Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 8

Sveikos.
Atėjau pasigirti, dar nesulaukusi rezultatų blush2.gif
mano vaikas šiandien dalyvaus skaitovų konkurse vienintelis iš klasės, žinant jo problemas kalbos labai labai jaudinuosi ir kartu didžiuojuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 11 18, 09:36)
Sveikos.
Atėjau pasigirti, dar nesulaukusi rezultatų  blush2.gif
mano vaikas šiandien dalyvaus skaitovų konkurse vienintelis iš klasės, žinant jo problemas kalbos labai labai jaudinuosi ir kartu didžiuojuosi  wub.gif

šaunu smile.gif sekmės jam
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2011 11 18, 13:31)
šaunu smile.gif sekmės jam

Diplomo nelaimėjo, tai atspausdinau darbe smile.gif
Skė, kad daugiau nedalyvaus cool.gif
Atsakyti
Sveikos.
mano vaikas šiandien dalyvaus skaitovų konkurse vienintelis iš klasės, žinant jo problemas kalbos labai labai jaudinuosi ir kartu didžiuojuosi  wub.gif

bigsmile.gif vis tiek sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 11 18, 15:33)
Diplomo nelaimėjo, tai atspausdinau darbe  smile.gif
Skė, kad daugiau nedalyvaus  cool.gif

vistiek sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 11 18, 15:33)
Diplomo nelaimėjo, tai atspausdinau darbe  smile.gif
Skė, kad daugiau nedalyvaus  cool.gif

Šaunuolė mamytė smile.gif gerai sugalvota.
Atsakyti
Laba.
Aš pradėjau dabar gailėtis kam vaiką į ligoninę paguldžiau... Visa vyro giminė vos ne su grasinimais puola, kaip drįsau vaiką į tokią įstaigą uždaryt, kas aš per motina, kad vaiką vaistais leidau šert... Uošvienė kalba viena, gydytoja visai kitaip..Jau nebesuprantu kur tiesa... Nuvažiuot dažnai negaliu, nes per kišenę labai kerta... Kitą savaitę turėtų išleist iš ligoninės, tai uošvienė nori jį pasiimt pas save, aš neleidžiu, vyras vėl ant viršaus, kad suteiks savo tėvams įgaliojimą rūpintis vaikais... Jaučiuos tokia bloga motina, kad ne tas žodis...
Atsakyti
bumbasi, tai vat idomu, kiek laiko anyta sugebes vaiku rupintis? Juk jums gyventi ir auginti ji reikia, o ne pagloboti pora dienu verysad.gif as tavo vietoje pasakyciau, vaikas ne psichatrineje ligonineje, ir is viso tai ne ligonine, o vaiko raidos centras, kur tiria, stebi vaika ir suteikia pagalba IR VAIKUI< IR ARTIMIESIEMS 4u.gif juk viuosmene neziures, kad anyta myli, o mama keikia, jie ziures i vaika ir visi bus pasmerkti, o jau nekalbu, kaip jausis vaikas, jei negaus pagalbos verysad.gif
Gera esi mama 4u.gif bent jau zinosi, kad padarei, ka turejai, jei nepades tyrimas bandysi suktis, kaip sirdis liepia, kitur ieskoti pagalbos, patarimu, galiausiai, tegu anyta pasiskaito apie tokius vaikus literaturos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 20, 21:08)
bumbasi, tai vat idomu, kiek laiko anyta sugebes vaiku rupintis? Juk jums gyventi ir auginti ji reikia, o ne pagloboti pora dienu verysad.gif as tavo vietoje pasakyciau, vaikas ne psichatrineje ligonineje, ir is viso tai ne ligonine, o vaiko raidos centras, kur tiria, stebi vaika ir suteikia pagalba IR VAIKUI< IR ARTIMIESIEMS 4u.gif juk viuosmene neziures, kad anyta myli, o mama keikia, jie ziures i vaika ir visi bus pasmerkti, o jau nekalbu, kaip jausis vaikas, jei negaus pagalbos verysad.gif
Gera esi mama 4u.gif bent jau zinosi, kad padarei, ka turejai, jei nepades tyrimas bandysi suktis, kaip sirdis liepia, kitur ieskoti pagalbos, patarimu, galiausiai, tegu anyta pasiskaito apie tokius vaikus literaturos 4u.gif

Visi puola dėl tų vaistų... Kadangi vyksta skyrybos, tai dabar net per teismą mano "blogi" poelgiai bus prikišami... Niekam neįdomu, kad vaikas bėdų turi, nes nė vienas iš jų negyvena su juo. Iškart siūloma buvo iš jų pusės mokytoją keist, ten viskas jau už nugaros suplanuota...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 11 20, 23:23)
Visi puola dėl tų vaistų... Kadangi vyksta skyrybos, tai dabar net per teismą mano "blogi" poelgiai bus prikišami... Niekam neįdomu, kad vaikas bėdų turi, nes nė vienas iš jų negyvena su juo. Iškart siūloma buvo iš jų pusės mokytoją keist, ten viskas jau už nugaros suplanuota...

4u.gif laikykis, buk tvirta, tiesa tavo puseje, svarbiausia issiaiskinti kas vaikui yra ir kaip jam padeti. Tokie beveik ex-uosviu trukdimai yra samoningi, jei nieko nedarytum tai teisme pareikstu kad tu nesirupini vaiku, o jie nieko nedare nes nezinojo. Tad ju trukdymai suteikti vaikui pagalba irgi turi buti pastebeti. Pasakyk jiems kad jei nenori padeti tai tegul netrukdo.
Neesu tikra, bet atrodo tevas gali duoti teise savo tevams atstovaut ji, pvz teisme, bet jam isvykus ir motinai likus rupintis vaikais visos teises vaiku atzvilgiu priklauso jai (ir negali buti perduotos kam kitam, juk santuoka galioja iki skyrybu proceso pabaigos;)
Atsakyti
Pasikviesk i teisma mokytoja paliudyti, kaip vaikui sekasi mokykloje, kokie pasiekimai, kokie sunkumai 4u.gif mokytoja ju nuomone gal ir blogam tu turi popierius, kad vaikjui yra raidos bedu, mokytoja liudininke, teismas gal paskaitys mediku isvadas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 21, 18:23)
Pasikviesk i teisma mokytoja paliudyti, kaip vaikui sekasi mokykloje, kokie pasiekimai, kokie sunkumai 4u.gif mokytoja ju nuomone gal ir blogam tu turi popierius, kad vaikjui yra raidos bedu, mokytoja liudininke, teismas gal paskaitys mediku isvadas g.gif

Ačiū už patarimus, apie tai jau galvojau...Jei prieisim iki to tai taip ir padarysiu..
Rytoj važiuosiu pasiimti vaiko. Jau sulaukiau iš kažkieno žinutės vaiko klausimu... Kad jei neleisiu į kaimą gali būt blogai...Vaikui haliucinacijos, jį visi skriaudžia, jam reikia ramybės... Jėtus, kur galvą įkišau... doh.gif
Važiuosiu iš pat ryto, kad su gydytoja pasikalbėti.. Bus matyt kas ten išties, ar tik gasdina mane ir tiek... Net nežinau kas doh.gif biggrin.gif Žinokit net pavydžiu, kad yra tokių anytų, kurios į vaiką net dėmesio nekreipia....
Atsakyti