QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 17:05)
O as gyniausi ir parejau su rankinuku

O vyras ir kiti artimieji sake, kad kvaila..reikejo rankinuka atiduot ir pareit ramiai namo

Bet as negaliu..tokiose situacijose visas pasiutimas man sukyla

nedaug truko, kad su juo mustis buciau pradejus..Jau kai supratau, kas vyksta galvojau..vosiu jam su alkune atbulom..bet po to persigalvojau..galvoju supyks, tai tada tikrai sveika nepareisiu

ale rankinuko vis tiek neatidaviau..uztat zaraza vilko mane su tuo rankinuku..visa purvuose issivoliojau..dzinsai suplyso..batai susivare...striuke...kojos keliena puse metu skaudejo..ale vis tiek zaraza nieko negavo..tik rankinuko rankenas
Turiu balioneli dabar...galvojau dar apie elektro soka..bet biski prisibijau, kad paskui pries mane pacia nepanaudotu
nu va čia tai MOTERIS!!!!

Taip įsijuokiau įsivaizduodama ir tavo istoriją vyrui skaitydama, kad vaiką pažadinau ir išgąsdinau

Tai sakai, neatidavei.. hahaha!!! Turėjai gerokai sutrikdyti užpuoliką

Nu šaunuolė!!!
Aš turiu keletą užpuolimo istorijų

Bent jau turėjau.. Gal ankščiau kaip Bela traukdavau pavojus
Viena irgi su rankinuku. Dar neženoti, su savo brangiuoju sėdim ąžuolyne ant atokesnio suolelio, žiūrim viens kitam į akeles ir žiū ateina paauglių gauja. Jie bac prie mūsų. Ir visi mane apstojo. Vargšas maniškis bijojo ir pakvėpuot jau nešnekant apie kažkokius veiksmus. Bijojo, kad tik manęs nenuskriaustų

Tie prie mano rankinuko.. Nepamenu visos istorijos, bet galiausiai aš pati sakiau, kad "nieko jūs ten nerasit". Išplėšė piniginę (chacha studentus užpuolė su keliais litais). Telefoną dar tada lauželį turėjau. Sakau imkit. Tik SIM kortą atiduokit. Atidavė

Taip kad po derybų likau / likom sveiki, su rankinuku (kuriame, žinoma, buvo VISI įmanomi dokumentai), dar belekas. Jiem atidaviau tik tikriausiai beveik tuščią piniginę ir senuką telefoną be kortelės, kurį ir taip jau ieškojau kuo pakeisti
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 24, 17:30)
Kiek zinoma, Renesme vaidins viena aktore Mackenzie Foy, visa kita bus sukurta kompiuterio pagalba.

nemėgstu kompiuterinių apgaulių.. fe.. lai būna įtikinamai..
irrr.. nejau iš to seka, kad filmas vėl bus laaabai suspausta knyga? Jei jau neverta mažesnių leliukų ieškot..
Tarp kitko, o iki kurios vietos bus pirmasis filmas?
Papildyta:
padedu vyrui gert alų. kaip SKANUUUU!!!