Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(aistuzka @ 2010 12 31, 10:04)
Ką naudojate išlaidoms sekti? Savo excelį ar ką nors patogiau radot?
Papildyta:
Man darbas priverstinai įkišo Snoro sąskaitą su MasterCard. Pusiau kreditinė nekreditinė (t.y. kredito limitas 0 litų), bet be problemų gali internetu atsiskaitinėt kur priima MasterCard'ą. T.y. su debetine kortele to neleidžia.

Excellį, kitokios programos neprigyjo smile.gif

Taip drinks_cheers.gif paprasta debetinė netinka, bet kreditinė turbūt bet kokia tinka g.gif , na aš naudoju Laisvalaikio nuolaidų kortelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 12 30, 20:42)
man sis budas labai pasiteisina 4u.gif  kitamet sausio pb vel vaziuosiu apsipirkti thumbup.gif liko menuo ir galesiu prekintis su neisgalvota 70 proc. nuolaida bigsmile.gif

Už kokią sumą reikia pirkti rūbus užsienyje, kad jie atsipirktų pridėjus kelionės ir pragyvenimo užsienyje išlaidas? Kažkodėl man atrodo, kad tai apsimoka tik tokiu atveju, jei ir šiaip planuoji kelionę į užsienį, o dar geriau važiuoji į komandiruotę g.gif
Pirkimas internetu man pasiteisino, nes kai nueinu į parduotuves lt tai išeinu ištampytais nervais ir dažnai nieko nenusipirkusi. Nėra mano dydžio rūbų, arba kabo tokie skudurai, kad jais apsirengus gėda į gatvę išeiti doh.gif Aš nekalbu apie kainas, kurios gerokai didesnės nei internetinėse parduotuvėse. Be to internetinėse parduotuvėse gali ir modelį, ir spalvą, ir norimą dydį pasirinkti. Dar kai kurios parduotuvės siūlo nuolaidas, nemokama atsiuntimą ar dovanas.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 31, 10:48)
Už kokią sumą reikia pirkti rūbus užsienyje, kad jie atsipirktų pridėjus kelionės ir pragyvenimo užsienyje išlaidas? Kažkodėl man atrodo, kad tai apsimoka tik tokiu atveju, jei ir šiaip planuoji kelionę į užsienį, o dar geriau važiuoji į komandiruotę  g.gif
  Pirkimas internetu man pasiteisino, nes kai nueinu į parduotuves lt tai išeinu ištampytais nervais ir dažnai nieko nenusipirkusi. Nėra mano dydžio rūbų, arba kabo tokie skudurai, kad jais apsirengus gėda į gatvę išeiti  doh.gif  Aš nekalbu apie kainas, kurios gerokai didesnės nei internetinėse parduotuvėse. Be to internetinėse parduotuvėse gali ir modelį, ir spalvą, ir norimą dydį pasirinkti. Dar kai kurios parduotuvės siūlo nuolaidas, nemokama atsiuntimą ar dovanas.

Kokiose internetinėse parduotuvėse apsiperkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 31, 10:48)
Už kokią sumą reikia pirkti rūbus užsienyje, kad jie atsipirktų pridėjus kelionės ir pragyvenimo užsienyje išlaidas? Kažkodėl man atrodo, kad tai apsimoka tik tokiu atveju, jei ir šiaip planuoji kelionę į užsienį, o dar geriau važiuoji į komandiruotę  g.gif
  Pirkimas internetu man pasiteisino, nes kai nueinu į parduotuves lt tai išeinu ištampytais nervais ir dažnai nieko nenusipirkusi. Nėra mano dydžio rūbų, arba kabo tokie skudurai, kad jais apsirengus gėda į gatvę išeiti  doh.gif  Aš nekalbu apie kainas, kurios gerokai didesnės nei internetinėse parduotuvėse. Be to internetinėse parduotuvėse gali ir modelį, ir spalvą, ir norimą dydį pasirinkti. Dar kai kurios parduotuvės siūlo nuolaidas, nemokama atsiuntimą ar dovanas.

koks skirtumas uz kokia suma? g.gif as batus, kelnes, megztinius, paltus, rankines ir pan. vistiek perku nepriklausomai ar vaziuoju kur ar ne bigsmile.gif juk nevaiksciosi nuogas g.gif doh.gif tai kodel nenusipirkti kazkur isvaziavus, jei tai n kartu pigiau, kokybe nepalyginama ir tt g.gif
taip, tai suplanuota kelione i uzsieni, tiesiog samoningai pasirinkta jos data, taikant ant ispardavimu tongue.gif pernai taipat buvau panasiu metu, tai labai dziaugiausi, kad pavyko isigyti palta, gerus batus bei rankine su 70 proc nuolaida .
internetinese pardese beveik neperku, nes drabuzi noriu matuotis ir ziureti tinka jis man ar ne, pirkti is nuotraukos man netinka 4u.gif
kelione su nakvyne atsieis apie 200lt, taigi manau, kad apsimoka, o beto su seima paatostogausime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 12 31, 11:58)

kelione su nakvyne atsieis apie 200lt, taigi manau, kad apsimoka, o beto su seima paatostogausime 4u.gif

į Lenkiją keliausit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 31, 12:16)
į Lenkiją keliausit? smile.gif

drinks_cheers.gif Ar pas gimines (draugus) nakvosite? Nes vykstant automobiliu už 200 lt gali įsipylti apie 50 litrų kuro. Su taupia mašina, kuri užmiestyje ryja kokius 6 litrus 100 kilometrų nuvažiuosi apie 800 km. kaip tik iki Varšuvos ir atgal be nakvynės 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip manau, kad Milaa trauks ne į pietus...o į vakarus, kokią DE, tarkim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 31, 10:20)
Excellį, kitokios programos neprigyjo  smile.gif

Parsisiųstas ar pačios sukurtas? Aš prisijungusi Kur dingo pinigai, bet man nepatinka, kad tai yra viešas, na ne visai viešas, bet vis tiek

QUOTE(milaaa @ 2010 12 31, 11:58)

O kur tiksliau?
Atsakyti
skrydis 42lt pirmyn atgal
nakvyne 40 eur uz dvi naktis, busim tris dienas 4u.gif (pigu, nes busim 4-iese)
visagalis ryanairas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 12 31, 13:04)
Parsisiųstas ar pačios sukurtas? Aš prisijungusi Kur dingo pinigai, bet man nepatinka, kad tai yra viešas, na ne visai viešas, bet vis tiek
O kur tiksliau?

pačios sukurtas 4u.gif
Atsakyti
Poli1, ką reiškia viešas? Kad kažkas kitas padaręs? Aš kažkaip iš to nedarau problemų.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 12 31, 13:04)

Man visai patinka manofinansai.lt, toks paprastas, patogus ganetinai smile.gif tik netinka toms kurios nori tiksliai zinot kiek isleidzia pienui, kiek duonai ir pan - nors galima ir tokiu atveju, tik ilgokai truks kol susikursite visas skiltis, o siaip pagrindines yra ir taip jau smile.gif
Atsakyti