Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus?

ooo dovanos ir man jau labai aktualu ax.gif pernai išleidau per daug, buvo pirmos šventės su MB šeima, per daug stengiausi visiems su dovanomis, nežinojau, kokia ten "sistema" ir pasijaučiau neįvertinta.. Šiemet reikės paprasčiau kažkaip suktis ax.gif turiu kelias artimas drauges, joms nebus bėdos išrinkti, o savo šeimoje traukiamės ir dovanojam tik vienam asmeniui.
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 11 04, 13:40)
O kodel gi nenupirkus suvenyro zmogui, kuriam patinka juos pasistatyti lentynoje del grozio?

sprendžiu tiesiog pagal save, man asmeniškai nepatinka tokie suvenyrai ir keliauja šiukšledėžėn nes tik dulkes renka, jei mano tarpe būtų žmogus, kuris rinktų na stikliukus, bokalus ar medalius tada ką nors dailaus paieškočiau į kolekciją dabar tokių nėra tai ir dovanoju kažką sunaudojamo ar suvartojamo
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 11 04, 11:40)
O kodel gi nenupirkus suvenyro zmogui, kuriam patinka juos pasistatyti lentynoje del grozio? As pries sventes paprastai dailes salonus perlekiu ir isrenku kam zvakide, kam pakabuka, kam puodeli koki dailu - priklausomai nuo to kam kas patinka. .....

Dar buna ka nors savo ranku darbo sukurpiu. Siemet turbut vien rankdarbius ir dovanosiu visiems  smile.gif

Pirmu punktu tai pačios neįdomiausios dovanos, ko gero, bet čia mano nuomone...Visokios žvakidės, žvakės,pakabukai, mieli suvenyrai tokie pastatomi visokios figūrėlės a la angeliukai, statulėlės, minkšti žaislai suaugusiam ar pan....man asmeniškai geriau nedovanotų niekas - paskui kyla problemą kur dėt visa tai? Palaikau pusmetį namie iš pagarbos dovanojusiam ir siunčiu į kaimą...ten susieis ar nusimes kur nors, nes pačiai išmest nepatogu - tiesiog čia grynai mano nuomonė.
Rankų muilas tokiu atveju daug geresnė dovana, o jei dar koks ypatingas - apskritai gerai mirksiukas.gif tiesiog galvoju, kad tokie daiktai namams vėlgi - turi tikt patikt prilipt gavėjui, čia tas pats kas kosmetiką išsirinkt - tik pačiam žmogui gali vieni dalykai patikt ,o kiti visai - net erzinti. Bet va kava, šokoladas, vynas, gera arbata,knyga kokia enciklopedinio pobūdžio, prieskonių rinkinys - manau geros universalios dovanos bet kam.

Rankdarbiai miela...Ypač jei tai nerti dalykai arba net Kalėdų papuošalai..kaip tarkim nertos didelio skersmens iškrakmolintos baltutėlės lengvutės snaigės...angelai...Arba naminiai kalėdiniai sausainiai.. norėčiau tokią dovaną gaut, ko gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 lapkričio 2010 - 19:55
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 04, 20:53)
norėčiau tokią dovaną gaut, ko gero.

Rinkdama dovana niekada negalvoju ar pati noreciau gauti toki daikta schmoll.gif
Galvoju tik ar tas, kuriam dovanosiu apsidziaugs, ar naudosis. Uztat ir rasau, kad jei zmogus megsta statuleles ant lentynos, tai ir dovanoju statulele, jei moteris megsta pasipuosti grandinele su pakabuku, tai kuo bloga dovana yra pakabukas, jei kazkam patinka sedet zvakiu sviesoje ar smilkintis smilkalus, tai reiskia jie pasinaudos dovanu gauta dekoratyvine zvake ar smilkalais......
Pvz draugei per gimtadieni padovanojau akmeninius padekliukus po puodeliais. Pati toki daikta pasideciau i spintele ir jis ten stovetu metu metais neistraukiamas, o ji vat yra megeja visokiu "fiti-miti" stalo serviravimui, na tai lai ir turisi jei jai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Kam aktualus, čia nuolaidos Megoj: http://www.mega.lt/l..._dienos_megoje/

Tik man nuolaidos visad asocijuojasi su neapsakomu tuntu žmonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2010 11 04, 22:28)
Kam aktualus, čia nuolaidos Megoj: http://www.mega.lt/l..._dienos_megoje/

