Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Laba diena, norejau pasiklausti apie plokstenis(kaledini kaktusa). As pabandziau is drauges paimti plokstenio sakelia na sau uzsiauginti. Tai pamerkaiu i vandeni per 3 savaites gal isleido sakneles sausio menesio pradzioje pasodinau i zemes kaip ir prigijo nenuvites. Bet kad nuo sausio iki dabar jis nekiek nepaugo kas gi gali buti ne viena sakelia ne vienu lapeliu ar gi jis taip letai ayga patresiu va dabar pavasari. Laistau ne itin daznai leidziu zemiai isdziuti 4u.gif Bet kodel gi man jis nekiek ne centimetro nepaugo? Aciu uz atsakymus ax.gif ax.gif ax.gif Stai nuotraukyte smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 15, 14:36)
Laba diena, norejau pasiklausti apie plokstenis(kaledini kaktusa). As pabandziau is drauges paimti plokstenio sakelia na sau uzsiauginti. Tai pamerkaiu i vandeni per 3 savaites gal isleido sakneles sausio menesio pradzioje pasodinau i zemes kaip ir prigijo nenuvites. Bet kad nuo sausio iki dabar jis nekiek nepaugo kas gi gali buti ne viena sakelia ne vienu lapeliu ar gi jis taip letai ayga patresiu va dabar pavasari. Laistau ne itin daznai leidziu zemiai isdziuti 4u.gif  Bet kodel gi man jis nekiek ne centimetro nepaugo? Aciu uz atsakymus  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Stai nuotraukyte  smile.gif  smile.gif  smile.gif

biggrin.gif Vazoną visų pirma reiktų paimti patį mažiausią,nes dideliame vazone augaliukas laabai lėtai augs,(augins šaknis,o ne segmentus.2. Kai persodinsite,pastatytike jį (jei turite galimybę vakarinėje pusėje) .Po persodinimo 1,5 mėn tręšti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 15, 21:10)
biggrin.gif  Vazoną visų pirma reiktų paimti patį mažiausią,nes dideliame vazone augaliukas laabai lėtai augs,(augins šaknis,o ne  segmentus.2. Kai persodinsite,pastatytike jį (jei turite galimybę vakarinėje pusėje) .Po persodinimo 1,5 mėn tręšti nereikia  mirksiukas.gif

Aha aciu, O man ji dabar persodinti? pas mus tik pietine ir siaurine palange blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 15, 20:20)
Aha aciu, O man ji dabar persodinti? pas mus tik pietine ir siaurine palange blush2.gif

Galit ir dabar mirksiukas.gif Pietinėje pusėje ant palangės galit laikyti iki gegužės pradžios,vėliau statome toliau nuo tiesioginių saulės spindulių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 kovo 2011 - 07:35
O iskur man sakeliais prades leisti ar is zemes ar tas prasites kur dabar man yra augti, o panasiai siemet man per kaledas suzydes ar dar kitu metu teks laukti laukiu nesulaukiu ziedu orandziniai pilnaviduriai su raudonais turi buti
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 08:14)
O iskur man sakeliais prades leisti ar is zemes ar tas prasites kur dabar man yra augti, o panasiai siemet man per kaledas suzydes ar dar kitu metu teks laukti laukiu nesulaukiu ziedu orandziniai pilnaviduriai su raudonais turi buti

Jūsų gėliukas nuotraukoje turėtų jau žydėti kalėdoms,bet tai priklauso nuo vazono.Kuo mažėsnis vzonėlis,tuo geriau prigyja augaliukas.Ir taip skatinamas žydėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 16, 09:45)
Jūsų gėliukas nuotraukoje turėtų jau žydėti kalėdoms,bet tai priklauso nuo vazono.Kuo mažėsnis vzonėlis,tuo geriau prigyja augaliukas.Ir taip skatinamas žydėjimas  smile.gif

tai jau persodindama tureciau nemazai saknu rasi kai toks didelis vazonas na jau nera jis labai jau didelis 17 cm skersmuo na kai jau toks maza sakelia isodinta gal ir per didelis g.gif
Atsakyti
Gėlininkė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 24, 14:34)
Gėlininkė  lotuliukas.gif 

bet uztat koks grozis tos gelininkes wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif oij kokia sauni gelininke lotuliukas.gif
Atsakyti
Puošiamės:
user posted image

Pas dauguma pradeda žydėti antru sykiu plokšteniai, ir pradedapumpuruotis bei skleistis nareniai.
Nepamirškim jų patręšti ir saikingiau,bet dažniau lieti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 24, 16:34)
Gėlininkė  lotuliukas.gif 
user posted image

Bet kokia fotogeniška gėlininkė,taip gražiai įsikomponavus,kai gėlės tokios išpuoselėtos ,tai negėda ir nusifotografuot šalia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti