Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(mmergyte @ 2010 11 13, 17:29)
ar maximose siuloma kicini dideles apimties grozi,ar ranku darbo smulkmena biggrin.gif

Yra ir kitų variantų ax.gif Man neįtiktų nei atvirukai, nei maistas, nei rankdarbiai, nei čekiai ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 13, 16:55)
Yra ir kitų variantų  ax.gif  Man neįtiktų nei atvirukai, nei maistas, nei rankdarbiai, nei čekiai  ax.gif  cool.gif

o kas itiktu? g.gif man siaip idomu,nes Kaledos rodos,tikrai ne ta svente kai reik konkuruoti kas nupirks ka didesnio ax.gif as suprantu kai zmogus pvz neturi butent kazkokio daikto,ir jo nori,bet reik dar zinoti kad nori..nes jei as neturiu servizo,tikrai nenoriu gauti bet koki schmoll.gif schmoll.gif

o plius cia tema apie taupyma,tai dovanos,kurios brangios manau,ne cia aptarinejamos lotuliukas.gif

pvz man geriausia dovana,isskirtinis ranku darbo dirbinys,ne suverti karoliukai schmoll.gif arba knyga,bet tai nera pigios dovanos,todel siemet tikiuosi geriau daugiau skambuciu su graziais zodziais,nei pigiu statuleliu ar puodeliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 13 lapkričio 2010 - 17:03
QUOTE(Whatever? @ 2010 11 13, 18:26)
Ir kur deti tokia dovana? doh.gif Geriau jau jokios  schmoll.gif  schmoll.gif

O man smagu ir dovanoti, ir gauti dovanas... Normalias, o ne atvirutes ar stiklaini uogienes... doh.gif  .

nu atvirutės tegul lieka pas ką nors kitą, uogienių aš nevalgau, bet visada apsidžiaugiu gavus nes dažnai jau tos "Kalėdinės" uogienės būna kokios tai pagerintos, įdomesnės ir šeip su ja išsikepi pyragą ir jau šeimai kažkas šventę padovanojo bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad su tomis dovanomis truputi nukrypote nuo temos...
O kad pati nenukrypčiau parašysiu,kad visada perku vienodas bent dvi kojinių poras, kad suplyšus būtų galima susikomplektuoti dar vieną porą. Pasiteisino toks būdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 13, 17:29)
materializmas rolleyes.gif  gal jei gautumet ne tik per kaledas dovanu kitaip galvotumet ax.gif  manot ranku darbas yra visiskas niekalas? blink.gif  doh.gif  nors..kas ka vertina...ar maximose siuloma kicini dideles apimties grozi,ar ranku darbo smulkmena biggrin.gif

O be maximos daugiau parduotuviu nezinote?
Ranku darbas velgi ziurint kieno. Tikro menininko darbas tai taip. Bet siaip kokia nors nunerta baisi servetele, is karoliu suvertas "verinys" ar atvirute.... Nu ir kur ja zmogui paskui deti?

QUOTE(Fregata @ 2010 11 13, 17:50)
o kas jusu nuomone yra NORMALIOS dovanos?  g.gif

Knyga, salikas jaukus ir pirstines, kas nors neiprasto (pvz. prabangaus aliejaus butelis), seno, gero vyno butelis, kas nors is brangesnes kosmetikos (muilas, duso zele ir pan,. ka zmogus sunaudos), pinigine, sudedamas grazus daugkratinis pirkiniu krepsys,originalus megstamos muzikos grupes kompaktas ir pan. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 13 lapkričio 2010 - 18:33
tai reiskias,pas jus zmogus,kuris kaledoms sutaupe nedaug pinigeliu,nupirko jums medaus stiklaini,gali net neiti,nes nenudziugins jusu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 13, 19:29)
tai reiskias,pas jus zmogus,kuris kaledoms sutaupe nedaug pinigeliu,nupirko jums medaus stiklaini,gali net neiti,nes nenudziugins jusu? bigsmile.gif

kodel neiti? Per kaledas visi laukiami...
beje, medus labai geras dalykas mirksiukas.gif
Bet pas mus nera mados nesti dovanas, einant pas draugus..... Ateini svesti kaledu, atsinesi vyno buteli, ka nors skanaus... buckis ir palinkejimas ir smagiai praleistas laikas yra svarbiausia... Nes isties visiems dovanu nepripirksi, o sudniekiams pinigus leisti yra kvaila...
Dovanas dovanojam tik artimiem seimos nariams (tevams, vaikams, seseriai ir jos seimai)....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 13 lapkričio 2010 - 18:39
O as simbolinias dovanas perku pagal pomegi, pvz. sese megsta karstoje vonioje patupete. Tai visokie muiliukai, putos ir druskos jai labai mieli niekuciai.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 11 13, 17:46)
O kad pati nenukrypčiau parašysiu,kad visada perku vienodas bent dvi kojinių poras, kad suplyšus būtų galima susikomplektuoti dar vieną porą. Pasiteisino toks būdas  smile.gif

Nors pirmą kartą girdžiu, šis būdas labai geras bigsmile.gif Reiks būtinai vyrui panaudoti drinks_cheers.gif
Aš perskaičius temą užsiregistravau svetainėje "kur dingo pinigai?", iš pradžių sužinosiu kas juos "vagia", o tada jau bandysiu taupyti.
Dėl dovanų, mes šeimoje susitarę, kad dovanas perkam tik vaikams ir savo antrai pusei.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 11 13, 19:46)
visada perku vienodas bent dvi kojinių poras, kad suplyšus būtų galima susikomplektuoti dar vieną porą. Pasiteisino toks būdas  smile.gif

o aš galvojau, kad čia mano išradimas, pasirodo ne viena tokia protinga esu šis būdas tikrai pasiteisina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 11 13, 18:46)
O kad pati nenukrypčiau parašysiu,kad visada perku vienodas bent dvi kojinių poras, kad suplyšus būtų galima susikomplektuoti dar vieną porą. Pasiteisino toks būdas  smile.gif

Nukrypome smile.gif
Mes jau n metu MB kojinems praktikuojam toki buda: perkam iskart packe 10 poru is pazistamo kojiniu mezgejo uz didmenine kaina, o po to meto po viena susidevejusia biggrin.gif O mot. puskojines taigi jau gamintojo iskart po 2 poras i dezute supakuotos buna, tai cia jau jokio dviracio isradinet nereikia tongue.gif
Atsakyti
Geriausias budas sutaupyt pinigus - man , tai nekist nosies is namu , ir nusiimt pinigus is internetines saskaitos. kad nekiltu pagunda internetu isleist.ir man tai labai padeda.Apie koines -tai ir as zinojau ta varianta , tik neesu bandzius, as taip darau su vaiku pirstinem, perku po kelias poras vienodu, o kadangi du berniukai tai daznai dar ir rankas atitaikyt pasiseka, nes vyresnysis kairiarankis ir butinai usideda pirstine ant kaires rankos o desine plika ir ja pastoviai pameta, o kitas sunus jei nusimaus pirstine tai butinai nuo kaires ir desine liks su pirstine , taip ir buna kad vienas pameta desines kitas kaires rankos tai bent viena pora isaugau. lotuliukas.gif o jei kalbet apie pavasario ar rudens pirstines ir dar pirstuotas tai su jom dar paprasciau mum. 4u.gif nes nereikia nyksciu taikyt.
Atsakyti