Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(satanele @ 2010 10 25, 21:29)
Sveikutės , ačiū už naujus namučius 4u.gif , ir noriu pasigirti , kad jau gėliukai krauna žiedelius, keista , net ir velykiukas bigsmile.gif

Sveiki.Būna tokiu bajeriu,bet ripsaliukų žydėjimas būna negausus smile.gif
Atsakyti
merga norejau paklausti,tavo daigeli gavau su pumpuriukais labai grazus,bet atsitiko toks dalykas kate vazoneli isverte,ir pamaciau ,kad be saknu,ar gali buti,ar man ten jas nulauze,atgal ikisau paliejau,ka toliau daryt,liet daznai ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 10 26, 21:50)
merga norejau paklausti,tavo daigeli gavau su pumpuriukais labai grazus,bet atsitiko toks dalykas kate vazoneli isverte,ir pamaciau ,kad be saknu,ar gali buti,ar man ten jas nulauze,atgal ikisau paliejau,ka toliau daryt,liet daznai ar ne? g.gif

normaliai,auginys tik pries menesi buvo sodintas,tad matyt dar neisisaknyjo.Per daug neliek ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 26, 23:30)
normaliai,auginys tik pries menesi buvo sodintas,tad matyt dar neisisaknyjo.Per daug neliek ir viskas bus  thumbup.gif

dekui,stengsiuos isauginti 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už naują temelę 4u.gif
QUOTE(satanele @ 2010 10 25, 21:29)
Sveikutės , ačiū už naujus namučius 4u.gif , ir noriu pasigirti , kad jau gėliukai krauna žiedelius, keista , net ir velykiukas bigsmile.gif

Pas mane velykinių visa palangė, bet nei vieno žiedo..skiatau apie žiedus ir taip pavydu, pasiėmiau iš mamos kalėdinio šakelę, bet kol dar pražys irnesakyk.gif o pas ją tai apsipylęs visas žiedais wub.gif rolleyes.gif laukiu kada žydės mano velykiniai
Atsakyti
Vakar gavau pora velykinio šakelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 10 27, 20:33)
Dėkui už naują temelę 4u.gif

Pas mane velykinių visa palangė, bet nei vieno žiedo..skiatau apie žiedus ir taip pavydu, pasiėmiau iš mamos kalėdinio šakelę, bet kol dar pražys irnesakyk.gif o pas ją tai apsipylęs visas žiedais  wub.gif  rolleyes.gif laukiu kada žydės mano velykiniai

blush2.gif ,pavydėti negražu biggrin.gif ,kai pas visas palangės bus tuščios pavasarį, pas Jus ji bus apsipylusi žiedais mirksiukas.gif tikrasis kalėdukas (bukley) žiedus krauti pradės tik lapkričio antroje pusėje smile.gif

QUOTE(jediara @ 2010 10 27, 20:39)
Vakar gavau pora velykinio šakelių  ax.gif

Pora dienikių padžiovinkit ir į vazonėlį 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 27, 21:56)
blush2.gif ,pavydėti negražu  biggrin.gif ,kai pas visas palangės bus tuščios pavasarį, pas Jus ji bus apsipylusi žiedais  mirksiukas.gif  tikrasis kalėdukas (bukley) žiedus krauti pradės tik lapkričio antroje pusėje  smile.gif
Pora dienikių padžiovinkit ir į vazonėlį  4u.gif  smile.gif

O kodėl pas ją jau žydi? netikras kalėdinis? unsure.gif pas ją grynai kaip antroj nuotraukoj kur dabar temą atidarėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 27, 22:56)
Pora dienikių padžiovinkit ir į vazonėlį  4u.gif  smile.gif

Tikriausiai geriau sodinti į platesnį vazonėlį? Uždengti nelabai galėsiu, nes šakelės nemažos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 28, 08:36)
Tikriausiai geriau sodinti į platesnį vazonėlį?  Uždengti nelabai galėsiu, nes šakelės nemažos  ax.gif

kuo mažėsnis vazonėlis,tuo gerėsnis įsišaknyjimas ir jokiais būdais nedenk,supūdysi.
Ir apalamai užmeti į kampą kai prisimeni palaistai (tai pirmi 2 mėn) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 28, 10:26)
kuo mažėsnis vazonėlis,tuo gerėsnis įsišaknyjimas ir jokiais būdais nedenk,supūdysi.
Ir apalamai užmeti į kampą kai prisimeni palaistai (tai pirmi 2 mėn)  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif , tai pirmasis mano auginamas lapenis ax.gif
Atsakyti
Jediara, velykinis nera lapenis, tai visai kita gele... 4u.gif
Papildyta:
Dar del tu tikru netikru keleduku noriu pasakyt - yra vienas tas tikrasis kaledinis kaktusas - bukley, jis tipiskas raudonas; ji kryzminant yra gauti tie vadinami hibridiniai kalediniai schlumbergeros, jie jau visokiu spalvu ir ziedu formu, bet skirtumas tik toks, kad hibridai yra grazesni, spalvotesni, ir kiek anksciau zydi, nei per Kaledas, o tikrais keledinis dazniausia pataiko ant ju ar pries jas....Na, man hibridai daug labiau patinka, daug egzotiskesni ir dazniau zydi...

Ripsadoliai - cia jau velykiniai kaktusai, zydi vienakart metuose.

O lapenis - jau visai kita gele, giminyste tik ta ta pati, kad tai lapiniai kaktusai, epifitai. Isauga baisiai dideli, didelem sakom, puslankiu formos buna...iki 1,5 m senesni augalai isauga...
Atsakyti