Laba diena, norejau pasiklausti apie plokstenis(kaledini kaktusa). As pabandziau is drauges paimti plokstenio sakelia na sau uzsiauginti. Tai pamerkaiu i vandeni per 3 savaites gal isleido sakneles sausio menesio pradzioje pasodinau i zemes kaip ir prigijo nenuvites. Bet kad nuo sausio iki dabar jis nekiek nepaugo kas gi gali buti ne viena sakelia ne vienu lapeliu ar gi jis taip letai ayga patresiu va dabar pavasari. Laistau ne itin daznai leidziu zemiai isdziuti
Bet kodel gi man jis nekiek ne centimetro nepaugo? Aciu uz atsakymus
Stai nuotraukyte

QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 15, 14:36)
Laba diena, norejau pasiklausti apie plokstenis(kaledini kaktusa). As pabandziau is drauges paimti plokstenio sakelia na sau uzsiauginti. Tai pamerkaiu i vandeni per 3 savaites gal isleido sakneles sausio menesio pradzioje pasodinau i zemes kaip ir prigijo nenuvites. Bet kad nuo sausio iki dabar jis nekiek nepaugo kas gi gali buti ne viena sakelia ne vienu lapeliu ar gi jis taip letai ayga patresiu va dabar pavasari. Laistau ne itin daznai leidziu zemiai isdziuti
Bet kodel gi man jis nekiek ne centimetro nepaugo? Aciu uz atsakymus
Stai nuotraukyte
QUOTE(merga @ 2011 03 15, 21:10)
Aha aciu, O man ji dabar persodinti? pas mus tik pietine ir siaurine palange
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 15, 20:20)
Galit ir dabar
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 08:14)
O iskur man sakeliais prades leisti ar is zemes ar tas prasites kur dabar man yra augti, o panasiai siemet man per kaledas suzydes ar dar kitu metu teks laukti laukiu nesulaukiu ziedu orandziniai pilnaviduriai su raudonais turi buti
Jūsų gėliukas nuotraukoje turėtų jau žydėti kalėdoms,bet tai priklauso nuo vazono.Kuo mažėsnis vzonėlis,tuo geriau prigyja augaliukas.Ir taip skatinamas žydėjimas
QUOTE(merga @ 2011 03 16, 09:45)
Jūsų gėliukas nuotraukoje turėtų jau žydėti kalėdoms,bet tai priklauso nuo vazono.Kuo mažėsnis vzonėlis,tuo geriau prigyja augaliukas.Ir taip skatinamas žydėjimas 
tai jau persodindama tureciau nemazai saknu rasi kai toks didelis vazonas na jau nera jis labai jau didelis 17 cm skersmuo na kai jau toks maza sakelia isodinta gal ir per didelis
Gėlininkė
Puošiamės:

Pas dauguma pradeda žydėti antru sykiu plokšteniai, ir pradedapumpuruotis bei skleistis nareniai.
Nepamirškim jų patręšti ir saikingiau,bet dažniau lieti

Pas dauguma pradeda žydėti antru sykiu plokšteniai, ir pradedapumpuruotis bei skleistis nareniai.
Nepamirškim jų patręšti ir saikingiau,bet dažniau lieti
QUOTE(merga @ 2011 03 24, 16:34)
Bet kokia fotogeniška gėlininkė,taip gražiai įsikomponavus,kai gėlės tokios išpuoselėtos ,tai negėda ir nusifotografuot šalia