QUOTE(Brigitte @ 2010 11 04, 11:40)
O kodel gi nenupirkus suvenyro zmogui, kuriam patinka juos pasistatyti lentynoje del grozio? As pries sventes paprastai dailes salonus perlekiu ir isrenku kam zvakide, kam pakabuka, kam puodeli koki dailu - priklausomai nuo to kam kas patinka. .....
Dar buna ka nors savo ranku darbo sukurpiu. Siemet turbut vien rankdarbius ir dovanosiu visiems
Pirmu punktu tai pačios neįdomiausios dovanos, ko gero, bet čia mano nuomone...Visokios žvakidės, žvakės,pakabukai, mieli suvenyrai tokie pastatomi visokios figūrėlės a la angeliukai, statulėlės, minkšti žaislai suaugusiam ar pan....man asmeniškai geriau nedovanotų niekas - paskui kyla problemą kur dėt visa tai? Palaikau pusmetį namie iš pagarbos dovanojusiam ir siunčiu į kaimą...ten susieis ar nusimes kur nors, nes pačiai išmest nepatogu - tiesiog čia grynai mano nuomonė.
Rankų muilas tokiu atveju daug geresnė dovana, o jei dar koks ypatingas - apskritai gerai

tiesiog galvoju, kad tokie daiktai namams vėlgi - turi tikt patikt prilipt gavėjui, čia tas pats kas kosmetiką išsirinkt - tik pačiam žmogui gali vieni dalykai patikt ,o kiti visai - net erzinti. Bet va kava, šokoladas, vynas, gera arbata,knyga kokia enciklopedinio pobūdžio, prieskonių rinkinys - manau geros universalios dovanos bet kam.
Rankdarbiai miela...Ypač jei tai nerti dalykai arba net Kalėdų papuošalai..kaip tarkim nertos didelio skersmens iškrakmolintos baltutėlės lengvutės snaigės...angelai...Arba naminiai kalėdiniai sausainiai.. norėčiau tokią dovaną gaut, ko gero.