Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(biziukas @ 2010 10 26, 01:08)
Vel gi, yra krastutinumai... Pamelavau karta, kad uz knyga, kuria jam nupirkau pasiskaityti atostogu metu, sumokejau siek tiek maziau nei is tikruju (kad jis nesijaustu kaltas, jog ant jo islaudauju per daug).. bet gal tai siek tiek skiriasi nuo jusu melo?

Na tada tu tikrai esi sventa, jei is visu galimu blogybiu, sumelavai tik del knygos. Pagarba!!!
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 10 26, 01:10)
Galiu ramiai pasakyti, be teisuoles kaukes, kad niekada nemelavau vyrui. As ne kritikuoju, o vertinu tai kas parasyta. Tuo metu kai sukurete tema ji tapo viesa, priklauso SM. TAigi, tai pasekmes.

O prie ko cia dekalogas? Nejau todel, kad zmogaus elgesys yra kiauliskas ir esi padares kazka nederamo neturi teises vertinti, o girtis apie blogus darbus ir pateikti juos kaip geri, galima... Keista.

Taip pat lenkiu galva pries tave, jei nei karto nemelavai vyrui. Ir tu tikrai nekritikuoji!!!
O as tuo giriuosi, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 00:21)
Taip pat lenkiu galva pries tave, jei nei karto nemelavai vyrui. Ir tu tikrai nekritikuoji!!!

As vertinu, vadovaujantis savo vertybemis.

Cia jau jusu problemos kaip jus tai vadinate, kritika, pykciu ir t.t. Nes jus akcnetuojate mano postuose tai ka norite, ar sugebate izvelgti, analogiskai ir as. Dar jums pykti sukelia tai, kad negalite kontrargumentuoti. Kontrargumentas "skaitykite geriau" nera argumentas. Visai zmogiksa, kad zmogus skaitydamas apie neigiama savo poelgio vertinima pyksta. Bet ne ant poelgio, kuris blogas, o ant zmogaus, kuris nurodo kodel jis blogas. Taip patogiau.

Na nematau jusu parasyme abejones savo elgesiu. Tik bandyma pateisinti, ir pateikima, tai kaip panaceja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2010 - 23:42
Pasikartosiu - parasiau sia istorija tik tam, kad issikalbeti. Niekuo neisigyriau, niekuo saves neteisinau, parasiau kaip savo patirties dali, kuri man paciai visai nelauktai, visai kitaip baigesi nei tikejausi. Na, kaip tikejausi pagaliau sulaukiau neigiamos reakcijos, kaltinimu ir mano parasytu faktu iskraipymu. Dziaugiuosi, kad ne visos tokios buvo, taciau "saukstas deguto sugadina statine medaus".
Mergaites, ar jus kada pastebejote, kad tie zmones, kurie is tikruju yra geri, prie kuriu visus traukia - niekados nekritikuoja kitu ir atvirksciai, tie kurie pikti - visados ras ka pakritikuoti ir apkalbeti. Man kaip naiviai moteriai yra keista, kad zmones nemato patys saves - mato tik kitu blogybes. Labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 25 spalio 2010 - 23:49
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 00:47)
Pasikartosiu - parasiau sia istorija tik tam, kad issikalbeti. Niekuo neisigyriau, niekuo saves neteisinau, parasiau kaip savo patirties dali, kuri man paciai visai nelauktai, visai kitaip baigesi nei tikejausi. Na, kaip tikejausi pagaliau sulaukiau neigiamos reakcijos, kaltinimu ir mano parasytu faktu iskraipymu. Dziaugiuosi, kad ne visos tokios buvo, taciau "saukstas deguto sugadina statine medaus".
Mergaites, ar jus kada pastebejote, kad tie zmones, kurie is tikruju yra geri, prie kuriu visus traukia - niekados nekritikuoja kitu ir atvirksciai, tie kurie pikti - visados ras ka pakritikuoti ir apkalbeti. Man kaip naiviai moteriai yra keista, kad zmones nemato patys saves - mato tik kitu blogybes. Labai gaila.

Man dabar jus pagaileti? Ar pelenus ant galvos piltis, kad mano vertinimai jums nepatiko?

Na nereikia zaisti emocijom, vaidinti nuskriausta, kai issenka argumentai. Oponentai blogi, kad skaitydami jusu mintis ne taip kaip jus norite vertina. Jau ir jie pasirodo fobijas, ar dar bala ka turi, kad neva raso ne tai ka noris skaityti. Tikrai problematiski zmones, tikri kiaules, "teisuoliai".

Meluoti vyrui gerai, eiti i sona dar geriau, nes tuomet norejo skirti. Grizus manipuliuoti vyru - super, atimant is jo pasirinkima gyveni jam su neistikima zmona, ar ne, o gal ir jam paivairinti su kokia pasija gyvenima noretusi... Autores sazines balsas tyli, jokios atgailos. Kalti oponentai, kad i tai atkreipe tamstos demesi, sujauke sielos ramybe.

