Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Elentari @ 2010 11 05, 23:29)

Va,cia tai pynute,labai grazu wub.gif
QUOTE(RiMami @ 2010 11 06, 02:48)

Vaidosee, Dar tiesa, norėjau paklaust kokiais dažais krepšiuką dažei?

Dazai purskiami is flokonelio,aukso ir sidabro spalvos,kaip tik baigesi,tai vel uzsisakinesiu .
http://www.cakesfory...ex.php?cat=PME3 ,ten truputi zemiau,flakoneliuose.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 06, 09:34)
Kad butu maziau pliurpalu, daugiau tortu, tai imesiu keleta biggrin.gif

Grazi ,grazu grazu,man graziausiais su garlfildu thumbup.gif
Atsakyti
tortai visų mergaičių labai ,labai gražūs.Juk į juos idėta tiek daug darbo!Elentari,krepšelis su ramunėm labai dailus .eda.dita puiku , gražiai papuošti šonai vynuogių kekėmis norisi paragauti tokio torto
Atsakyti
Parodysiu ir aš viena......mano medutis.....MMG
panašu kažkada dariau,bet šis trupučiuka kitoks.....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 06 lapkričio 2010 - 10:25
Kirbe, jis man labai patinka wub.gif

o aš su Zebros šokoladiniu torčiuku, dengtas pastiliažu, krašteliai krimperiuoti, karūna ir drugeliai iš pastiliažo, naudojau Americolor elektric pink dažus smile.gif

user posted image

žvairiukas kempiniukas, snikersas, pastiliažas, liežuvis ir šlipsiukas, marcipaniniai, melon ir dark braun, ice blue spalvos Sugarflairo...

user posted image

na ir krikštynų tortukas - juodas miškas, pastiliažas, ir pastiliažo lipdymui detalės, spalva Ice Blue Sugarflair 4u.gif

user posted image
Atsakyti
nu ką ir aš atnešu smile.gif tik kelis
abu medaus dengta pastiliažu
user posted image
user posted image
Papildyta:
olesta ir kirbe super tortai kaip visada. oi rugiagėle, tavo voras man nuostabus smile.gif nusikopinau ir tie valgomi super.
savais aš nepatenkinta... laiko stoka padarė savo sad.gif nežinau ant krepšelio dar kokį drugelį užmesti ar ne. prašau patarkit.
Atsakyti
Na ,merginos šaunu....Olestos kempiniukas toks storuliukas.....pavalges neblogai..... lotuliukas.gif
Zuliaskos krepšelis labai dailus.....man kaip ir nieko jam netruksta.....

Rugiageles žmogus voras tiesiog sužavejo......ir visi kiti dailus.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 06 lapkričio 2010 - 10:50
skardelę tokią netikusią turiu, galėtų būti pora cm platesnė, o kita jau per plati, o snikersi kai iš 4 biskvitų tai toks va papampęs ir gavosi blush2.gif
Papildyta:
blink.gif praleidau Zuliaskos krepšelį wub.gif fantastiškas wub.gif kaip ir visi pastaruoju metu Zuliaskos daromi tortai wub.gif

Mamyciukas su Dianočka, JAV, Rėkaliuke nieko nekepėt blush2.gif bigsmile.gif labai pasiilgau Jūs braižo ax.gif Srove, kū-kū rolleyes.gif tikiuosi užsuksit kada nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 lapkričio 2010 - 10:50
ačiū olesta smile.gif ir kirbe labai tai tikrai nieko nebedarysiusu krepšeliu smile.gif ačiū jums mergaitės už palaikymą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 06, 11:48)
Olestos kempiniukas toks storuliukas.....pavalges neblogai..... lotuliukas.gif

Nenoriu įžeisti, bet jau labai nekoks tas Olestos kempiniukas, nežinau gal čia foto, bet tokį gavusi būčiau labai nusivylusi.
Atsakyti
o gal galima konkrečiau kas ne taip??? 4u.gif kas konkrečiai Jus nuviltų??? forma, spalvos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 lapkričio 2010 - 11:22
kiek kempiniuku uzderejo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip zadejau, uz pagalba rodau savo tortuka. Nesilygiuoju i cia rodomus, dariau saldainiu mase pirmakart, supratau ka dariau ne taip. Kaip sakant, is klaidu mokomasi. Bet didziausia klaida, kad dariau ja nakti doh.gif Taigi, rafaelo (kuris pradejus dengti norejo darytis kupolu, tai aprisau juosta is saldainiu mases), balto sokolado rozes (darytos ryte ax.gif pirmakartes), ir saldainiu mase. Aplamai, tai is viso trecias tortas gyvenime kuri puosiu blush2.gif (pirmas buvo medaus - trupiniais, antras - sokoladine saldainiu mase be jokiu papuosimu(su ja kur kas lengviau dirbti pasirode)), ir stai treciasis 4u.gif
user posted image

beje, niekaip nesigavo bantukas, gal kur yra parodyta kaip toki bantika daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 06 lapkričio 2010 - 11:31