QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 31, 10:48)
Už kokią sumą reikia pirkti rūbus užsienyje, kad jie atsipirktų pridėjus kelionės ir pragyvenimo užsienyje išlaidas? Kažkodėl man atrodo, kad tai apsimoka tik tokiu atveju, jei ir šiaip planuoji kelionę į užsienį, o dar geriau važiuoji į komandiruotę
Pirkimas internetu man pasiteisino, nes kai nueinu į parduotuves lt tai išeinu ištampytais nervais ir dažnai nieko nenusipirkusi. Nėra mano dydžio rūbų, arba kabo tokie skudurai, kad jais apsirengus gėda į gatvę išeiti

Aš nekalbu apie kainas, kurios gerokai didesnės nei internetinėse parduotuvėse. Be to internetinėse parduotuvėse gali ir modelį, ir spalvą, ir norimą dydį pasirinkti. Dar kai kurios parduotuvės siūlo nuolaidas, nemokama atsiuntimą ar dovanas.
koks skirtumas uz kokia suma?

as batus, kelnes, megztinius, paltus, rankines ir pan. vistiek perku nepriklausomai ar vaziuoju kur ar ne

juk nevaiksciosi nuogas

tai kodel nenusipirkti kazkur isvaziavus, jei tai n kartu pigiau, kokybe nepalyginama ir tt
taip, tai suplanuota kelione i uzsieni, tiesiog samoningai pasirinkta jos data, taikant ant ispardavimu

pernai taipat buvau panasiu metu, tai labai dziaugiausi, kad pavyko isigyti palta, gerus batus bei rankine su 70 proc nuolaida .
internetinese pardese beveik neperku, nes drabuzi noriu matuotis ir ziureti tinka jis man ar ne, pirkti is nuotraukos man netinka
kelione su nakvyne atsieis apie 200lt, taigi manau, kad apsimoka, o beto su seima paatostogausime