Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Tibė @ 2010 10 27, 19:45)
huh.gif kodėll???
šiaip tai ne,išssirinkau skaidydama planetų palydovų vardus laugh.gif

Toj knygoj yra veikėja vardu Tibė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 19:54)
o čia bet kam ar tik su pažymėjimais ar dar kokiomis kitomis nuolaidų kortelėmis?

nop,nueini ir nusiperki.(tikiuosi biggrin.gif )

Aaaaa,prisiminiau,kad tokia veikėja buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 27, 18:01)
nop,nueini ir nusiperki.(tikiuosi biggrin.gif )

o konkrečiai kurioje vietoje tas knygynas?

Nu kaip mane nervina Mickevičiaus biblioteka, iš visų jų turimų knygų apie neverbalinę kalbą (kūno kalbą), nei vienos neįmanoma gauti doh.gif
o man gi reikia paruošti vaidinimą 3 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 20:07)
o konkrečiai kurioje vietoje tas knygynas?

eini į Centriniu VU rūmus (tuos,kur prie prezidentūros),pereini per vartus ir iš kart matosi tas knygynas.tik vartai ne istorikų,o filologų hihihi.gif .Ant lentelės parašyta,kad filologijos fakultetas.Tik eik užtikrintu žingsniu,kad neriektų 5 litų už įėjimą mokėt biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu, kokios visos atsinaujinusios tongue.gif thumbup.gif
Vienos nikais, kitos atavarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 20:18)
Žiūriu, kokios visos atsinaujinusios tongue.gif  thumbup.gif
Vienos nikais, kitos atavarais smile.gif

blush2.gif pagalvojau,kad 2000 žinučių proga visai nieko atsinaujinti biggrin.gif

aij ir žinok virškinau dvi dienas tavi atsakymą apie "Mergaitę,kuri mėgo žaisti su degtukais" bet tai ir nesupratau-nori tu jos ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Panos, kai ką sugalvojau biggrin.gif nenorėtumet per kalėdas apsikeisti dovanom? Žinau, akd dar toli, bet reik iš anksto ruoštis. Sugalvotume kaip nors išsitraukti burtus, kas ką ištraukia ir atsiunčiam knygą dovanų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 27, 20:23)
Panos, kai ką sugalvojau  biggrin.gif  nenorėtumet per kalėdas apsikeisti dovanom? Žinau, akd dar toli, bet reik iš anksto ruoštis. Sugalvotume kaip nors išsitraukti burtus, kas ką ištraukia ir atsiunčiam knygą dovanų  ax.gif

man rodos,mes per mytą šituo klausimu kalbėjom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 27, 18:17)
eini į Centriniu VU rūmus (tuos,kur prie prezidentūros),pereini per vartus ir iš kart matosi tas knygynas.tik vartai ne istorikų,o filologų hihihi.gif .Ant lentelės parašyta,kad filologijos fakultetas.Tik eik užtikrintu žingsniu,kad neriektų 5 litų už įėjimą mokėt biggrin.gif

apšalus blink.gif dar už įėjimą reikia mokėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 27, 19:22)
blush2.gif  pagalvojau,kad 2000 žinučių proga visai nieko atsinaujinti biggrin.gif

aij ir žinok virškinau dvi dienas tavi atsakymą apie "Mergaitę,kuri mėgo žaisti su degtukais" bet tai ir nesupratau-nori tu jos ar ne biggrin.gif

Kol kas nesiskolinsiu blush2.gif Bet galbūt skolinsiuosi per dar sekantį mytą. Jei dar turėsi, ir jei aš pati nebūsiu kokioje bibliotekoje susiradusi.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 27, 19:23)
Panos, kai ką sugalvojau  biggrin.gif  nenorėtumet per kalėdas apsikeisti dovanom? Žinau, akd dar toli, bet reik iš anksto ruoštis. Sugalvotume kaip nors išsitraukti burtus, kas ką ištraukia ir atsiunčiam knygą dovanų  ax.gif

Labai norim. Mes apie tai ir kalbėjom per mytą.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 20:24)
apšalus  blink.gif dar už įėjimą reikia mokėti  blink.gif

turistams-taip biggrin.gif
VU studentams tai aišku,kad ne
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 27, 18:23)

QUOTE(Tibė @ 2010 10 27, 18:24)
man rodos,mes per mytą šituo klausimu kalbėjom  bigsmile.gif

na bent jau vilnietės tikrai apie tai kalbėjo ir kiek pamenu visos pritarė biggrin.gif
Atsakyti