Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Koks Tavo megstamiausias personažas žmogus? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakariukas,
Niu ka jau pradejau skaityti Brekstancia ausra, siandien yra jau skaitan ta vieta apie vestuves dievazi galima sakyt apsiverkiau jau taio romantiska grazu... wub.gif cry.gif karsta.gif nerealiii dalis... wub.gif
NORIU KAVOS---sveika prisijungusi!!! 4u.gif thumbup.gif
Bella su renesme jau kaip graziai atrodo drinks_cheers.gif tinka viena kitai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 24, 09:38)
ar priimtumete i savo palata dar viena ligone?

labas, NAUJOKE 4u.gif Dabar jau ne aš naujausia ligonė cool.gif

QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 24, 10:19)
Na o filmai  wub.gif Saulelydis perziuretas gal 15 kartu  blush2.gif Jaunatis gal 7... o Uztemimas tik 1 biggrin.gif laukiu DVD, nenoriu ziureti prastos kokybes.

OMG!!!!!!! Dialogai visi mintinai išmokti? biggrin.gif Jooo.. Čia rimta.. Čia labai rimta... thumbup.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 11:41)
Baik zvengt cia biggrin.gif Juokinga jai matai..o man sazine grauzia doh.gif Misko uoga, tu turbut  nepastebejai, kad as topu lydere..

O as buvau ziauriai drasi mega tamsiom gatvemis vaikscioti cool.gif Pakol manes gerai nepatase praeita ziema..parejau namo visa suplysus ir murzina doh.gif Dabar ir maximoj nuo per greitai prisiartinancio zmogaus krupcioju doh.gif Bet dabar as ginkluota..tik pabando mane kas uzkabint  gun_smilie.gif

hahaha.. jetau kaip patiko Arti paerzint cool.gif Kokių topų? Čia tik jums pasisekė, kad mano vaikai manęs nepaleidžia. O vyresnysis kai pamato laptopą atverstą, tai VISADA jam reikia traukinukus žiūrėt. Bet kokius. Ir ryklius.. doh.gif
O kai vieną dieną pasekiau atidžiau temą, tai topuose iš karto apie vidurį buvau cool.gif

Mane irgi yra užpuolę. Seniai seniai, studijų metais. Trys bachūriukai. Į akį geeeerai gavau. Mėlynė buvo per puse veido. Ir dujų į akis. Apiplėšė.. Tik manęs nesuplėšė. Gyniausi, bet..
Ką turi? Balionėlį? Ar rimčiau?
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 24, 12:57)

thumbup.gif Kaip gerai atrodo! O kiek aktoryčių Renesmę vaidins? Juk nuo leliuko pradės, o kadangi greitai auga, tai gal kokių 5 reikės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 18:49)
labas, NAUJOKE  4u.gif Dabar jau ne aš naujausia ligonė  cool.gif
OMG!!!!!!! Dialogai visi mintinai išmokti? biggrin.gif Jooo.. Čia rimta.. Čia labai rimta...  thumbup.gif

Taip, Saulelydi jau galeciau pati igarsinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aciu uz priemima friends.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Kokia grazi Kristen ir mergaites nuotrauka tikrai gerai parinko thumbup.gif . Noriu kavos sveika prisijungusi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 24, 17:52)
Tai ko ziuri su blogu vertimu, reklamom ir kitom blogybem? Tada geriau jau per kompa ziuret... As nebeapsikenciu per TV filmus ziureti, mane ziauriai reklamos uznervina...
O Twilighta bandziau su lietuvisku igarsinimu ziuret(kitokio tada nebuvo), tai siaubas kazkoks... doh.gif  Ta prasme pats igarsinimas geras, bet kai negirdi naturaliu aktoriu balsu, kazkaip visai kitaip ziurisi... Galu gale spjoviau ir sakiau pakentesiu kol grisiu namo ir galesiu normalu  varianta originalo kalba ziuret... thumbup.gif

As irgi bandziau su lietuvisku igarsinimu ziureti biggrin.gif tai kai pasake "Bela, vaziuojam i stumdzio papludimi" doh.gif tai vos nenukritau is juoko ir iskart isjungiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 24, 16:55)
Taip, Saulelydi jau galeciau pati igarsinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aciu uz priemima  friends.gif

Na, gal mano ligos stadija ne tokia pažengusi, bet nesugalvoju, dėl ko taip nori ir nori tą patį filmą žiūrėt? Ar kas savaitę noras ateina, ar kas mėnesį? biggrin.gif Ar tik pasirodžius kasdien žiūrėjai, o paskui per tuos 2 metus po išleidimo vis retkarčiais prisimini? Kas taip vilioja? Taip ta istorija veža? smile.gif Aktoriai? Vaidyba? Jų susipažinimas?
Aš geriau skaityčiau ir skaityčiau knygas.. Man jos DAUG kartų įdomesnės, nei filmai.. Žinoma, skaitant personažus įsivaizduoju būtent kaip iš filmo.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 16:49)
Mane irgi yra užpuolę. Seniai seniai, studijų metais. Trys bachūriukai. Į akį geeeerai gavau. Mėlynė buvo per puse veido. Ir dujų į akis. Apiplėšė.. Tik manęs nesuplėšė. Gyniausi, bet..
Ką turi? Balionėlį? Ar rimčiau?

