QUOTE(Roga @ 2010 11 18, 23:39)
žinoma, jei dar ne viskas išbandyta, tada tikrai bandykite viskas kas tik geriausia. o dėl vaistų ir aš ilgai abejojau. daug visko padariau, bet kai priėjo tokia riba kai vaikas ne tik kitus bet ir save žaloti pradėjo man nieko kito ir nebeliko daryti. o jums stiprybės ir daug daug kantrybės dirbant.
andreja23 na čia tikrai keistai
pirma reikia, kad vaikas išmoktų kalbėti kaip Alchemie sako, o tada žiūrėti ar jis hiperaktyvus, nes vaikas nemokėdamas kalbėti viskas išreiškia per judesį. manau jums pirma reikia kad vaikas išmoktų kalbėti ir darbas su psichologu, o tada žiūrėti kaip jam sekasis 

andreja23 na čia tikrai keistai

Tai va as ir taip galvoju, kad dar bandysim kazka daryti IKI vaistu. Jie lai lieka paskutiniam atvejui...Tik man keista, jau pora dienu kai jam paskambinam, jis piktas, ir nuolat praso kad ji paimti is VRC.Pati laukiu nesulaukiu, treciadienio, kada gris namolio...
QUOTE(Roga @ 2010 11 19, 09:49)
visų pirma vaikui agresija kyla iš nemokėjimo kalbėti ir išreikšti mintis, antra kyla agresija staigiai pakeitus gyvenimo vieta, trečia ilgas stovėjimas judriam vaikui tai daugiau žalojimas ne bausmė, ilgas kalbėjimas nepadės, nes vaikas girdi lygiai 5 minutes, daugiau galite sakyti ką norite jau nebegirdi. hiperaktyviam vaikui raminančių neduoda, nes dažniausiai juo veikiai priešingai ir dar labiau užveda, tuo labiau, kad jūs galite rinktis duoti ar neduoti vaikui vaistus 

Mums irgi ta pati sake, kai darzelyje daznai musesi, o nemokejo gerai kalbeti, beto , sako jog ir jei negyveni nuolatineje gyvenamojoje vietoje,o nuomuojiesi t.y nuolat kraustaisi kitur, vaikas jauciasi nesaugiai, nes zino jog gyvena"ant lagamino"