Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Nesuprantu,pas mane pražydo tik 4 žiedai,ir daugiau nesimato.Atrodo,krūmelis didelis,bet visada būdavo tik keli žiedai.Kas įtakoja tą žiedų gausą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 09:36)
Nesuprantu,pas mane pražydo tik 4 žiedai,ir daugiau nesimato.Atrodo,krūmelis didelis,bet visada būdavo tik keli žiedai.Kas įtakoja tą žiedų gausą? g.gif

1.Jei praėjusiais metais augaliukas daug ir labai gausiai žydėjo.
2.Netinkama augaliuko priežiūra( nesuderintas laistymas,tręšimas)
3. Netinkamas žemės substratas.
4. Oro sąlygos(skresvėjis,vietos keitimas ir pan.)
O kartais ir gėlytės parodo savo "ožius" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2010 10 29, 23:26)

Žiūrėkti : Jūsų kalėdinis kaktusas- Plokštenis.Jo plokštelės yra lygios ir briaunuotos,tarp segementų viršūnėlės neturi šerelių ir yra plokštelių formos.
Kalėdukas
user posted image
Žydi metuose 2 kartus,kartais liepą trečią.
Narenis-velykinis kaktusas,turi narelius jie auga viens po kito lyg nariuoti yra ovalios formos mėsngi su šerleiais segmento viršūnėje.Žydi metuosi vieną kartą pavasarį labai gausiai(mėn.105 su nedidėle pertrauką).Žydėjimas antras būna rudenį ,bet labai menkas smile.gif
Velykinis
user posted image
Taip pat skirias jų žiedai,jų formos ir žydėjimo laikas. Kalėdinio kakutso vienas žieda žydi tik 2 dienas(hibridai 3-3,5 d),o velykinio kaktuso vienas žiedas žydi 7-9 dienas.Turi vadinamąjį saulės laikrodį(šviesoje išsikleidžia,vakare susiskleidžia). smile.gif
Atsakyti
niu ir gžožiu vėl pridėjai merga wub.gif

maniškiai visi apsipumpurave ir velykiniai ir kalėdiniai cool.gif , o va velykinis ir pažydo blush2.gif

kaip pasikraus fotikas foto sesija padarysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilite: 30 spalio 2010 - 14:43
retai uzsuku, na bet pasirodau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nu ir grožių prikėlt ax.gif, merga, vėl prašysiuos pas tave į daržą wub.gif
Atsakyti
Kokie gražuoliukai pas Jus žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 30, 22:40)
Nu ir grožių prikėlt ax.gif, merga, vėl prašysiuos pas tave į daržą wub.gif

Sakai į daržą g.gif ,prašom -prašom kaip tik lyšną kastuvą turiu (reik baikt kompostinę mėtyt lotuliukas.gif ) blush2.gif
o vat prie palangių ,mielai prašom 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Lietuvos garžuolis:
user posted image
user posted image
user posted image

Merga, kaip faina saviškius matyti wub.gif

Savo raudonajam kalėdukui vis ieškau naujų namų.
Tik krūmas didelis - ne šitas kur foto. Žydi taip kaip čia foto Nr. 2
gal kas nori? (10 Lt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 31 spalio 2010 - 15:37
metu laikai matyt jiems susimaise, mano velykinis pumpureliais apsipyles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 10 31, 16:55)
metu laikai matyt jiems susimaise, mano velykinis pumpureliais apsipyles  thumbup.gif

Jau buvau sakius,kad kartais jei pavasrį menkai žydėjo, rudenį pražysta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 10 31, 16:36)
Savo raudonajam kalėdukui vis ieškau naujų namų.
Tik krūmas didelis - ne šitas kur foto. Žydi taip kaip čia foto Nr. 2
gal kas nori? (10 Lt.)

Dėk į skelbimų lentą ir į skelbiką turėtų paimti dar + už tokį ddelį maža kaina,turėtų paimti.Jie visi pas tave gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš metus nusipirkau mažiuka kaleduka parsivežiau namo tai visi pumpurai nukrito,taip supykau kad ,aš ji ir nukišau giliausiam kampe. Vakar pažiūriu ,o ,mano kaledukas pilnas pumpurų. Neisivaizduoju kaip išgyveno.visa vasara vandens nė lašo negaves. Va ir sakau aš gėlių nemyliu, gėlės myli mane blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 10 31, 22:54)
Prieš metus nusipirkau mažiuka kaleduka parsivežiau namo tai visi pumpurai nukrito,taip supykau kad ,aš ji ir nukišau giliausiam kampe. Vakar pažiūriu ,o ,mano kaledukas pilnas pumpurų. Neisivaizduoju kaip išgyveno.visa vasara vandens nė lašo negaves. Va ir sakau aš gėlių nemyliu, gėlės myli mane blush2.gif  rolleyes.gif

Vargšelis "išsigando".kad į šiukšlių konteinerį neišmestum doh.gif
Atsakyti