O as gyniausi ir parejau su rankinuku cool.gif O vyras ir kiti artimieji sake, kad kvaila..reikejo rankinuka atiduot ir pareit ramiai namo biggrin.gif Bet as negaliu..tokiose situacijose visas pasiutimas man sukyla doh.gif nedaug truko, kad su juo mustis buciau pradejus..Jau kai supratau, kas vyksta galvojau..vosiu jam su alkune atbulom..bet po to persigalvojau..galvoju supyks, tai tada tikrai sveika nepareisiu biggrin.gif ale rankinuko vis tiek neatidaviau..uztat zaraza vilko mane su tuo rankinuku..visa purvuose issivoliojau..dzinsai suplyso..batai susivare...striuke...kojos keliena puse metu skaudejo..ale vis tiek zaraza nieko negavo..tik rankinuko rankenas nail.gif biggrin.gif
Turiu balioneli dabar...galvojau dar apie elektro soka..bet biski prisibijau, kad paskui pries mane pacia nepanaudotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 19:02)
Na, gal mano ligos stadija ne tokia pažengusi, bet nesugalvoju, dėl ko taip nori ir nori tą patį filmą žiūrėt? Ar kas savaitę noras ateina, ar kas mėnesį? biggrin.gif Ar tik pasirodžius kasdien žiūrėjai, o paskui per tuos 2 metus po išleidimo vis retkarčiais prisimini? Kas taip vilioja? Taip ta istorija veža? smile.gif Aktoriai? Vaidyba? Jų susipažinimas?
Aš geriau skaityčiau ir skaityčiau knygas.. Man jos DAUG kartų įdomesnės, nei filmai.. Žinoma, skaitant personažus įsivaizduoju būtent kaip iš filmo.

friends.gif

Nezinau net. Pirmaji karta paziurejau kine, po to, kai jau buvo geros kokybes atsisiunciau lotuliukas.gif aisku, paziurejau, tada draugei parodziau, tada kitai draugei, tada dar paziurejau ir t.t., po to po knygu skaitymo paziurejau.. Zodziu, man ta meiles istorija yra kazkokia nereali, aktoriai patinka wub.gif patinka viskas wub.gif patiko ir knygos nerealiai wub.gif gal ir as knygas grauzciau po n - taji karta, ale kad jas skolinausi, neturiu namie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 17:49)
thumbup.gif Kaip gerai atrodo! O kiek aktoryčių Renesmę vaidins? Juk nuo leliuko pradės, o kadangi greitai auga, tai gal kokių 5 reikės?  g.gif

Kiek zinoma, Renesme vaidins viena aktore Mackenzie Foy, visa kita bus sukurta kompiuterio pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 17:05)
O as gyniausi ir parejau su rankinuku cool.gif O vyras ir kiti artimieji sake, kad kvaila..reikejo rankinuka atiduot ir pareit ramiai namo biggrin.gif Bet as negaliu..tokiose situacijose visas pasiutimas man sukyla doh.gif nedaug truko, kad su juo mustis buciau pradejus..Jau kai supratau, kas vyksta galvojau..vosiu jam su alkune atbulom..bet po to persigalvojau..galvoju supyks, tai tada tikrai sveika nepareisiu biggrin.gif ale rankinuko vis tiek neatidaviau..uztat zaraza vilko mane su tuo rankinuku..visa purvuose issivoliojau..dzinsai suplyso..batai susivare...striuke...kojos keliena puse metu skaudejo..ale vis tiek zaraza nieko negavo..tik rankinuko rankenas nail.gif  biggrin.gif
Turiu balioneli dabar...galvojau dar apie elektro soka..bet biski prisibijau, kad paskui pries mane pacia nepanaudotu biggrin.gif

nu va čia tai MOTERIS!!!! thumbup.gif Taip įsijuokiau įsivaizduodama ir tavo istoriją vyrui skaitydama, kad vaiką pažadinau ir išgąsdinau doh.gif Tai sakai, neatidavei.. hahaha!!! Turėjai gerokai sutrikdyti užpuoliką thumbup.gif thumbup.gif Nu šaunuolė!!!

