Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

Sveikos 4u.gif

aš irgi norėčiau prisijungti į Jūsų būrį (jeigu atvirai, tai jaučiuosi, kaip darželyje ant scenos biggrin.gif ) Dievinu knygas ir noriu kartu su Jumis pasidalinti savo mintimis ir iš Jūsų pasimokyti. Kaip kažkas yra pasakęs, negalima skaityti gerų knygų... Reikia skaityti tik pačias geriausias! Tai norėčiaus su Jūsų pagalba būtent tokias ir skaityti smile.gif

p.s. labai tikiuosi, kad mane priimsite blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif
Nebesislėpk nuo mūsų,papasakok,ką skaitai
Pvz: aš "Rivertono dvaro paslaptis" Labai smagiai.Ir neatsistebiu,kokią reikia turėti vaizduotę,kad taip tikroviškai perteikti Angliją su jos visais papročiais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 27 spalio 2010 - 21:50
Labas, besislepianti hi.gif
Atsakyti
Prašau nesišaipyti iš mano slapyvardžio tongue.gif Tiesiog nusibodo išradinėti kažką naujo ir iš tos nevilties sugalvojau šitą... Ir jis tiko, tai aš dabar labai džiaugiuosi, kad pagaliau nesu tik svečias clap.gif

O skaitau - Geneen Roth "Moterys, maistas ir Dievas", bet kuo toliau tuo labiau abejoju ar man ji patinka... Atvirai pasakius moterėlės pasvaičiojimas kokios jūs kvailos, kad nesugebat būti plonos ir svoris tai tik jūsų psichologinė problema. Bet perskaičiau dar tik trečdalį knygos, tai nuomonė tikrai gali būti klaidinga... (tikiuosi, kad taip ir bus, visgi bestseleris doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 27, 22:38)
Kaip kažkas yra pasakęs, negalima skaityti gerų knygų... Reikia skaityti tik pačias geriausias! Tai norėčiaus su Jūsų pagalba būtent tokias ir skaityti smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Paskaityk mano parašą ir žinosi, kas pasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 18:55)
O tau skubiai čia reikia? Jei nelabai, galėčiau gal gauti aš tau vieną smile.gif

Na ne visai. Man lapkričio 23d mums reikės rodyti savo mažus vaidinimus. Na bet iki to laiko turiu kažką pasiskaityti apie kūno kalbą ir sukurti nedidelį pasirodymą. (ir kadangi aš vienintelė esu iš vilniaus, tai man jį reiks atlikti vienai doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 27, 20:38)
p.s. labai tikiuosi, kad mane priimsite blush-anim-cl.gif

tai žinoma, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Nu va, Dorifore, aš taip ir įtariau, kad neprašausiu čia prisijungusi smile.gif AČIŪ!

Labai ačiū visoms merginoms už šiltą priėmimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 23:30)
Na ne visai. Man lapkričio 23d  mums reikės rodyti savo mažus vaidinimus. Na bet iki to laiko turiu kažką pasiskaityti apie kūno kalbą ir sukurti nedidelį pasirodymą. (ir kadangi aš vienintelė esu iš vilniaus, tai man jį reiks atlikti vienai doh.gif )

http://farm4.static...._b35c603476.jpg
Va tokią galėčiau paklausti gal man paskolintų antrą kartą biggrin.gif, aš tada tau paskolinčiau per meet'ą smile.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau labai prieštaraujančių akcijai nėra biggrin.gif Tada po kiek laiko, susirašysim, kiek bus norinčių ir trauksim burtus. Aš prisiimu šitą reikalą ax.gif Jeigu nepamiršiu iki kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,visa ryta laukiau pastininko ir sulaukiau. biggrin.gif
Besislepianti sveika atvykus. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 00:17)
Tai kaip supratau labai prieštaraujančių akcijai nėra  biggrin.gif  Tada po kiek laiko, susirašysim, kiek bus norinčių ir trauksim burtus. Aš prisiimu šitą reikalą  ax.gif Jeigu nepamiršiu iki kalėdų  biggrin.gif

Priminkim, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 22:04)
http://farm4.static...._b35c603476.jpg
Va tokią galėčiau paklausti gal man paskolintų antrą kartą biggrin.gif, aš tada tau paskolinčiau per meet'ą  smile.gif

labai tiktų, būčiau labai dėkinga, jei tau pavyktų ją vėl gauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 27, 22:17)
Tai kaip supratau labai prieštaraujančių akcijai nėra  biggrin.gif  Tada po kiek laiko, susirašysim, kiek bus norinčių ir trauksim burtus. Aš prisiimu šitą reikalą  ax.gif Jeigu nepamiršiu iki kalėdų  biggrin.gif

o totalizatorių, t.y. traukimą kas kam dovanos, reikės patikėti šioje akcijoje nedalyvaujančiam žmogui. Jis truktų burtus ir kiekvienam asmeniškai į A.Ž. praneštų kam jis turės dovanoti.
O visi kiti turėtų surašyti savo geidaraštį, bet tarkim 30Lt sumos riboje (nebent sumą norėtumėt didesnę).
Atsakyti