad tavę kviestu į mokykla. aš jam sakau jei muša ginkis, kol nesužalojo, o dėl tokio dalyko galiu ir į mokykla eit kas dien. nes viena karta pastumė, kita karta įspyrė ir taip sukasi viskas ratu.

o mažoji viskas gerai, zzzyyyzzzziiiiaaaam dantuka auginam, vaikštom į mankštas, rodo nora sėstis, rišam dvi kasytes, nes jau plaukai lenda į akis. dičkiui sesė atgaiva, jis tada būna pakylėtas, nes sesuo tik į jį tenori žiūrėti, jis tada jaučiasi svarbus. štiandiena leidome laika tik jam, nenorėjo apie nieka kalbėti, tai vakare jau geriau. bet meigas matau dar tragedija vaikai rašo kodėl ne mokykloje sako diktantai, tas vėl save kankina, kad neišmoks, akd diktanta reikia rašyt. nu čia kiek suprantu aš padariau klaida vis skaityk skaityk knyga, reikia mokytis, o dabar vsio jei neina į mokykla tragedija, reiškia neišmoks. unsure.gif
Atsakyti
Oi Roga skaitau ir ašarą braukiu, aišku nelengviau jums nuo to unsure.gif
Perduokit dičkiui linkėjimus 4u.gif
Su patyčiom bjauru , labai bjauru .... nežinau kaip dabar mokykloj, labai jau uždaras mano vaikas, važiuosiu kartu į ekskursiją tada gal kažką pamatysiu daugiau. Nors jis nenori, sako nevažiuok, vaikai tyčiosis, bet kažkaip pakalbėjom, kad dėl to tikrai nesityčios, nes važiuos ne viena mama. Bet lauke tai siaubas baubas, mūsų langai neišeina į lauką, tai aš kaip pusprotė vis lekiu prie lango į laiptinę, atidarinėju langą ir stebiu, klausau doh.gif

P.S. Dar pasakyit, kad moksliukai dabar madoj,ot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 11 sausio 2012 - 22:29
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 11, 23:28)
Oi Roga skaitau ir ašarą braukiu, aišku nelengviau jums nuo to  unsure.gif
Perduokit dičkiui linkėjimus  4u.gif
Su patyčiom bjauru , labai bjauru .... nežinau kaip dabar mokykloj, labai jau uždaras mano vaikas, važiuosiu kartu į ekskursiją tada gal kažką pamatysiu daugiau. Nors jis nenori, sako nevažiuok, vaikai tyčiosis, bet kažkaip pakalbėjom, kad dėl to tikrai nesityčios, nes važiuos ne viena mama. Bet lauke tai siaubas baubas, mūsų langai neišeina į lauką, tai aš kaip pusprotė vis lekiu prie lango į laiptinę, atidarinėju langą ir stebiu, klausau  doh.gif
P.S. Dar pasakyit, kad moksliukai dabar madoj,ot  cool.gif

nu žinok su vaikų žeminimu neįsivaizduoju, kaip čia viskas baigsis, labiausiai nesinorėtu mokyklos keisti vidurį metų. na bet jau važiuojam į priekį, vaikis jau lyg neblogai miegojo šianakt, spresiu po savaitgalio ar dar laikysiu namie ar leisiu į mokykla. manau pirma pati nueisiu į mokykla pakalbėti su mokytoja o tada jau žiūrėsiu kas čia bus.
radau psichologe skambinsiuosi jai, tikiuosi priims mus.
aha vat su tais moksliukais, matyt visais laikais bus ne madoj lotuliukas.gif

bet kai prisimenu nu manęs neveikdavo nei patyčios, nei kad vadindavo moksliuke nors jei jau užknisdavau tada nekas būdavo cool.gif bet kaip mano dičkis reaguoja, čia matyt labiausiai todėl, kad nepasitiki savimi, jo savivertė tokia žema, kad baisu. niekaip neina įtikinti, kad viska gali padaryti, kad viskas gerai, kad viska jis moka, ne sako nemoku viskas blogai, su juo niekas nebendrauja. vien žo užburtas ratas, reikia suktis kažkaip iš jo.

