Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Koks Tavo megstamiausias personažas žmogus? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 24, 17:08)
doh.gif o as atvirksicia baile totali... girtuokliai, narkomatai man uuuu, tik pamacius zingsni paspartinu... prie manes tai viena karta diedas girtas trulike buvo pristojes, ir man ziauriausia tai, kad trulas pilnas ir nei vienas vyras nieko tam diedui pasakyt nesugebejo, o as kitoj stotelej aisku islipau, man cia nei uzpuolimas buvo nei kas, tiesiog pristojo, bet aplinkiniu toks neutralumas tai biski ziaurokas... schmoll.gif

Jo zmones dabar ziaurus, jauciumatytu kad moteris ar mergina vidury gatves musama ar pelsiama, eitu ir praeitu pro sali...
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 24, 18:08)
doh.gif o as atvirksicia baile totali... girtuokliai, narkomatai man uuuu, tik pamacius zingsni paspartinu... prie manes tai viena karta diedas girtas trulike buvo pristojes, ir man ziauriaisia tai, kad trulas pilnas ir nei vienas vyras nieko tam diedui pasakyt nesugebejo, o as kitoj stotelej aisku islipau, man cia nei uzpuolimas buvo nei kas, tiesiog pristojo, bet aplinkiniu toks neutralumas tai biski ziaurokas... schmoll.gif

Tas tai jo..pamenu Nomedos ekspermenta.. kai stotelej gal 3-5 vyrai ..sustoja masina ir issitempia mergina i masina..o jie akis nusuke i dangu ziuri ir nieko blink.gif
Mane viena karta girtas gatve vilko..kulniukai kaukst kaukst saligatvio plytelemis.. "Sako varom pas mane..bus smagu"..uzteko dantis uzkalbet..paleido lotuliukas.gif
O mano pusbrolis uzstodamas nepazistatama mergaite gatvej pats peili i pilva gavo blink.gif
Atsakyti
Official Team Edward 19085 members
Official Team Bella 7004 members
Official Team Jacob 9119 members

Skaiciai is vieno saitu, kuris atseit vadinamas oficialiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 24, 20:10)
Jo zmones dabar ziaurus, jauciumatytu kad moteris ar mergina vidury gatves musama ar pelsiama, eitu ir praeitu pro sali...

QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 20:12)
Tas tai jo..pamenu Nomedos ekspermenta.. kai stotelej gal 3-5 vyrai ..sustoja masina ir issitempia mergina i masina..o jie akis nusuke i dangu ziuri ir nieko blink.gif
Mane viena karta girtas gatve vilko..kulniukai kaukst kaukst saligatvio plytelemis.. "Sako varom pas mane..bus smagu"..uzteko dantis uzkalbet..paleido lotuliukas.gif
O mano pusbrolis uzstodamas nepazistatama mergaite gatvej pats peili i pilva gavo blink.gif

Ziauru mergos tikrai......o tu Arti tai nuotykiu irgi apturejus doh.gif ir jei gristant prie temos, tai blem kodel vampyru realiam gyvenime nera????? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 24, 19:13)
Official Team Edward 19085 members
Official Team Bella 7004 members
Official Team Jacob 9119 members
Skaiciai is vieno saitu, kuris atseit vadinamas oficialiu  g.gif

assa.gif

Kas dėl užpuolimų, tai tfu tfu tfu, neteko dar ir neteks tikiuosi unsure.gif Nu bet Arti, drąsi tu thumbup.gif

O dėl filmų tai aš vis mėgstamiausias scenas visų prasuku biggrin.gif su knygom tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 24, 17:16)
Ziauru mergos tikrai......o tu Arti tai nuotykiu irgi apturejus  doh.gif  ir jei gristant prie temos, tai blem kodel vampyru realiam gyvenime nera????? blink.gif  biggrin.gif

Sakai geriau mirt nuo vampyro ikandimo , nei nuo narkomano rankos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Arba isimylet... Amziams.. Ech dusauju cia kaip mokinuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 24, 19:16)
tai blem kodel vampyru realiam gyvenime nera????? blink.gif  biggrin.gif

O gal yra g.gif Tik bent aš tai kol kas nesusidūriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 24, 20:18)
Sakai geriau mirt nuo vampyro ikandimo , nei nuo narkomano rankos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Arba isimylet... Amziams.. Ech dusauju cia kaip mokinuke  doh.gif

irnesakyk.gif as tik apie tokius kaip Edwardas, kurie gelbetu lotuliukas.gif kitokiu nereikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(donata222 @ 2010 10 24, 20:20)
O gal yra  g.gif  Tik bent aš tai kol kas nesusidūriau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as irgi g.gif einu prisikalt sotga geriau, kol visai nenuvaziavo doh.gif biggrin.gif (o gal nuvaziavo??? blink.gif )
Atsakyti
http://www.eclipseth...#/Home/HTBL/HBR

Va kiek gerybiu pasirodo gaminama bigsmile.gif Reik pasiziuret gal galima ka uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 24, 18:16)
Ziauru mergos tikrai......o tu Arti tai nuotykiu irgi apturejus  doh.gif 

Jooo ...dabar galvoju..ar toliau jus gasdinti ar patyleti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 24, 17:25)
Jooo ...dabar galvoju..ar toliau jus gasdinti ar patyleti lotuliukas.gif

Gasdink, gasdink - mes tave Bella Swan traukiancia nelaimes biggrin.gif O gal tu kaip ir ji tokiais momentais Edwardo balsa girdi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 24, 20:29)
Gasdink, gasdink - mes tave Bella Swan traukiancia nelaimes  biggrin.gif  O gal tu kaip ir ji tokiais momentais Edwardo balsa girdi?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif tada eiciau nuo skardzio sokt, kad isgirst lotuliukas.gif
Atsakyti