Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 8

Mes laikem triusi.Rodos taikus, mielas zverelis, bet kai sunus ji isimdavo is narvelio, tai taaaaaaip ji iskankint spedavo, kad doh.gif Is noro, kad jis juo rupintusi, gavosi kankinimas blush2.gif Dabar laikom akvariuma su zuvim, ir pasirupina kad pasert, ir paziuri, o va kankint ar ka kito daryt-neina mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip psichologai nustato vaikui hiperaktyvuma?
Atsakyti
QUOTE(andreja23 @ 2010 11 21, 15:42)
o kaip psichologai nustato vaikui hiperaktyvuma?

ne psichologai nustato hiperaktyvuma, o daktarų konsiuliumas turi būti psichiatras, neurologas, psichologas, logopedas, jei neklystu g.gif
Atsakyti
Pasirodo, kad mano vaikas vaistus labai daznai isvemia. As savaitgaliais ju neduodavau. Pasake, kad jis per pirma pamoka vemia, tenka isisprasyti is pamokos.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2010 12 05, 22:44)
Pasirodo, kad mano vaikas vaistus labai daznai isvemia. As savaitgaliais ju neduodavau. Pasake, kad jis per pirma pamoka vemia, tenka isisprasyti is pamokos.

blink.gif o čia kaip jis kiša piršta ir išvemia, ar vaiką tiesiog pykina nuo vaistų g.gif blink.gif g.gif

Atsakyti
Laba diena, seniai čia lankiausi blush2.gif Bet nebeturėjau laiko per tas visokias įstaigas, popierizmą ir t.t. Situacija pas mus nekokia... Vaiką jau tikrai nori iš mokyklos šalinti, gavo griežtą papeikimą, per pamoką atsidarė langą ir paėmęs sniegą metė į mokytoją, į vaikus, žodžiu žurnalas visas sulietas, mokytoja parašė raportą... doh.gif Kitą dieną kažkokiai mergaitei trenkė per veidą, nes ji jam taip liepė daryt... Žodžiu. Aš visada maniau kad klasė jį daug maž supranta, nes didelių skundų neturėjo nė auklėtoja nei vaikai, bet pasirodo klasėje jis kaip pajuokos objektas, visi liepia jam daryti visokias išdaigas, o patys išlipa sausi... Tai tiek. Dvi dienas iš eilės buvau pas direktorių, tai net girdėt nenorėjo iš pradžių, tipo rašyk pratymą, ir pasiimk kur norį jį... O daugiau niekur nėga galimybės tik į jaunimo mokyklą... Ten manau išvis nelankys, nes kontrolės ten daug mažiau, daugiau nuolaidžiauja jiems, ir vėl jis tada išeitų kad laimėjo, nes vakare kalba su draugu ir sako, tai nieko nepadarys, aš tik laisvas būsiu ir nereikės niekur eiti... doh.gif Bet kažkaip dar dasikasiau iki direktoriaus širdies, išgirdo vis dėl to kad jis neeilinis išdykęs vaikas... Kad eilinės priemonės nieko nepakeis, kita mokykla irgi... Žodžiu aš sakiau darykit ką išmanot, bet aš jo nepasiimu, tai dabar sakė ruoš dokumentus dėl minimalios priežiūros programos taikymo... Gera naujiena tik ta, kad vaikas pats pažadėjo direktoriui, kad gers vaistus... nes dabar tai buvo tragedija, jis visiškai nevaldomas tapo, kai nenaudojo jokių vaistų...
Kurios duodat savo vaikams eyeQ, ar nors koks poveikis jų yra??? Ar verta bandyt? Nes namuose yra jau kokie trys mėnesiai bet jis jų negeria, sako jie neveikia... Ar vėl imtis concertos? nes jau viskas kitų priemonių nėra? Ir gal žinot ar nesikeitė tvarka vaistų receptų išdavimo? Kiek šiuo metu jie kainuoja? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 12 08, 11:23)

Kurios duodat savo vaikams eyeQ, ar nors koks poveikis jų yra??? Ar verta bandyt? Nes namuose yra jau kokie trys mėnesiai bet jis jų negeria, sako jie neveikia... Ar vėl imtis concertos? nes jau viskas kitų priemonių nėra? Ir gal žinot ar nesikeitė tvarka vaistų receptų išdavimo? Kiek šiuo metu jie kainuoja? Ačiū.