šianankt kai pagalvojau, tokia susinervinusi buvau, kad atrodo net mintys susivėlusios, net rašyt rišliai nemoku.
Atsakyti
Roga, bandyk paaiskinti, kad jie taip nesugeba, pavydi, delto nori, kad ir jis nesugebetu, nesisektu jam. negerai jie daro, kad kitam blogo linki, bet dabar toks amzius verysad.gif kai buti protingesniu reikia..tyliai zinoti, kad siuoatveju jis yra geresnis, nei tie, kurie tyciojasi
Atsakyti
labai sunku berniukui buti geru mokiniu. Ne visi istveria ir pradeda samoningai buti blogiukais. Taip buvo ir su mano vyresniuoju. Pirmunas buvo iki penktos klases. Ir tikrai ne todel, kad mokytoja lepino. Gaudavau velniu kaip reikiant del jo elgesio.
Paskui prisimetu etapa, kai mokytojos man pradejo priekaistauti, kad neatsinesa sasiuviniu, vadoveliu. elgesys buvo labai nekoks, tai teko eiti sedeti per pamokas. Ka pamaciau, puse klases galiorkos nesissitrauke vadoveliu ir samoningai sedejo nieko neveikdami gale. Kadangi tiems blogiukams as buvau autoritetas ir pazystama, nes jie pas mane lankesi namie, tai greitai suorganizavau, kad issitrauktu knygas ir dauguma jas turejo. Mokytoja kalbejo, kad pagaliau galejo ramiai pravesti pamoka. As tada dar nieko nesupratau, neturejau patirties, ziniu. Tai buvo lietuviu pamoka.
Dabar as jau galiu pasakyti, kad ne pas visas mokytojas vaikai neissitrauke knygas. GEOGRAFIJA, MATEMATIKA, ISTORIJA. Per tas pamokas jie mokesi, nesielge ignoruojanciai.
na, bet jie tada buvo astuntokai. O ir mokytoja jie ignoravo, nes ji labai skundesi tevams ir sasiuviniu masinis neissiemimas buvo tiresiog protestas pries mokytoja. As tada dar durnike, galvoju, grieztai kontroliuoju knygu susidejima i kuprine, o cia mada.
Ka noriu patarti. Jei tik turi laiko, jegu. Tiesiog sudaryk salygas, kad tie branduoloiukas atsirastu pas tave namie. As, kad ir siandien kepiau kibinus, pakvieciau pavakarieniauti. Atejo tik vienas draugas, o buna ir kitaip.
Kai pas mane yra vaiko draugai, as mazdaug galiu spresti, kas jie tokie.
Susidraugavus su draugais, per juos as galiu valdyti savo hiperi. Pagrinde draugai visada ji aukleja, sako nedaryk taip ir anaip. As tiek kantrybes neturiu ir kazi ar manes klausytu. O pagyrus jo drauga, draugas daro stebuklus.
Na cia as visai nuvaziavau nuo tavo problemos, bet noriu patarti, kad tik pazinus priesa, galima rasti jam priesnuodi. Galu gale gero, naujo filmo perziura gali tapti i jusu namus atvykimo priezastis. Kad ir per www.monstras.lt galima paziureti batuota katina. Ar kazkas panasaus. Su priesu geriau susidraugauti, negu..............kad ir keisti mokykla..............
Atsakyti
Roga..kaip irodyti, kad jus ne vilnieciai g.gif juk ne vilnieciai..jam kazkaip reiktu prasitarti, kad gyveno Vilniuje kelis metus ir isvaziavo, nes nepatiko mirksiukas.gif bent jau sita vieta gal kazkaip is patyciu dingtu g.gif
Is manes Ciurlionkej tyciojosi ir nekalbejo visos mergaites del vienos zavadylos, nes mano tevai ne muzikantai doh.gif verysad.gif cia as nieko pakeisti negalejau..pakeiciau mokykla cool.gif
Atsakyti
Daug patarimų čia pasiskaičiau ir su visom sutinku, atvykti pas mus į svečius abejoju ar įmanoma, per toli gyvename nuo mokyklos, per 2 autikus reikia vykti, o gal. dabar darbas Benui, kad jis nors kiek savimi pasitikėtų ir "atsistotų ant kojų", tada pasikalbėti su mokytoja, ir jei pavyks su vaikais, bet vargu ar mano vaikis man tą leis, jis mano, kad tai nebrasmiška.
Alchemie vaikis sakė, kad tik gyvenome Vilniuje kelis metus, bet jau šito nebegirdi. bet manau, kad ir vaikis dažnai kartodavo, kad Vilniuje kaikurie dalykai buvo geriau.
