Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 4)

QUOTE(cloudlet @ 2010 10 26, 14:40)
Beje gal kas perlaikinejot ar laiket CT spec dali pas Sagati, idomu kokia forma egzas, nes kazkada uzdavini sprendziau ir apsigyniau, bet egzamino taip ir nelaikiau doh.gif  idomu kaip dabar vyksta

Man ir idomu.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 26, 15:47)
Man ir idomu.

mano vyrui ir idomu lotuliukas.gif tik jam dar ir CT bendroji skola, tai pirma ja reikia išsilaikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 10 26, 15:40)
O as maniau kad viena tiek daug skolu turiu  doh.gif  tikiuosi kaip nors iveiksiu iki tos kovo 1 dienos,  wacko.gif

Beje gal kas perlaikinejot ar laiket CT spec dali pas Sagati, idomu kokia forma egzas, nes kazkada uzdavini sprendziau ir apsigyniau, bet egzamino taip ir nelaikiau doh.gif  idomu kaip dabar vyksta

man atrodo gali būt, kad aš perlaikinėjau, dabar tiksliai nepamenu, knygelėj egzas - 2010.04.01
tai jis pats net neatėjo, nors tarėmės, bet atsiuntė užduotis el.paštu referentei, buvo jau ne testas, o uždavinys ir teorija man atrodo.
Išlaikiau.
Atsakyti
sveikos paneles. As irgi noreciau prisijungimo (tomaitiene@gmail.com) . nors esu naujoke bet keik kas prase ir kiek turejau tiek persiunciau informacijos. kam siunciau tas gali pamatyt savo el.paste (pvz akacijaorama ir kt.)

is siaip ka turiu sudeciau ten....

Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 26, 15:43)
Melana, gal būsim kursiokės/grupiokės? Iš kurios Jūs grupės?

Metodininkė TT privat. medžiagą (Trofimovienės), persiuntė. Jeigu negavot - rašykit.

hetera atsiųskite ir man mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 26, 13:05)
Koks "konkretumas"  doh.gif 
Beje, Gelyte22,  as vis galvoju galvoju ir NESUVOKIU kaip jus galejot su keliom merginom tuo paciu nicku SM'e but?  g.gif  juk cia yra ne vien si tema, bet ir daug kitu, tokiu kaip "klausk ginekologo", "kerlele sielai" ar "mano nauji batai". Tai jus kuri prisijungdavot su tuo nicku ta ir rasydavot?  g.gif   Tada ziurint i tai, kad registracija i cia nemokama, as nesuprantu KODEL jus taip daret. Cia aisku yra daug zmoniu su daugybe nuomoniu, bet man vsitiek lb lb keistai cia jus daret unsure.gif

O mano nuomonė tokia, kad kiekvienas prigautas suka uodegą visais įmanomais būdais smile.gif Juk ir kalėjime visi nekalti sėdi lotuliukas.gif Nueikit, paklausykit, kiek jie visko pripasakos, kaip čia juos pakišo ir t.t. smile.gif
Pervedimą aš dariau Giletai Lingytei. ne Marytei, ne Onutei, ne Petrutei. Manau, tai viską pasako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 26 spalio 2010 - 15:01
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 26, 16:43)
Metodininkė TT privat. medžiagą (Trofimovienės), persiuntė. Jeigu negavot - rašykit.

Kam cia rasyti reikia rolleyes.gif nes as noriu ax.gif

MERGINOS
Gal kuri nori kartu su manim lapkricio 4. laikyt BPT pas Panomariova? bigsmile.gif Ar niekas neturi pas ji skolos? jei kokia kauniete noretu, tai sakykit, lektume kartu mirksiukas.gif Buvau susiruosus pirmad. laikyt teises informatika, bet dabar susigriebiau, gi kad lapkricio 1d. nedarbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 26, 11:45)
Izide, tas uždavinys (permečiau akim, negaliu db gilintis) tikrai prastas. Nepalyginsi su Deimmi ar kam ten papildymus dariau kažkada.

nu va... unsure.gif o tai galėsi jai padėti? unsure.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 26, 12:59)
Na o dabar platesne info is izanginiu paskaitu: Skaitykit atidziai  biggrin.gif

va apie tai ir prašiau plačiau papasakoti wink.gif

QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 26, 14:43)

noriu ir aš unsure.gif studente.mru(eta)gmail.com ženkliuko kompas nededa doh.gif
Atsakyti
As irgi noreciau tu prisijungimo duomenu, jeigu galima... wub.gif 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti

MERGINOS
Gal kuri nori kartu su manim lapkricio 4. laikyt BPT pas Panomariova? bigsmile.gif Ar niekas neturi pas ji skolos? jei kokia kauniete noretu, tai sakykit, lektume kartu mirksiukas.gif Buvau susiruosus pirmad. laikyt teises informatika, bet dabar susigriebiau, gi kad lapkricio 1d. nedarbo doh.gif
[/quote]

As praeitais metais ejau pas Panomariova perlaikyt BPT. Iskart paklause ar noriu testo, ar uzdavinio. Pasirinkau testa. Kai pabaigiau, prie manes patikrino ir vieno klausimo, kuriame turejo buti pazymeti du atsakymai, o ne vienas kaip pas mane, pasake BPK straipsni ir dali, kuriame buvo visas atsakymas. Vienu zodziu, nzn ar cia jis geros nuotaikos buvo, ar ka, bet gavau 7 ir isejau laiminga thumbup.gif
Beje, kazkur turiu ta testa, kuri sprendziau. Jeigu reikia, galeciau atrast ir persiust mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 26, 16:00)
O mano nuomonė tokia, kad kiekvienas prigautas suka uodegą visais įmanomais būdais smile.gif  Juk ir kalėjime visi nekalti sėdi lotuliukas.gif  Nueikit, paklausykit, kiek jie visko pripasakos, kaip čia juos pakišo ir t.t. smile.gif
Pervedimą aš dariau Giletai Lingytei. ne Marytei, ne Onutei, ne Petrutei. Manau, tai viską pasako.

na, manau čia visoms ir taip akivaizdu kas yra kas.. drinks_cheers.gif

[quote=Besishypsanti,2010 10 26, 16:14]
Kam cia rasyti reikia rolleyes.gif nes as noriu ax.gif

dėl Tarptautinės privatinės, tai ir aš norėčiau tų konspektukų
dianele66@mail.com

vai jau beveik temutė baigiasi..na ir pleputės čia susirinkusios...nebespėju su jumis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, gal atsirastų MRU studijuojančių teisę dieniniame ? smile.gif
Atsakyti