Tikrai atsiprasom, kad veiksmus vadiname savo vardais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2010 - 00:04
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 00:04)
Tegu meta akmeni i mane ta, kuri nei karto nesumelavo, neapgavo, niekam nepakenke, nieko neapkalbejo, o visa buvo teisuole ir visada gyveno pagal 10 Dievo istatymu. Mergaites - nejuokinkit! biggrin.gif

O čia niekas taip ir nesigiria, kad visos teisuoliškai gyvena. Ir meluoja ir apkalbinėja, bet pripažįsta kaip yra, kad tai nėra geri poelgiai (arba išvis nesigiria), o ne aiškina kad vardan gero "rezultato" šita priemonė yra tinkama, vadinasi "gera".
Atsakyti
Eglaite 32 tik nepradėk jaustis kalta dėl savo poelgių. Nėra šiam pasaulyje šventųjų. Jeigu tu dabar laiminga, viskas tvarkoje. Esu ir aš sutikusi porų, kurių santykius yra išsaugojusi, praturtinusi neištikimybė. Kvailiausia ir egoistiškiausia, ką tokiais atvejais galima padaryti, tai apie tai pasipasakoti. Bet kokiu atveju, partneris visada jaučia, kad įvyko kažkas, tačiau matyt nenori to žinoti ar garsiai to įvardinti. ( Gali būti, kad, jeigu taip nebūtum pasielgusi, šiuo metu ir tų santykių su vyru nebebūtų ir rietenos bei barniai būtų sugriovę šeimą, vadinasi, jeigu dabar esi laiminga, viską padrei teisingai.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 25, 23:28)
As santuokos negelbejau, o begau nuo savo vyro, bet viskas gavosi atvirksciai. Begau, todel, kad pradejau jo nekesti. Dabar, kaip jau minejau, svarbu nenusiristi vel iki to lygio, o gerbti ir myleti vienas kita.

jei jus begote nuo vyro, tai kam reikejo pas ji grizti? galejote pasakyti,kad viskas baigta. neistikimybe pakeite nuomone apie jusu vyra? ar staiga baigesi neapykanta, pamacius koks jis geras?
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 00:21)
Na tada tu tikrai esi sventa, jei is visu galimu blogybiu, sumelavai tik del knygos. Pagarba!!!
Papildyta:

o melas ir neištikimybė jums tapatu?
Atsakyti
Man atrodo santuoką šioje situacijoje išgelbėjo, tai, kas nutiko su vyru per tas dienas, kai autorės nebuvo namie. O kas ten jam nutiko... biesas žino... galima tik spėlioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2010 10 26, 12:18)
Eglaite 32 tik nepradėk jaustis kalta dėl savo poelgių. Nėra šiam pasaulyje šventųjų. Jeigu tu dabar laiminga, viskas tvarkoje. Esu ir aš sutikusi porų, kurių santykius yra išsaugojusi, praturtinusi neištikimybė. Kvailiausia ir egoistiškiausia, ką tokiais atvejais galima padaryti, tai apie tai pasipasakoti. Bet kokiu atveju, partneris visada jaučia, kad įvyko kažkas, tačiau matyt nenori to žinoti ar garsiai to įvardinti. ( Gali būti, kad, jeigu  taip nebūtum pasielgusi, šiuo metu ir tų santykių su vyru nebebūtų ir rietenos bei barniai būtų sugriovę šeimą, vadinasi, jeigu dabar esi laiminga, viską padrei teisingai.

Dekui uz supratinguma. As nesijauciu kalta del savo poelgio, nes butent tai atgaivino buvusius jausmus ir meile.
Sumum sumarum, viskas kas ivyko, suteike galimybe viska naujai ivertinti ir paziureti i tai is kito kampo. Ivykus didelei problemai mes daznai uzsicikliname ir nezinome kito sprendimo, kaip nutraukti santykius, nutraukti draugyste, santuoka, nutraukti itin svarbius dalykus.
Taciau yra ir kiti keliai. Bandziau su juo kalbeti - nekalbejo. Ne karta siuliau jam nueti kartu pas psichologa. Atsakymas buvo, kad su juo viskas tvarkoje, problema yra manyje. Turbut nereikia aiskinti, kad seimoje vienas/a kaltas nebuna.
Pasirinkau viena is krastutiniu budu. Sutinku, kad sis budas ne pats geriausias, taciau ir jis vienaip ar kitaip suveike pozityviai.
Myliu ji ir myliu labiau, negu anksciau!!!

Cia karts nuo karto mergos grezia - idomu ka tuo metu mano vyrelis veike?
Man nebesvarbu ka jis veike, man svarbu, kad mes vel kartu, kad atgijo musu vienas kitam jausmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 26 spalio 2010 - 12:38
graži mūsų šeimynėlė smile.gif iki sekančio karto smile.gif po to vėl abu į kairę ir vėl visiems gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 13:29)
Cia karts nuo karto mergos grezia - idomu ka tuo metu mano vyrelis veike?
Man nebesvarbu ka jis veike, man svarbu, kad mes vel kartu, kad atgijo musu vienas kitam jausmai.

Man asmeniškai ir nesvarbu, ką veikė Jūsų vyras tas dienas, bet esmė vis tik tokia, jog ne Jūsų neištikimybė išgelbėjo santuoką, o pasikeitęs vyro elgesys. Tad nesureikšminkit per daug to savo nuotykio, kurį patyrėte, ne jis kertinis akmuo Jūsų santuokos išgelbėjime. Na buvo tai buvo, kas čia tokio, kam nepasitaiko.. jei norite sužinoti tikrąsias santuokos išsigelbėjimo priežatis, pasikapstykit giliau, jei Jums įdomu, na bet jei šiuo metu gerai jaučiatės... tai čiort snim, mėgaukitės šiandiena, nes rytojus vis tiek mums nepriklauso... bus taip, kaip turės būti ir amen biggrin.gif
O temos pavadinimas sukurtas labai skubotai ir neapgalvotai, todėl tiek ginčų iššaukė. Patikėčiau tuom ką teigiat temos pavadinime, jei vyras būtų informuotas apie Jūsų avantiūrą ir tuo pagrindu būtų viską permąstęs bei patapęs šilkiniu... a dabar... nu ką čia dabar... grįžote visa švytinti, išmylėta, vyrelis išsiilgęs, makaronais ant ausų apkarstytas, o dar pamatė visą spinduliuojančią moterą... na kuris atsilaikytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 26 spalio 2010 - 12:50