Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2011 03 24, 16:34)
Gėlininkė  lotuliukas.gif 

Ir kaip gėlių nesunaikina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 24, 21:11)
Ir kaip gėlių nesunaikina  bigsmile.gif

Ji mano palanginį grožį saugo,tik labai mėgsta uostyti žiedus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 25, 00:14)
Ji mano palanginį grožį saugo,tik labai mėgsta uostyti žiedus  biggrin.gif

Patinka kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 10:51)
Patinka kvapas  biggrin.gif

apsvaigsta ir gera buna... iprotis jau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aktyviai auginamės apimtis ir vieną kitą žiedą:

user posted image

o čia jau linkstam nuo žiedų:

user posted image

ir čia...į žydinčią kompaniją, fotkinau, nes kai namo parsirasiu, bus jau nužydėjęs grožis...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 kovo 2011 - 09:01
Labai gražus žiedeliai labai i plokštenio panašus.
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 31, 10:23)
Labai gražus žiedeliai labai i plokštenio panašus.

jis plokštenio giminitais mirksiukas.gif

Atidela prasišluokite savo pašto dėžutę,o tai pašto karveliai grįžta atgal hihihi.gif

Geliu parduotuvej man sake kad jiems reikia gilaus vazono, tai as toki ir turiu. sake kisti kuo giliau juos, nes kitaip isvirs. tiesa?

Briedas juodas. Visi epifitiniai kakutsai turi paviršinęs šaknis.Ir jiems gilių vazonų nereikia.
naudojami "plaskūs" negilūs Pvz: kap čia http://www.youtube.c...feature=related
Vazonėlis nuo šaknų sistemos turi skirtis vos vienu dydžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 31 kovo 2011 - 12:53
QUOTE(Violeta* @ 2011 03 31, 09:55)
Aktyviai auginamės apimtis ir vieną kitą žiedą:
o čia jau linkstam nuo žiedų:
ir čia...į žydinčią kompaniją, fotkinau, nes kai namo parsirasiu, bus jau nužydėjęs grožis...

wub.gif kokie jūsu augaliukai gražūs...tikiuosi kad dar kas iš manųju atsigaus...bent jau kalėdukas kapstosi iš merdėjimo...o velykinius turbūt prarasiu... verysad.gif unsure.gif
o kiek kartu juos tuo fungicidų purškt-laistyt... g.gif

bet tas jūsu ''sliekinis'' kaktusėlis akyse stovi... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 31, 13:48)
wub.gif  kokie jūsu augaliukai gražūs...tikiuosi kad dar kas iš manųju atsigaus...bent jau kalėdukas kapstosi iš merdėjimo...o velykinius turbūt prarasiu... verysad.gif  unsure.gif
o kiek kartu juos tuo fungicidų purškt-laistyt... g.gif

bet tas jūsu ''sliekinis'' kaktusėlis akyse stovi... thumbup.gif  wub.gif

Evers,parašykit man į Až savokontaktus ir kokie augaliukai merdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 31, 13:39)
jis plokštenio giminitais  mirksiukas.gif

Atidela prasišluokite savo pašto dėžutę,o tai pašto karveliai grįžta atgal hihihi.gif
Briedas juodas. Visi epifitiniai kakutsai turi paviršinęs šaknis.Ir jiems gilių vazonų nereikia.
naudojami "plaskūs" negilūs Pvz: kap čia http://www.youtube.c...feature=related
Vazonėlis nuo šaknų sistemos turi skirtis vos vienu dydžiu  mirksiukas.gif

ačiū, merga smile.gif
paštas prašluotas 4u.gif

aš anksčiau auginau nedideliam, tai man jie labai vešėjo, tik keistai atrodė, kad baltos šaknys žemės paviršiui matosi ir nežydėjo. sakau reik persodinti. paprotino parduotuvėj, kad reikia gi gilaus vazono. sukisau, nieko neaugo, o tik mirti pradėjo. apie žiedus išvis pamirškim..
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2011 03 31, 15:47)
ačiū, merga smile.gif
paštas prašluotas  4u.gif

aš anksčiau auginau nedideliam, tai man jie labai vešėjo, tik keistai atrodė, kad baltos šaknys žemės paviršiui matosi ir nežydėjo. sakau reik persodinti. paprotino parduotuvėj, kad reikia gi gilaus vazono. sukisau, nieko neaugo, o tik mirti pradėjo. apie žiedus išvis pamirškim..

kuo mažėsnis vazonas,tuo daugiau žiedų mirksiukas.gif
Iš tikrųjų dažnai tenka susitikti su "alia'profėsionalėm" pardavėjom ,kurių "žiniomis" ne vienas savo augaliukus anapilin išlydi ph34r.gif mad.gif .Jau geriau lai pardavinėja ir tyli,bent naudos būtų

Esu epifitinių kakusų fanatikė.Ir kai tik baigsim statytis, planuoju įsirengti oranžeriją ,o vat tada doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
doh.gif doh.gif kad nežinau..dar lauksiu,gal kas atsigaus...buvau į viena vazonėlį velykinius,į kita kalėdinius sukėlusi...ratu taip... unsure.gif gal dar kas išsikapstyt...prėjusiais metais taip žiedais gyriausi,kas užeidavo..tundra pas mus mažai velykiniu kas augina..tad sakydavo kalėduko žiedai kokie gražūs... doh.gif
Atsakyti