Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2011 02 27, 08:24)
Ar neseniai nežydėjo gausiai?

Ne ..
Gal ji prilieti labai gausiai, kad zeme butu imirkusi, o gal persodinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 27 vasario 2011 - 08:39
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 27, 08:38)
Ne ..
Gal ji prilieti labai gausiai, kad zeme butu imirkusi, o gal persodinti?

^Šaip pagal išvaizdą,tai panašu,kad reikia ne tik persodinti,bet ir insekticidą panaudoti.
Visų pirmą,persodinkit(jei bus supuvusiosmitiniės plokštelėspašalinti ,pacinamoninti) ir jei substraktas labai šlapias bus persodinus nelieti apiepora savaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 27 vasario 2011 - 09:16
Sveikos, ooo kaip džiaugiuosi radus šitą temutę! Aš jau n metų labai noriu šito plokštenio, bet nepavyksta man sėkmingai auginti.
Prieš kokius 2-3 metus prisirinkau daug įvairių šakelių, bet iš jų belikę tik kelios auga dabar, o ir žydėjo per visą tai laiką tik 1 žiedelis sad.gif net neįsivaizduoju ką galiu ne taio daryti.. nes visos kitos gelytės pas mane kaip tik atsigauna :/
Iš pradžių šakelės gražiai žaliavo, bet nežydėjo. Tada man pasakė, kad per daug vazone sukišta ir reikia persodinti. Persodinau, bet nunyko nemažai ir išvis nežydėjo.
Neseniai išmečiau nemažai džiuvėsių ir dar liko pora apvytusių ir tik pora žaliai bujoja, bet.. vis tiek nė žiedelio..

Patarkit kaip auginti ir gal kas galėtų pasidalinti savo gėlyčių šakelėmis? o jeigu dar pilnavidurės, tai išvis nusvaigčiau rolleyes.gif

Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2011 03 03, 11:27)
Sveikos, ooo kaip džiaugiuosi radus šitą temutę! Aš jau n metų labai noriu šito plokštenio, bet nepavyksta man sėkmingai auginti.
Prieš kokius 2-3 metus prisirinkau daug įvairių šakelių, bet iš jų belikę tik kelios auga dabar, o ir žydėjo per visą tai laiką tik 1 žiedelis sad.gif net neįsivaizduoju ką galiu ne taio daryti.. nes visos kitos gelytės pas mane kaip tik atsigauna :/
Iš pradžių šakelės gražiai žaliavo, bet nežydėjo. Tada man pasakė, kad per daug vazone sukišta ir reikia persodinti. Persodinau, bet nunyko nemažai ir išvis nežydėjo.
Neseniai išmečiau nemažai džiuvėsių ir dar liko pora apvytusių ir tik pora žaliai bujoja, bet.. vis tiek nė žiedelio..

Patarkit kaip auginti ir gal kas galėtų pasidalinti savo gėlyčių šakelėmis? o jeigu dar pilnavidurės, tai išvis nusvaigčiau  rolleyes.gif

Vilniuje.