žodžiu jau šiandiena geriau, kalba apie atsipalaidavima, ir kaip palaipsniui grįš prie pamoku, manau jau tai yra geriau.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas is budu yra paklausti sunaus, kad klaseje madinga. Ar tai kazkokiu imantriu lipduku, kad ir zmogaus voro mada. Nes pas mus grupeje visi is proto kraustesi, kur gauti zmogaus voro lipduku. As ju radau kinieciu parduotuveje, ir vaikai gaudavo vakare po viena uz gera elgesi, tai man vaikai tada grupeje buvo silkiniai. Ar tai tegul buna saulelydzio, hario poterio knyga,va mergaites is proto ejo del siu knygu, filmu persionazu, tada as radau per google spalvinti colorring, o is kur gavau nesakiau. Tai merginos man visa grupe isblizgindavo, kad tik gauti savo mylimu heroju. Tiesiog vaikai turi savo specivika, zargonus ir per tai juos galima palenkti sava linkme. Net pvz. paklausk bet kokio berniouko, kaip jie sveikinasi, net nustebsi, koks ritualas visas pas ju yra.
Gal galu gale reikia nupirkti geresni mobilu telefona, kad klases lyderis pradetu skaitytis su tavo sunum? Ar dar kas. Mes labai daug kalbames su grupes vaikais, labai daznai juos klasiokai atstumia, nes kai kurios klases aukletojos, mokytojos kazkodel klasiokams pasako, kad jis pas mus grupeje.
Islipa is sios bedos visi, nes zinoma, tie vaikai, kurie gyvena pas mus, yra labai su didele patirtimi, jie mazi suauge, stiprus zmogiukai. Bet visu pirma, kai pas mane ateina mergyte su sia bedda, kad pasisnekketi, jog nenori i mokykla, as skiriu vakare jai dideli demesi. Mano protelis teisgali pasidaryti madu sou. Mes atidarome spintas ir pasikvieciame musu grupes graziausia. Tada prasideda... Bent trys komplektai rubeliu surenkami ir.............i kara smile.gif
Kas siuo metu is taves reikalinga? Tiesiog klausytis, pagirti savo sunu ir palaikyti, o viso gyvenimo uz ji nugyventi negali.
Patyciu tema as tau grieztai rekomenduoju susirasti filma Klase ir ji idemiai perziureti. Sis filmas yra su labai skaudziomis pasekmemis, bet gerai ir idemiai ji perziurejusi tu rasi atsakymus i kai kuriuos klausimus. Gal ir susivoksi, ka daryti toliau. Pazadu, si filma perziurejusi verksi ir ..............Sis filmas remiasi realiais faktais.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 01 13, 15:29)
Dar vienas is budu yra paklausti sunaus, kad klaseje madinga. Ar tai kazkokiu imantriu lipduku, kad ir zmogaus voro mada. Nes pas mus grupeje visi is proto kraustesi, kur gauti zmogaus voro lipduku. As ju radau kinieciu parduotuveje, ir vaikai gaudavo vakare po viena  uz gera elgesi, tai man vaikai tada grupeje buvo silkiniai. Ar tai tegul buna saulelydzio, hario poterio knyga,va mergaites is proto ejo del siu knygu, filmu persionazu, tada as radau per google spalvinti colorring, o is kur gavau nesakiau. Tai merginos man visa grupe isblizgindavo, kad tik gauti savo mylimu heroju. Tiesiog vaikai turi savo specivika, zargonus ir per tai juos galima palenkti sava linkme. Net pvz. paklausk bet kokio berniouko, kaip jie sveikinasi, net nustebsi, koks ritualas visas pas ju yra.
Gal galu gale reikia nupirkti geresni mobilu telefona, kad klases lyderis pradetu skaitytis su tavo sunum? Ar dar kas. Mes labai daug kalbames su grupes vaikais, labai daznai juos klasiokai atstumia, nes kai kurios klases aukletojos, mokytojos kazkodel klasiokams pasako, kad jis pas mus grupeje.
Islipa is sios bedos visi, nes zinoma, tie vaikai, kurie gyvena pas mus, yra labai su didele patirtimi, jie mazi suauge, stiprus zmogiukai. Bet visu pirma, kai pas mane ateina mergyte su sia bedda, kad pasisnekketi, jog nenori i mokykla, as skiriu vakare jai dideli demesi. Mano protelis teisgali pasidaryti madu sou. Mes atidarome spintas ir pasikvieciame musu grupes graziausia. Tada prasideda... Bent trys komplektai rubeliu surenkami ir.............i kara smile.gif
Kas siuo metu is taves reikalinga? Tiesiog klausytis, pagirti savo sunu ir palaikyti, o viso gyvenimo uz ji nugyventi negali.
Patyciu tema as tau grieztai rekomenduoju susirasti filma Klase ir ji idemiai perziureti. Sis filmas yra su labai skaudziomis pasekmemis, bet gerai ir idemiai ji perziurejusi tu rasi atsakymus i kai kuriuos klausimus. Gal ir susivoksi, ka daryti toliau. Pazadu, si filma perziurejusi verksi ir ..............Sis filmas remiasi realiais faktais.