asmeniškai mums šie papidlai padėjo. matai tokio kaip susikaupimo kad vat bast ir susikaupia nėra, kaip buvo išsiblaškęs taip ir yra, bet mokytojos pastebėjo, kad greičiau grįžta į vėžias. tas jo tep lept liko. bet mokslai pagerėjo tikrai. jau pradėjo jaustis plius ir paauglystė pas mus, kas liečia jį prieštarauja viskam. bet ką norėjau pasakyti mano vaikas sugrįžta į vėžias greičiau, jau išsėdi visas pamokas, bet nervų (sunku jam, bet...)pažymių vidurkis daug didesnis nei tikėjausi, bet kaip sakoma vidurė dar tik pradžia viskam.
dėl vaistų jau nieko nežinau nepirkau nuo rugpjūčio. bet kiek girdėjau turėjo nors kiek atpigti g.gif
Atsakyti
Laima.g, o kiek metu jusu sunui? Jus nebandet jam pritaikyti mokyma namuose?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2010 12 08, 12:01)
asmeniškai mums šie papidlai padėjo. matai tokio kaip susikaupimo kad vat bast ir susikaupia nėra, kaip buvo išsiblaškęs taip ir yra, bet mokytojos pastebėjo, kad greičiau grįžta į vėžias. tas jo tep lept liko. bet mokslai pagerėjo tikrai. jau pradėjo jaustis plius ir paauglystė pas mus, kas liečia jį prieštarauja viskam. bet ką norėjau pasakyti mano vaikas sugrįžta į vėžias greičiau, jau išsėdi visas pamokas, bet nervų (sunku jam, bet...)pažymių vidurkis daug didesnis nei tikėjausi, bet kaip sakoma vidurė dar tik pradžia viskam.
dėl vaistų jau nieko nežinau nepirkau nuo rugpjūčio. bet kiek girdėjau turėjo nors kiek atpigti g.gif

Na šiandien dar bandysiu įkalbinėti gerti tuos eyeq, bet reikia dvi savaites po 6 pradžioje? Tai nežinau ar jis sutiks tiek gerti... O kažin ar su eyeq galima vartoti kartu concertą? Aš manau kad kol įsivažiuotų vėl į vėžes ( jei dar įmanoma) tai bandytumėm mėnesiui nupirkti concertą, ir paskui pereitumėm prie eyeq. Nežinau jau net pasimečiau, ką daryt? Eisiu ryt pas gydytoją gal konsultacijos g.gif Man šiuo metu svarbiausia, kad jis sugebėtų išsėdėt pamokose, nepabėgtų ir neišdarinėtų visiškų nesąmonių, nes jau mokytojai pakęsti negali... O mokslas tai kaip aš jį suprantu, tai jis pats pabaigoj semestro stengiasi išsitaisyti, vis tiek nors 4 išeina... Tai paskui per kitą pusmetį gal atsigausim g.gif Bet dabar ekstra reikia pagalbos ir žymios, nes kitaip tikrai jau ištrenks iš mokyklos tiesiai į tą socializacijos centrą...
Tiesa, gal kas domėjosi Vilniuje vyksta tokie seminarai- emocijų valdymas. Ten dėsto bioenergetikai. Skaičiau jų psl, padarė įspūdį... O kas buvo seminare, sako kad tikrai daug ko išmoko. Tai siūlė mums nuvežti vaiką pas tą bioenergetiką, sako vat būtent nepadės jam jokie vaistai, nes čia šaknys glūdi kažkur praeityje, gal net seneliuos ir t.t. Per daug susikaupę pas jį blogų emocijų ir jis nesugeba su jomis susitvarkyt. Na žodžiu reikia paskaityt ten apie juos. Bet kadangi jau viską išbandę ir niekas neduoda rezultatų, galvoju, kad gal blogiau nebus jei tikrai pasikonsultuosim su juo??? Nes dabar tai man atrodo kad tas mano vaikas kaip apsėstas koks, ar prakeiktas... Tikrai kažkas čia ne taip g.gif Ir viskas tik žemyn ritasi...
Papildyta:
QUOTE(Libra @ 2010 12 08, 12:18)
Laima.g, o kiek metu jusu sunui? Jus nebandet jam pritaikyti mokyma namuose?