Tik man nuolaidos visad asocijuojasi su neapsakomu tuntu žmonių  doh.gif

Megoje Senukų nuolaidų dieną esam apsipirkę, tikrai gerokai sutaupėm, bet būtent dėl to tunto žmonių labai nuvargom..
Atsakyti
vis dar metu į taupyklę.Ji sunkėja.Pvz šiandien įmečiau 15 litų, vakar -10 ir kitas dienas panašiai.
Atsakyti
Taupiosios: būtinai pažiūrėkite iki galo:

http://www.manskanu....su-mes-valgome/
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 06, 19:34)
Taupiosios: būtinai pažiūrėkite iki galo:

http://www.manskanu....su-mes-valgome/

Paziurejau smile.gif Paskutiniu metu vis galvojau koks cia velnias kad nuo vistienos pykina,ir vaikai kazkaip nelabai valge,nu galvoju kokia nesamone,o cia neperseniausiai pradejau vista pirkti Ukmerges g. turgelyje is ukininku (ekologinis ukis),tai visai kitas reikalas,ir sultinys kaip sultinys,ir vista turi vistos kvapa ir skoni,ir jokiu pykinimu thumbup.gif bet vat kiaulienos tam turgelyje neradau,tai tenka parduotuvej pirkti,bet perku tik lietuviska,nuo importines,kur Rimi parduodama,irgi bloga buna,tiesiog organizmas nepriima,matyt bele ko ten prikista,o juk gyvuliai kad nesirgtu seriami antibiotikais,visa tai paskui mes suvalgom doh.gif Desras retai perku ir tik auksciausios kokybes,kur be sojos,kitos kazkaip irgi nesivalgo,desreliu isvis nevalgom doh.gif
Tiesa,kazkaip iseina kad tas gliutamatas nera toks kenksmingas kaip apie ji sneka,kaip supratau tai jis tik alkio jausma sukelia,tai kur cia tas blogis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 06 lapkričio 2010 - 19:53
QUOTE(denaxa @ 2010 11 06, 19:51)
Paziurejau smile.gif  Paskutiniu metu vis galvojau koks cia velnias kad nuo vistienos pykina,ir vaikai kazkaip nelabai valge,nu galvoju kokia nesamone,o cia neperseniausiai pradejau vista pirkti Ukmerges g. turgelyje is ukininku (ekologinis ukis),tai visai kitas reikalas,ir sultinys kaip sultinys,ir vista turi vistos kvapa ir skoni,ir jokiu pykinimu thumbup.gif bet vat kiaulienos tam turgelyje neradau,tai tenka parduotuvej pirkti,bet perku tik lietuviska,nuo importines,kur Rimi parduodama,irgi bloga buna,tiesiog organizmas nepriima,matyt bele ko ten prikista,o juk gyvuliai kad nesirgtu seriami antibiotikais,visa tai paskui mes suvalgom doh.gif Desras retai perku ir tik auksciausios kokybes,kur be sojos,kitos kazkaip irgi nesivalgo,desreliu isvis nevalgom doh.gif
Tiesa,kazkaip iseina kad tas gliutamatas nera toks kenksmingas kaip apie ji sneka,kaip supratau tai jis tik alkio jausma sukelia,tai kur cia tas blogis?

jis sukelia galvos skausmus, sirdies ritmo padaznejima, silpnuma raumenyse, alergija, mieguistuma, vaikam gali pakenkti akims. be to jo deka nepajauciam kad prastos kokybes maistas neskanus. paskaityt galit www.sveikasvaikas.lt

o tema si ne apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 11 06, 21:03)
o tema si ne apie tai  blush2.gif

Aha,dabar prisiminiau,kad atejau cia noredama pasakyti kaip sugalvojau taupyti,bet nejucia kaip visada i offtopikus isiveliau blush2.gif
Tai va ka sugalvojau-nusistatyti tam tikra pinigu suma skirta pragyvenimui,ir gavus atlyginima viska,kas bus virs tos sumos,atideti ir pamirsti ax.gif Atlyginimas mano nepastovus,kiekviena menesi skirtingai gaunu,tai vat uztat taip ir sugalvojau,nes kiek gaunu,tiek ir istaskau velniai zino kur doh.gif blush2.gif kaip cia seksis nezinia,bet reikia susiimti ,nors kazkiek bent juodai dienai tureti doh.gif
Atsakyti
Taupom, taupom...
Sekasi neblogai šiaip smile.gif

Na, jei apie dovanas prakalbom, tai čia galvos skausmas doh.gif Vyro bobutei numezgiau šiltas raštuotas kojines iš siūlų likučių, ji vis skundžiasi, kad jai kojos šąla, o vyro brolio žmonai galvoju kokias gražias pėdkelnes gal g.gif Tai dar laukiu, gal kokių akcijų joms užmatysiu. Visiems kitiems dar nesugalvojau. Nors va - mano tėvai tai tokio dalyko, kaip kalėdinės dovanos tai nei pripažįsta, nei supranta, tai matyt nieko ir negaus, nebent kokį pyraga ar kažką panašaus. Jie tiesiog sėda prie stalo, pasivaišina, o jei kas jiems dar kokią dovaną atneša, tai tik pasimeta, susinepatogina, o tas dovanotojas irgi tada pasimeta...
Atsakyti