Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 4)

QUOTE(snudike @ 2010 10 26, 14:50)
na mums kiek pastebejau viska sunkiau siemte

Ko gero doh.gif verysad.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 26, 14:51)
Tai jau trinuos apie lova. Galvoju ar cia dabar pakimarint ar kaip normaliam zmogui siandien nueit miegot, pvz kokia 23 h g.gif

O kodėl Jūs taip vėlai einat miegoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 10 26, 14:54)
Vėl man TT 4 uždaviniu napasisekė, gal man reikia 8 uždavinį įskaitytą turiu  rašykite, atsiųsiu,  nenorite Jūs manęs priimti į bendrą paštą aš ir patalpinčiau turimos ingormacijos cry.gif

Jūs čia netyčia mane pacitavot?
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 10 26, 14:54)
Vėl man TT 4 uždaviniu napasisekė, gal man reikia 8 uždavinį įskaitytą turiu  rašykite, atsiųsiu,  nenorite Jūs manęs priimti į bendrą paštą aš ir patalpinčiau turimos ingormacijos cry.gif

Nereikia taip verkti. Supraskit ir mus. Pavyzdžiui Jūs sukuriat kažkokį paštą. Staiga atsiranda naujokių, norinčių į tą paštą. Juk jos, kaip minėjau, ateina vien tik medžiagos susirinkti (na gal ne visos, bet dauguma).

Bet gal Jums ir duos kas nors prisijungimą, aš neturiu teisės, ne aš sukūriau paštą.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 26, 13:58)
O kodėl Jūs taip vėlai einat miegoti?  g.gif

Visiska peleda esu. Nieko sau negaliu padaryt. Man tik pradeda temt, tai energija per krastus lietis pradeda, nors diena jau atrodo, kad nei zingznio nebezengsiu doh.gif

Ziuriu as i tuos finansus... Nu miegot noris laugh.gif Bet, jei pabandyciau juos sudorot ir man pavyktu, tai jau tik 11 butu biggrin.gif Cia motyvuoju save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 26, 15:04)
Visiska peleda esu. Nieko sau negaliu padaryt. Man tik pradeda temt, tai energija per krastus lietis pradeda, nors diena jau atrodo, kad nei zingznio nebezengsiu doh.gif

Ziuriu as i tuos finansus... Nu miegot noris laugh.gif Bet, jei pabandyciau juos sudorot ir man pavyktu, tai jau tik 11 butu biggrin.gif  Cia motyvuoju save biggrin.gif

Fanfan , o mes panasios lotuliukas.gif man visas mokymasis vakare , nieko negaliu sau padaryti lotuliukas.gif diena atrodo SM pasedesiu , o vakare kimbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 26, 14:06)
Fanfan , o mes panasios  lotuliukas.gif  man visas mokymasis vakare , nieko negaliu sau padaryti  lotuliukas.gif  diena atrodo SM pasedesiu , o vakare kimbu  lotuliukas.gif

Jo, man ir tas pats biggrin.gif
As dar megstu grindis prasisiurbt naktim biggrin.gif ar siaip apsitvarkyt biggrin.gif Jauciu kaimynam patinka toks mano gyvenimo budas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 26, 15:06)
Fanfan , o mes panasios  lotuliukas.gif  man visas mokymasis vakare , nieko negaliu sau padaryti  lotuliukas.gif  diena atrodo SM pasedesiu , o vakare kimbu  lotuliukas.gif

O as visas dienas randu kitu darbu, o paskutini vakara pries egza susiimu uz galvos lotuliukas.gif
Ir taip buna beveik visada, nieko negaliu su savimi padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 26, 15:06)

gal jau su bt ok? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 26, 15:02)
Ko gero  doh.gif  verysad.gif
O kodėl Jūs taip vėlai einat miegoti?  g.gif
Papildyta:
Jūs čia netyčia mane pacitavot?
Papildyta:
Nereikia taip verkti. Supraskit ir mus. Pavyzdžiui Jūs sukuriat kažkokį paštą. Staiga atsiranda naujokių, norinčių į tą paštą. Juk jos, kaip minėjau, ateina vien tik medžiagos susirinkti (na gal ne visos, bet dauguma).

Bet gal Jums ir duos kas nors prisijungimą, aš neturiu teisės, ne aš sukūriau paštą.

supratau, aišku būna ateina pasinaudoja ir vel išbėga, uždavinuką agnivita@yahoo.com išsiunčiau turėtumėte gaut sekmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2010 10 26, 15:09)
O as visas dienas randu kitu darbu, o paskutini vakara pries egza susiimu uz galvos  lotuliukas.gif
Ir taip buna beveik visada, nieko negaliu su savimi padaryt  doh.gif

Pažįstamas jausmas. Kartais ir man taip būna hihihi.gif blush2.gif

QUOTE(maryta @ 2010 10 26, 15:13)
supratau, aišku būna ateina pasinaudoja ir vel išbėga, uždavinuką agnivita@yahoo.com išsiunčiau turėtumėte gaut sekmės  ax.gif

Manau gausit neužilgo ir Jūs prisijungimą. Neišgyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 26, 13:32)
VEGELE. apie testa jokiu kalbu nebuvo. egzamina priimines sake irgi jis arba jo studentai. Aj, dar pabreze, kad lb netoleruoja nusirasinejimo, iskart perduoda atitinkamam skyriui ta zmogu.

Mum tokia faina Semionova ir skaidres atsiųst žadėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 26, 15:23)
Pažįstamas jausmas. Kartais ir man taip būna  hihihi.gif  blush2.gif
Manau gausit neužilgo ir Jūs prisijungimą. Neišgyvenkit  mirksiukas.gif

tikiuosi, o gal kam merginos su ketvirtu pasisekė pasidalinkite mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 10 26, 14:54)
nu va čia jau panašiau į mano vyro skolas  lotuliukas.gif pas jį 11 ir kursinis blink.gif
bet viskas imanoma, nors ir nėra lengva doh.gif  lotuliukas.gif

O as maniau kad viena tiek daug skolu turiu doh.gif tikiuosi kaip nors iveiksiu iki tos kovo 1 dienos, wacko.gif

Beje gal kas perlaikinejot ar laiket CT spec dali pas Sagati, idomu kokia forma egzas, nes kazkada uzdavini sprendziau ir apsigyniau, bet egzamino taip ir nelaikiau doh.gif idomu kaip dabar vyksta
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 10 26, 15:27)
Mum tokia faina Semionova ir skaidres atsiųst žadėjo biggrin.gif

Melana, gal būsim kursiokės/grupiokės? Iš kurios Jūs grupės?

Metodininkė TT privat. medžiagą (Trofimovienės), persiuntė. Jeigu negavot - rašykit.
Atsakyti