Liniuotėj rašo- jam 14. Bet paauglyste čia kažkaip nekvepia, čia jau daug sudėtingiau... Šiandien kaip tik direktorius užsiminė apie mokymąsi namuose, tai dar jeigu nieko neišeis, gal bandysim ir tą variantą. Bet mes gyvenam ne mieste, o lankom miesto mokyklą... Žodžiu bus matyt ką galima čia padaryt, gal vis dėlto yra kažkokia išeitis g.gif Aš tikiuosi...
Šiandien bent jau pažadėjo eiti kartu su manim pas psichologę, nes aš lankausi jau trečia savaitė, o jis neina visai...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 12 08, 11:30)
Liniuotėj rašo- jam 14. Bet paauglyste čia kažkaip nekvepia, čia jau daug sudėtingiau... Šiandien kaip tik direktorius užsiminė apie mokymąsi namuose, tai dar jeigu nieko neišeis, gal bandysim ir tą variantą. Bet mes gyvenam ne mieste, o lankom miesto mokyklą... Žodžiu bus matyt ką galima čia padaryt, gal vis dėlto yra kažkokia išeitis g.gif Aš tikiuosi...
Šiandien bent jau pažadėjo eiti kartu su manim pas psichologę, nes aš lankausi jau trečia savaitė, o jis neina visai...

Laima, tikrai pabandykite. Be to, galima mokytis ir mokykloje, tik pagal atskira pamoku tvarkarasti. Jis pamokas lankys vienas. Tik reikai atitinkamos pazymos is gydytojos.
Atsakyti
[Liniuotėj rašo- jam 14. Bet paauglyste čia kažkaip nekvepia, čia jau daug sudėtingiau... Šiandien kaip tik direktorius užsiminė apie mokymąsi namuose, tai dar jeigu nieko neišeis, gal bandysim ir tą variantą. Bet mes gyvenam ne mieste, o lankom miesto mokyklą... Žodžiu bus matyt ką galima čia padaryt, gal vis dėlto yra kažkokia išeitis g.gif Aš tikiuosi...
[/quote]

Neseniai ir aš turėjau susitikimą su keliomis vaiko mokytojomis dėl elgesio pamokų metu. Mano vaikas reikalauja iš mokytojų labai daug dėmesio ir išblaško klasę, nedirba per pamokas. Nėra agresyvus ir nedrasko mokytojoms akių. Mes gėrėme irgi vitaminus gal du mėn. po dvi kapsules, bet jie greito poveikio neduoda. Teko vėl pradėti gerti Concertą. Išsireikalvau, kad vaikui taikytų drausmės lapus. Teigiamas rezultatas pasijuto iš kart.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2010 12 08, 12:37)
Laima, tikrai pabandykite. Be to, galima mokytis ir mokykloje, tik pagal atskira pamoku tvarkarasti. Jis pamokas lankys vienas. Tik reikai atitinkamos pazymos is gydytojos.

O šito ir nežinojau, tai kaip jis vienas bus pamokose, jeigu vaikų visada pilna pas mokytojus??? Tai po pamokų jam reikėtų eiti tada? Ar čia kaip ir suprantu tas minimali vaiko priežiūra? Vat dabar paskambinau, paklausiau kaip sekasi jam, ogi jis nėjo į fizinio pamoką, nes mokytojas parašė vakar raportą dėl išmetimo... Sakė skaitykloj visą pamoką prabuvo verysad.gif Sakė tikrai nepabėgo, bet nenori eit pas jį nes paskui vis tiek susibars su tuo mokytoju ir vėl jis parašys ant jo verysad.gif Tai net nežinau ką daryt, vakare einu į susirinkimą klasės, tikiuosi tėveliai nepuls manęs taip labai, iki šiosl tai jie labai supratingi buvo, tikrai ačiū jiems aciuks.gif Ir auklėtoja nuostabi klasės, todėl gal taip ilgai dar vis mokykloje mokosi...
Atsakyti