Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Būč dėkinga gandrams vien jau dėl to, kad parskrenda mirksiukas.gif

bet geltonieji...nu kas jiems yra, sunkiai jie pas mane gyvena..visi kaip visi padorūs kalėdukai krauna žiedus, o geltonieji..renkas geresnį gyvenimą..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 07, 10:05)
Būč dėkinga gandrams vien jau dėl to, kad parskrenda  mirksiukas.gif

bet geltonieji...nu kas jiems yra, sunkiai jie pas mane gyvena..visi kaip visi  padorūs kalėdukai krauna žiedus, o geltonieji..renkas geresnį gyvenimą..

Jau sakiau mirksiukas.gif .Pasakysiu,gandrams,kad užkalbėtus siūstų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vat sudominot su tais geltonaisiais g.gif tikrai jie lepesni? Pas mane siaurinej pusej gal visai jiems ne vieta blink.gif
Atsakyti
Beje, cia mano baltasis, roziniai ziedai man kazkaip iprasti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražus smile.gif Tai kad 'raudona' kalėdukų spalva yra labai jau įvairi ir apimą plačią spalvų gamą - nuo intensyviai violetinės, bordo, kraujo raudonumo, lašišos raudonumo iki tos tradicinės spalvos...o tikros švelnios rožinės kalėduko spalvos dar neteko matyti...kaip ir bordo neteko...gal kas turit šias spalvas bent parodyti?
Atsakyti
Sveiki,gal kas genes savo kaledinukus labai noreciau geltono ar oranzinio keliu nareliu mirksiukas.gif Lauksiu jusu pasiulymu i az aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2011 02 07, 13:10)
Sveiki,gal kas genes savo kaledinukus labai noreciau geltono ar oranzinio keliu nareliu  mirksiukas.gif Lauksiu jusu pasiulymu i az aciu mirksiukas.gif

Genėjimas šiaip jau pradėtas http://g.diena.lt/01/41/2386e6.jpg ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 02 08, 10:27)
Genėjimas šiaip jau pradėtas http://g.diena.lt/01/41/2386e6.jpg  ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai kiti miega, kalėdukas žydi wub.gif wub.gif
Nuostabus augalėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2011 02 13, 15:09)
Kai kiti miega, kalėdukas žydi wub.gif  wub.gif
Nuostabus augalėlis  wub.gif

Taip ir masisškai pradėj krauti pumpurus kiti biggrin.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Prasau pagalbos ... padekit issaugokiti velykiuka unsure.gif . Vienu zodziu, jis daug metu nepersodintas. Puviniu nesimato, bet ploksteles tokios suglebusios. Zeme vazonelyje palietus labai kieta, nors laistau as ji daznai, nes kambaryje tikrai labai silta. Gan daznai purskiu geles, tai ir ji nupurskiu, nes sausas labai oras. Gal ji man persodint i didesni inda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 26, 07:59)
help.gif  help.gif  help.gif Prasau pagalbos  ... padekit issaugokiti velykiuka  unsure.gif . Vienu zodziu, jis daug metu nepersodintas. Puviniu nesimato, bet ploksteles tokios suglebusios. Zeme vazonelyje palietus labai kieta, nors laistau as ji daznai, nes kambaryje tikrai labai silta. Gan daznai purskiu geles, tai ir ji nupurskiu, nes sausas labai oras. Gal ji man persodint i didesni inda?
user posted image

Ar neseniai nežydėjo gausiai?
Atsakyti