Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 8

QUOTE(Roga @ 2010 11 18, 23:39)
žinoma, jei dar ne viskas išbandyta, tada tikrai bandykite viskas kas tik geriausia. o dėl vaistų ir aš ilgai abejojau. daug visko padariau, bet kai priėjo tokia riba kai vaikas ne tik kitus bet ir save žaloti pradėjo man nieko kito ir nebeliko daryti. o jums stiprybės ir daug daug kantrybės dirbant. 4u.gif
andreja23 na čia tikrai keistai blink.gif pirma reikia, kad vaikas išmoktų kalbėti kaip Alchemie sako, o tada žiūrėti ar jis hiperaktyvus, nes vaikas nemokėdamas kalbėti viskas išreiškia per judesį. manau jums pirma reikia kad vaikas išmoktų kalbėti ir darbas su psichologu, o tada žiūrėti kaip jam sekasis g.gif

Tai va as ir taip galvoju, kad dar bandysim kazka daryti IKI vaistu. Jie lai lieka paskutiniam atvejui...Tik man keista, jau pora dienu kai jam paskambinam, jis piktas, ir nuolat praso kad ji paimti is VRC.Pati laukiu nesulaukiu, treciadienio, kada gris namolio...

QUOTE(Roga @ 2010 11 19, 09:49)
visų pirma vaikui agresija kyla iš nemokėjimo kalbėti ir išreikšti mintis, antra kyla agresija staigiai pakeitus gyvenimo vieta, trečia ilgas stovėjimas judriam vaikui tai daugiau žalojimas ne bausmė, ilgas kalbėjimas nepadės, nes vaikas girdi lygiai 5 minutes, daugiau galite sakyti ką norite jau nebegirdi. hiperaktyviam vaikui raminančių neduoda, nes dažniausiai juo veikiai priešingai ir dar labiau užveda, tuo labiau, kad jūs galite rinktis duoti ar neduoti vaikui vaistus g.gif

Mums irgi ta pati sake, kai darzelyje daznai musesi, o nemokejo gerai kalbeti, beto , sako jog ir jei negyveni nuolatineje gyvenamojoje vietoje,o nuomuojiesi t.y nuolat kraustaisi kitur, vaikas jauciasi nesaugiai, nes zino jog gyvena"ant lagamino" blush2.gif
Atsakyti
Maniskis tik dienos stacionare buvo, t.y. pamokos jam ten vykdavo..bet labai jis ten isgyveno verysad.gif nes patyre patycias, buvo ten vaikai is vaiku namu ar is panasios istaigos vyresni, tai tyciojosi is jo verysad.gif tai dabar pro ten vaziuojam vaikas net atsidusta, akd nesusotjam ir vis pasitikslina ar jo ten nepaliksiu verysad.gif mokykloje, jo klaseje patyciu nera
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 11 19, 11:52)
Maniskis tik dienos stacionare buvo, t.y. pamokos jam ten vykdavo..bet labai jis ten isgyveno verysad.gif nes patyre patycias, buvo ten vaikai is vaiku namu ar is panasios istaigos vyresni, tai tyciojosi is jo verysad.gif tai dabar pro ten vaziuojam vaikas net atsidusta, akd nesusotjam ir vis pasitikslina ar jo ten nepaliksiu verysad.gif mokykloje, jo klaseje patyciu nera

As isivaizduoju, nes mes kai ten ji nuvezem, as laaaaaabai pergyvenau, ir jo daktare ir psicholige mate kad man labai negera, tai jos primygtinai sake kad jei man kokios baimes ar nerimas, tai skambinti ir nebijoti...As zinau kad ten visko gali buti, bet juk ji guldem tam, kad suzinoti ar kas yra ne taip... verysad.gif Zinokit, kaip pavargau klausyt:tavo vaikas toks, tavo vaikas anoks, jis ta padare, jis ana padare doh.gif Tas jo nutruktgalviskumas-per nepilnus metus sugebejo per savo judruma 2 kartus ta pacia ranka susilauzyt...Nesigailiu, kad jis ten yra, tik gailiuosi, kad aplinka ten tokia...Bet tai laikina, o ir mums patiems aisku kas yra ir kaip elgtis toliau.Ir mokytoja zinos koks jis ir orientuosis kaip su juo toliau klaseje bendraut, uzuot vertinus kaip eilini neklauzada...
Atsakyti
Zinau ta jausma, kai nuolat jauti spaudima aplinkos verysad.gif deja turiu nuliudinti, bet diasgnozes, ar elgesio priezasciu nustatymas neeliminuos visuomenes atstumimo problemos verysad.gif reikia ieskoti keliu, kaip padeti vaikui susitvarkyti su bedom ir kaip sau padeti tokiu budu
Atsakyti
pas mus prasidėjo malonumai, kol aš buvau namie ar vyras biuletenyje viskas atrodo neblogai, dabar vėl krentame, mokslas nukrito, vaikas vaikšto liūdnas, irzlus, užsigauna net ten kur atrodo neužsigautumei. o dar žiema, vakarai tamsūs ilgi, kol sulaukia mūsų, kad ir treniruotės, bet juk vienas kad ir valanda ar dvi pabūna, pamokų nedaro, o doh.gif vien žo gruodis artėja verysad.gif sunkiausia jį matyti prislėgta, kai vaigšto iš kampo į kampą. eisime kur nors pasivaikščioti tik dviese, o ryt gal pavyks ir į latvija į vandens parka nuvykti, gal kiek užsimirš.
Atsakyti
Jus visiskai teisi, bet gal tik man vienai tokiai doh.gif imdavo kilt ne tai kad pyktis, bet kazkoks nenormalus nepasitenkinimas vaiko elgesiu, lydimas pykcio sau, kad nemoku ir nesugebu jo vesti tinkamu auklejimo keliu.Man bus paciai lengviau zinant jog jis nesukaupia demesio, apginti nuo visu.O ta kaip dariau taip ir darysiu...
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2010 11 19, 14:14)
pas mus prasidėjo malonumai, kol aš buvau namie ar vyras biuletenyje viskas atrodo neblogai, dabar vėl krentame, mokslas nukrito, vaikas vaikšto liūdnas, irzlus, užsigauna net ten kur atrodo neužsigautumei. o dar žiema, vakarai tamsūs ilgi, kol sulaukia mūsų, kad ir treniruotės, bet juk vienas kad ir valanda ar dvi pabūna, pamokų nedaro, o  doh.gif vien žo gruodis artėja verysad.gif sunkiausia jį matyti prislėgta, kai vaigšto iš kampo į kampą. eisime kur nors pasivaikščioti tik dviese, o ryt gal pavyks ir į latvija į vandens parka nuvykti, gal kiek užsimirš.