juokas, kai paklausinėjau pasirodo mėgiaumiausias užsiėmimas graibyti mergaites doh.gif pirštiniai žaisliukai (tai kas su pirštai gali valdyti) aišku kip ir sakei nauji telefonai.
taip už jo gyvenimo nenugyvensiu, jis pats turi išmokti spresti problemas, o ne jas apeiti, nustumti tol kol jau privers presti, nes bėda smaugs. toks jau jo būdas. mokinu, sakau slėpdamos bėdos nepasislėps o dar labiau pasunkės, bet jam sunku. bet pagerėjimas jau nebemeluoja.

apie filma gera įdėja, reiks įrašyti, gal rimtai pavyks parodyti ir su noru pažiūrės vaikai g.gif
Atsakyti
Ta filma turi ziureti visu pirma pati. Sis filmas yra labai ziaurus. Neisvere patyciu paaugliai issaude visa klase. Ar verta ziureti si filma tavo mazyliui, as nezinau. Tau spresti. as jau geriau per yotube pasiziureciau filmuku apie patycias, o projektu yra daug ir visokiu. Atsirinkus tu gali vaikui parodyti.
Si filma vaikai ziuri issizioje, kalba, kad jis pats geriausias filmas, bet ar verta ji ziureti penktokui, as abejoju.
Taciau paziureti i tai, kaip sprendzia sia problema suaugusieji verta. Sis filmas labai gerai parodo mokyklos abejinguma.
Taip, vaikai materialistai, kartais ju demesi ir pagarba galima papirkti tiesiog daiktais. As nezinau ar yra tai teisinga, bet man atrodo, kad..... geriau vaika mokyti, jog turint materialius daiktus galima palenkti zmones savo pusen. o tai yra faktas, norim mes to ar nenorim. Na galu gale, bent jau be mokslu materialines geroves nelabai tesusikursi. Gal tai net gali palenkti vaiko nora dar labiau mokytis. Ar pvz. geriau eiti is mokyklos ir taip pamokyti savo vaika, kad esant sunkumams reikia tiesiog pabegti. Galu gale, situacija turi pati labai stebeti ir kuo daugiau savo vaika palaikyti. Nes adaptacinis periodas mokykloje, naujoko statusas yra taip pat labai nelengvas. Bet jei matysi, kad tavo vaika zaloja, zinoma imkis veiksmu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 14 sausio 2012 - 12:13