Sveikos ,
na žiūriu tema rūgšti pasidarė,
Pritariu Fatimaloos,Doriforės nuomonei dėl forumo taršos.Ši tema kartais pereina į tokius plepalus.
Pritariu ir Ingėno, Doriforės humorui ir stebiuosi, kaip žmogus lankosi šioje temoje ir nenori jokių knygų.
Pritariu knygų keitimuisi.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 15:00)
As einu skaityt. Jei istraukciau Ingena- butinai nupirkciau kuo daugiau dezuciu knygom det
Papildyta:
as nedalyvausiu, nes zinai, as nestovejau eileje pas Dieva prie skonio knygoms. Tai kas jau ir nores is manes ka nors gauti
Labai džiaugiuosi, kad išsakėte priešingą nuomonę dėl kai kurių knygų
nes prie skonio tai tikrai niekas nestovi eilėje, ir tikrai iš kitų niekas dar taip šioje temoje nereiškė savo nuomonės kaip Jūs. Jūsų atsiliepimai iš šalies atrodo, kaip, kad " maža užsispyrusi mergytė ,labai gerai apie save mananti,tryptų kojytėmis ir kategoriškai rėktų, kad tai kas jai nepatinka, viskas yra šūdelis".
Arogancija, bukas užsispyrimas, kitų nuomonės, pageidavimų nepaisymas toli gražu suaugusios besilaukiančios moters tai nepuošia. Nesvarbu, kad tai virtuali erdvė ir ką norim tą darom.
Todėl ir nesistebiu ponia, kad susilaukiate priešingos aplinkinių reakcijos.
Kitos kaikurios išsako savo neigiamą nuomonę, bet kažkaip to nesimato.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 15:00)
O dėl atsiliepimų, manau būtina rašyti, nes tuomet tema tikrai pavirs į plepalus apie bendrą pomėgį. Nes šiaip pastebiu tendenciją, kad jei kas turi savo puslapį, tai tik linką numeta ir nė žodeliu neužsimena. O jei aš nenoriu to linko atidarinėti?
Šiaip man susidaro tokia nuomone, o kad dauguma mąsto tokiu principu: o kam man rašyti, jei niekas neskaito.... Tai tuomet iš viso kam tema egzistuoja tokiu atveju
QUOTE(linamog @ 2010 10 28, 17:00)
Kaip nemalonu skaityti. Itariu, mesiu lauk sia tema is Favoritu.

Tikrai, kai kurių lipimas per galvas nemaloniai nuteikia.Kartais galvoju išvis ar čia knygų tema., užtai retai lankausi, bet jei esi knygė, nemesk kelio dėl takelio,

Gal neišsigims tema į automobilių detalių temą.
Pritariu Luizianos minčiai dėl knygų keitimosi.
Praitais metais , tai kaip tik ir darėme kitoje temoje. Kieviena užsiregistravo, kad dalyvauja.Viena, kuri nedalyvavo traukė burtus ir į az atsiuntė kuri kuriai dovanoja knygą.Tada kuri kam dovanoją parašo, kad jai per az ar forume parašytų savo pageidaujamu knygų geidaraštį , kokias penkias tai tikrai reiktų, jei ne daugiau, kad žmogus dovanojantis nebūtų įspraustas į "rėmus"
Praitais metais rinkom 30 lt ribose.
Asmeniškai aš buvau labai patenkinta, kai labiausiai to žmogaus norimą knygą, kuri knygyne kainavo apie 4o lt, gavau už 30lt. labai norint galima ne tik iš sena.lt gauti, yra dar ir leidyklos.
Kitoje temoje praitais metais keitėmės ir ta proga buvo tarptautins knygių susibėgimas, tai siuntimo išlaidos kaip ir atpuolė.
Jau kaip užsimaniau šios knygos.
Filmas atsimenu man vienas iš labiausiai įstrigusių, labai patikusių.Leidėjas kažkoks nežinomas.
Va ta knyga
http://www.blk.lt/lt...arta-amerikoje/