bet geltonieji...nu kas jiems yra, sunkiai jie pas mane gyvena..visi kaip visi padorūs kalėdukai krauna žiedus, o geltonieji..renkas geresnį gyvenimą..
Būč dėkinga gandrams vien jau dėl to, kad parskrenda
bet geltonieji...nu kas jiems yra, sunkiai jie pas mane gyvena..visi kaip visi padorūs kalėdukai krauna žiedus, o geltonieji..renkas geresnį gyvenimą..
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 07, 10:05)
Būč dėkinga gandrams vien jau dėl to, kad parskrenda
Jau sakiau
Nu vat sudominot su tais geltonaisiais
tikrai jie lepesni? Pas mane siaurinej pusej gal visai jiems ne vieta
Beje, cia mano baltasis, roziniai ziedai man kazkaip iprasti
Gražus
Tai kad 'raudona' kalėdukų spalva yra labai jau įvairi ir apimą plačią spalvų gamą - nuo intensyviai violetinės, bordo, kraujo raudonumo, lašišos raudonumo iki tos tradicinės spalvos...o tikros švelnios rožinės kalėduko spalvos dar neteko matyti...kaip ir bordo neteko...gal kas turit šias spalvas bent parodyti?
Sveiki,gal kas genes savo kaledinukus labai noreciau geltono ar oranzinio keliu nareliu
Lauksiu jusu pasiulymu i az aciu
QUOTE(6666 @ 2011 02 07, 13:10)
Sveiki,gal kas genes savo kaledinukus labai noreciau geltono ar oranzinio keliu nareliu
Lauksiu jusu pasiulymu i az aciu 
Genėjimas šiaip jau pradėtas http://g.diena.lt/01/41/2386e6.jpg
QUOTE(merga @ 2011 02 08, 10:27)
Kai kiti miega, kalėdukas žydi
Nuostabus augalėlis
Nuostabus augalėlis
QUOTE(Aupo @ 2011 02 13, 15:09)
Taip ir masisškai pradėj krauti pumpurus kiti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 26, 07:59)

Ar neseniai nežydėjo gausiai?