Malonu,kad užsukote 4u.gif Pasistengsim gelbėti Jūsų gražuoles smile.gif
Visų pirma klausimas kokį substraktą naudojate?
2.Nęsamonė,kad negalima viename vazone auginti įvairių spalvų plokštenių. Atskirai auginame tik norint juos daugint,dalyvaujant parodose,nuotraukoms.
3. Visa išsami informacija yra sudėta 1 psl.
4. Džiūvėsiai-tai ligos (erkutės) pažeisti segmentai,kuriuos ligos pradžioje galima gelbėti pasinaudojus fungicidu, segmentus apdirbus ir užbarsčius cinamonu ,aktyvuota naglim,keleta dienų padžiovinius persodinti. Pirmas 2 savaites laistymą apriboti,Vėliau po truputi laistyti stengiantis nepataikyti ant segmentų.Kai pilnai įsišaknys,tada jau laistyti kaip priklauso tik SVARBU,KAD NEBŪTŲ PERŠLAPIAS SUBSTRAKTAS. Vasaros metu purkšti.
Papildyta:
P.S .Pilnavidurių plokštenių yra išvesta keletas rūšių ir dėja kol kas dar jie bent jau man neįkandamos.
Nebent galite parodyti nuotrauką ar pavadinimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 kovo 2011 - 12:15
QUOTE(merga @ 2011 03 03, 13:13)
Malonu,kad užsukote  4u.gif Pasistengsim gelbėti Jūsų gražuoles  smile.gif
Visų pirma klausimas kokį substraktą naudojate?
2.Nęsamonė,kad negalima viename vazone auginti įvairių spalvų plokštenių. Atskirai auginame tik norint juos daugint,dalyvaujant parodose,nuotraukoms.
3. Visa išsami informacija yra sudėta 1 psl.
4. Džiūvėsiai-tai ligos (erkutės) pažeisti segmentai,kuriuos ligos pradžioje galima gelbėti pasinaudojus fungicidu, segmentus apdirbus ir užbarsčius cinamonu ,aktyvuota naglim,keleta dienų padžiovinius persodinti. Pirmas 2 savaites laistymą apriboti,Vėliau po truputi laistyti stengiantis nepataikyti ant segmentų.Kai pilnai įsišaknys,tada jau laistyti  kaip priklauso tik SVARBU,KAD NEBŪTŲ PERŠLAPIAS SUBSTRAKTAS. Vasaros metu purkšti.
Papildyta:
P.S .Pilnavidurių plokštenių yra išvesta keletas rūšių ir dėja kol kas dar jie bent jau man neįkandamos.
Nebent galite parodyti nuotrauką ar pavadinimą smile.gif

1. del zemes nezinau kokia smile.gif seniai besodinau smile.gif bet keista ta zeme. kiek belieju pavirsius visada atrodo sausas kaip pelenai, o lekstuteje stovi vanduo... unsure.gif
ikeliu geriau foto kad pasakytumete kas mano gelytei.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Galima nuorodą, kaip atrodo pilnaviduris plokštenis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 kovo 2011 - 17:23
QUOTE(Atidela @ 2011 03 03, 13:49)

Kuo greičiau traukite savo gėlytę iš šio substrakto. Aš naudoju Kainuoja 2.49 Lt, rusiškas (Скорая Помощь), kaktusams ir sukulentams.
Prieš persodinant gerai peržiūrėkit pirmuosius segmentus, nuplaukit po tekančiu vandeniu, ir persodinus  nupurkškite fungicidu.
Po 2 svaičių purškimo procedūrą pakartoti.
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2011 03 03, 17:23)
Galima nuorodą, kaip atrodo pilnaviduris plokštenis?

http://www.botanica......gera cvB1.jpg
http://www.botanica....c... cv 2a1.jpg
http://www.saia.com....nas/Flor-42.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 kovo 2011 - 23:09
QUOTE(merga @ 2011 03 03, 23:30)

ačiū mergyt labai smile.gif
o kas tas fungicidas? pas mane namuose mažas vaikas, tai klausiu ar čia kokie rimti nuodai? ar galiu naudoti?
ir kur pirkote ta substrakta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atidela: 03 kovo 2011 - 22:39
QUOTE(Atidela @ 2011 03 03, 22:38)
ačiū mergyt labai smile.gif
o kas tas fungicidas? pas mane namuose mažas vaikas, tai klausiu ar čia kokie rimti nuodai? ar galiu naudoti?
ir kur pirkote ta substrakta?

Substraktas parsiduoda kiekvienoje Maximoje.
Kadangi turite mažą leliuką,tai tada įmsimės sunkesnio kelio. Nuvalote keltą galvučių česnako. Lukštus užpilat karštu vandeniu,palaikot apie 15 min.įtarkukit truputi ūkiško 72/ muilo ir nupurškiat. Pakartoti po savaitės
Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2011 03 03, 13:49)

paimkite po pora sveikų segmentų,juos pamirkykit cinamone pora dienų padžiovinkit ir kiškit žemėn pridaiginimui.
Papildyta:
Kalames user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 04, 01:08)

Kalames

Bus gražu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif

merga mane labai domina tavo velykinukuu kolekcija... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 03 04, 09:43)
sveikutes...  4u.gif

merga mane labai domina tavo velykinukuu kolekcija...  blush2.gif

Prsšom ax.gif
http://public.fotki....era-truncata-1/
Atsakyti