Nesuprantu,pas mane pražydo tik 4 žiedai,ir daugiau nesimato.Atrodo,krūmelis didelis,bet visada būdavo tik keli žiedai.Kas įtakoja tą žiedų gausą?
QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 09:36)
Nesuprantu,pas mane pražydo tik 4 žiedai,ir daugiau nesimato.Atrodo,krūmelis didelis,bet visada būdavo tik keli žiedai.Kas įtakoja tą žiedų gausą? 
1.Jei praėjusiais metais augaliukas daug ir labai gausiai žydėjo.
2.Netinkama augaliuko priežiūra( nesuderintas laistymas,tręšimas)
3. Netinkamas žemės substratas.
4. Oro sąlygos(skresvėjis,vietos keitimas ir pan.)
O kartais ir gėlytės parodo savo "ožius"
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2010 10 29, 23:26)
Žiūrėkti : Jūsų kalėdinis kaktusas- Plokštenis.Jo plokštelės yra lygios ir briaunuotos,tarp segementų viršūnėlės neturi šerelių ir yra plokštelių formos.
Kalėdukas

Žydi metuose 2 kartus,kartais liepą trečią.
Narenis-velykinis kaktusas,turi narelius jie auga viens po kito lyg nariuoti yra ovalios formos mėsngi su šerleiais segmento viršūnėje.Žydi metuosi vieną kartą pavasarį labai gausiai(mėn.105 su nedidėle pertrauką).Žydėjimas antras būna rudenį ,bet labai menkas
Velykinis

Taip pat skirias jų žiedai,jų formos ir žydėjimo laikas. Kalėdinio kakutso vienas žieda žydi tik 2 dienas(hibridai 3-3,5 d),o velykinio kaktuso vienas žiedas žydi 7-9 dienas.Turi vadinamąjį saulės laikrodį(šviesoje išsikleidžia,vakare susiskleidžia).
niu ir gžožiu vėl pridėjai merga
maniškiai visi apsipumpurave ir velykiniai ir kalėdiniai
, o va velykinis ir pažydo
kaip pasikraus fotikas foto sesija padarysiu
maniškiai visi apsipumpurave ir velykiniai ir kalėdiniai
kaip pasikraus fotikas foto sesija padarysiu
Kokie gražuoliukai pas Jus žydi
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 30, 22:40)
Sakai į daržą
o vat prie palangių ,mielai prašom
Lietuvos garžuolis:

Merga, kaip faina saviškius matyti
Savo raudonajam kalėdukui vis ieškau naujų namų.
Tik krūmas didelis - ne šitas kur foto. Žydi taip kaip čia foto Nr. 2
gal kas nori? (10 Lt.)
metu laikai matyt jiems susimaise, mano velykinis pumpureliais apsipyles
QUOTE(Jolita10 @ 2010 10 31, 16:55)
Jau buvau sakius,kad kartais jei pavasrį menkai žydėjo, rudenį pražysta
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 10 31, 16:36)
Savo raudonajam kalėdukui vis ieškau naujų namų.
gal kas nori? (10 Lt.)
gal kas nori? (10 Lt.)
Dėk į skelbimų lentą ir į skelbiką turėtų paimti dar + už tokį ddelį maža kaina,turėtų paimti.Jie visi pas tave gražūs
Prieš metus nusipirkau mažiuka kaleduka parsivežiau namo tai visi pumpurai nukrito,taip supykau kad ,aš ji ir nukišau giliausiam kampe. Vakar pažiūriu ,o ,mano kaledukas pilnas pumpurų. Neisivaizduoju kaip išgyveno.visa vasara vandens nė lašo negaves. Va ir sakau aš gėlių nemyliu, gėlės myli mane
QUOTE(Evilka @ 2010 10 31, 22:54)
Prieš metus nusipirkau mažiuka kaleduka parsivežiau namo tai visi pumpurai nukrito,taip supykau kad ,aš ji ir nukišau giliausiam kampe. Vakar pažiūriu ,o ,mano kaledukas pilnas pumpurų. Neisivaizduoju kaip išgyveno.visa vasara vandens nė lašo negaves. Va ir sakau aš gėlių nemyliu, gėlės myli mane

Vargšelis "išsigando".kad į šiukšlių konteinerį neišmestum