Bet kas per diena šiandien, iš kur tokie piktumai
QUOTE(Vessta @ 2010 10 28, 12:49)
be geidarascio gali ir nepataikyti arba nupirksi knyga, kuria jau turi.
Pritariu, kad geidaraštis būtinas
Pvz. aš asmeniškai , manau, tikrai sugalvočiau sąrašiuką norimų knygų, kurios kainuoja ir apie/iki 15 Lt. Ypač, kai dabar yra visur gerų akcijų. Be to irgi sutinku, kad jos gali būti nebūtinai naujos naujutėlės, gali būti pirktos ir iš sena.lt ar kitur, tik kad būtų tvarkingos, geros būklės.
Na nebent kas norit mane
maloniai nustebinti

, tada, prašom siųsti ne knygas, o dėžes, ir, pageidautina, kuo daugiau
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 13:00)
O dėl atsiliepimų, manau būtina rašyti, nes tuomet tema tikrai pavirs į plepalus apie bendra pomėgį. Nes šiaip pastebiu tendenciją, kad jei kas turi savo puslapį, tai tik linką numeta ir nė žodeliu neužsimena. O jei aš nenoriu to linko atidarinėti?
Šiaip man susidaro tokia nuomone, o kad dauguma mąsto tokiu principu: o kam man rašyti, jei niekas neskaito.... Tai tuomet iš viso kam tema egzistuoja tokiu atveju
Aš stengiuosi parašyti atsiliepimą. Parašiau iš paskutinių skaitytų ir Pamuko knygai, ir "Mirtis iš miško". Va "Lakotų moteris" neparašiau

Galbūt aš paskutiniu metu lėčiau /mažiau skaitau. Būdavo knyga per 2-3 dienas, dabar kitą kartą ir savaitę knygos skaitymas užtrunka.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 13:02)
Aš net nepagalvojau, kokios knygos norėčiau, man net ši mintis kilo tada, kai radau knygą, kurią norėčiau ne SAU, o Ingėnui padovanot.
O aš, kol buvau atsijungusi, galvojau, pabūsiu Šerlokas Holmsas, ir paspėliosiu
Buvo mintis apie patiuninguotą lietuvių rašytojo knygą. Ar neatspėjau?
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:21)
Taigi rytoj iki pietu jei nera-
Ingenai, tau persiunciu pinigelius
Gerai
Vilnietės, nepamirštam apie mytą kitą savaitę!
Kurią dieną - šeštad. ar sekmad. jums geriau?