Aš turiu keletą užpuolimo istorijų doh.gif rolleyes.gif Bent jau turėjau.. Gal ankščiau kaip Bela traukdavau pavojus doh.gif g.gif
Viena irgi su rankinuku. Dar neženoti, su savo brangiuoju sėdim ąžuolyne ant atokesnio suolelio, žiūrim viens kitam į akeles ir žiū ateina paauglių gauja. Jie bac prie mūsų. Ir visi mane apstojo. Vargšas maniškis bijojo ir pakvėpuot jau nešnekant apie kažkokius veiksmus. Bijojo, kad tik manęs nenuskriaustų bigsmile.gif Tie prie mano rankinuko.. Nepamenu visos istorijos, bet galiausiai aš pati sakiau, kad "nieko jūs ten nerasit". Išplėšė piniginę (chacha studentus užpuolė su keliais litais). Telefoną dar tada lauželį turėjau. Sakau imkit. Tik SIM kortą atiduokit. Atidavė thumbup.gif cool.gif Taip kad po derybų likau / likom sveiki, su rankinuku (kuriame, žinoma, buvo VISI įmanomi dokumentai), dar belekas. Jiem atidaviau tik tikriausiai beveik tuščią piniginę ir senuką telefoną be kortelės, kurį ir taip jau ieškojau kuo pakeisti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 24, 17:30)
Kiek zinoma, Renesme vaidins viena aktore Mackenzie Foy, visa kita bus sukurta kompiuterio pagalba.

unsure.gif nemėgstu kompiuterinių apgaulių.. fe.. lai būna įtikinamai..
irrr.. nejau iš to seka, kad filmas vėl bus laaabai suspausta knyga? Jei jau neverta mažesnių leliukų ieškot.. g.gif
Tarp kitko, o iki kurios vietos bus pirmasis filmas?
Papildyta:
padedu vyrui gert alų. kaip SKANUUUU!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba mergai ax.gif
Naujokei 4u.gif
QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 19:05)
O as gyniausi ir parejau su rankinuku cool.gif O vyras ir kiti artimieji sake, kad kvaila..reikejo rankinuka atiduot ir pareit ramiai namo biggrin.gif Bet as negaliu..tokiose situacijose visas pasiutimas man sukyla doh.gif nedaug truko, kad su juo mustis buciau pradejus..Jau kai supratau, kas vyksta galvojau..vosiu jam su alkune atbulom..bet po to persigalvojau..galvoju supyks, tai tada tikrai sveika nepareisiu biggrin.gif ale rankinuko vis tiek neatidaviau..uztat zaraza vilko mane su tuo rankinuku..visa purvuose issivoliojau..dzinsai suplyso..batai susivare...striuke...kojos keliena puse metu skaudejo..ale vis tiek zaraza nieko negavo..tik rankinuko rankenas nail.gif  biggrin.gif

Eina sau.. man kazkaip visai nejuokinga doh.gif cia pize kaip baisu....idijotiskas pasaulis unsure.gif vyrai, kurie taip drista elgtis AVIGALVIAI svelniai tariant
Papildyta:
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 19:42)
padedu vyrui gert alų. kaip SKANUUUU!!!  drinks_cheers.gif

blush2.gif ir as noriuuuu... salto balto alaus! su citrina! blemmmm! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 24, 14:23)
As per tv vel ziuriu Jaunati (nors klaikus rusu vertimas). Ir kodel cia negalima prasukti... koks jis blogas, ja palieka  cry.gif

As ka tik paziurejau wub.gif Ech.. Kokia grazi meiles istorija ir kodel vampyru realiam gyvenime nebuna? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 24, 16:34)
Aš turiu keletą užpuolimo istorijų 

As uzpuolima turejus per juros svente Klaipedoje, bet viskas gerai baigesi. Sedejom mes didele kompanija ir mergaites uzsimanem i tualeta, vyrai nenorejo isleist vienu, bet mes gi drasios doh.gif Tualeto beieskodamos uzklydom i kazkoki tamsu tarpukiemi ir iskart uz nugaru isdygo jaunimelio kompanija, ju gal kokie penki buvo. Apsupo mus tris visteles. Renkasi sustoje atseit kuris kuria.. To jausmo tai nepamirsiu sirdis i kulnus isejo ir gyvenimas pries akis prabego. Pasuku galva ziuriu ogi musu vyrukai visgi nepaleido musu vienu ir saugumo sumetimais sumaste sekti, todel dabar dideliu greiciu per minia artinosi prie musu biggrin.gif Buvom isgelbetos ir ja nebesigedyjom palydymos iki tualeto biggrin.gif
Atsakyti