Uzjauciu, laikykites 4u.gif Kaip nors...Nors cia ir suaugusiam, toks laikas, kad sienom norisi lipt kartais, o ka jau kalbet apie vaikus...
Koki bureli lankote?Musiskis laaabai megsta baseina ir nori lankyt dziudo...
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2010 11 19, 14:19)
Jus visiskai teisi, bet gal tik man vienai tokiai doh.gif imdavo kilt ne tai kad pyktis, bet kazkoks nenormalus nepasitenkinimas vaiko elgesiu, lydimas pykcio sau, kad nemoku ir nesugebu jo vesti tinkamu auklejimo keliu.Man bus paciai lengviau zinant jog jis nesukaupia demesio, apginti nuo visu.O ta kaip dariau taip ir darysiu...

patikėk, dar ne taip būna, dar ne taip save kaltiname. bet kaip Vario yra pasakiusi jei vaikas serga serga visa šeima, tai reikia pagalbos visai šeimai. nes matai kuo tu blogiau jausiesi tai ir vaikas jausis blogai. o visuomenė sunkiai keičiasi, reikia daug kalbėti daug pasakoti, tada ji po truputuka gal po kokių 20 metų ir pasikeis kas į gera.
Papildyta:
QUOTE(torturo @ 2010 11 19, 14:24)
Uzjauciu, laikykites 4u.gif Kaip nors...Nors cia ir suaugusiam, toks laikas, kad sienom norisi lipt kartais, o ka jau kalbet apie vaikus...
Koki bureli lankote?Musiskis laaabai megsta baseina ir nori lankyt dziudo...

tas blogiausia mums pavojingiausias metas yra žiema, daug negerų dalykų nutinka doh.gif na bet laikomės, einame apsivaikščioti kur atitrūkti.
kol kas futbola lanko.
Atsakyti
Mano sunus labai myli ir nemyli šunis žino viso rajono šunų vardus,ar kanda ar nekanda,jam kaip ir reikia draugo nes jis vienas.Su vyrų pasitarem kad reikia nusipirkti šunį.FOKS TERJERAS ŠIURKŠČIAPLAUKIS kaip Jus galvojate ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 11 19, 17:52)
Mano sunus labai myli ir nemyli šunis žino viso rajono šunų vardus,ar kanda ar nekanda,jam kaip ir reikia draugo nes jis vienas.Su vyrų pasitarem kad reikia nusipirkti šunį.FOKS TERJERAS ŠIURKŠČIAPLAUKIS kaip Jus galvojate ar reikia?

jeigu mano vaikas nebūtų alergiškas aš pirkčiau mirksiukas.gif vaikas turėtų kuom rūpintis g.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Roga @ 2010 11 19, 18:59)
jeigu mano vaikas nebūtų alergiškas aš pirkčiau mirksiukas.gif vaikas turėtų kuom rūpintis g.gif

šuo irgi hiperaktivus,bet dar vienas dalikas jam reikia,o kaip drauge atsiveda mudelite kale jau sena tai jis stengesi jai blogo kaška padaryti tai ant kojos užlipa tai koki š pakiša verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 11 19, 18:02)
verysad.gif
šuo irgi hiperaktivus,bet dar vienas dalikas jam reikia,o kaip drauge atsiveda mudelite kale jau sena tai jis stengesi jai blogo kaška padaryti tai ant kojos užlipa tai koki š pakiša  verysad.gif

tai gal tiesiog vaikas nesutaria su šuniuku, juk dar ir jie turi tarpusavyje susiderinti ir priprasti g.gif
Atsakyti
Mano vaikas tai net virpa visas kai gauna padraugauti su kokiu šuniuku, va neseniai lifte kaimynų mažą šuniuką ant rankų palaikė, tai visą vakarą taip džiugiai susijaudinęs buvo, aš net abstulbusi buvau, visgi kokį didžiulį įspūdį jam tai paliko, joks negyvas daiktas tokio įspūdžio nepadarytų...

Bet be šansų mums turėti šuniuką, bent jau prie dabartinio gyvenimo ritmo per daug neatsakinga būtų tokiam žingsniui pasiryžti. Tenkinamės draugytėmis su šuniukais kaime ir pan. Bet jei tik turite galimybę rūpintis šuniuku, tai manau vaikui bus labai naudinga.

Atsakyti