Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

Merginos nepykit jei ne čia pataikiau,bet pamaniau gal kas savo lobynuose netyčia turit užsilikusių šių siūlų ir parduotumėt? labai reikia ir niekur nebegaunu..
user posted image
Atsakyti
[quote=Bagyyra,2011 02 18, 13:05]
Atrodo maciau Prismoje
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 02 15, 20:18)
Bet kokia didi neviltis mane apėmė, kai pamačiau, kad aprašymas angliškas...  verysad.gif  gal kas galėtų išversti? Arba kokia kita kalba gal kokia nuoroda būtų...

Aiwita! Pazek, isverte apvalaus megztuko aprasyma:
http://www.supermama...?...00192&st=24 (20 zinute)
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 19, 11:57)
Aiwita! Pazek, isverte apvalaus megztuko aprasyma:
http://www.supermama...?...00192&st=24 (20 zinute)
thumbup.gif

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
Auuu-uu-u!... Ar yra gyvu? rolleyes.gif

Sudietinau 80 g thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jauciu, kad snd ramiau miegosiu del tokio zydarbio lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvelkia pavasariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gaivi spalva, tikra pavasarinė žolytė wub.gif Ir pati suknelė puiki. Mano dieta užstrigo. Dabar reikia kelioms pusseserėms tai tunikos, tai suknelės, tai megztinio doh.gif Siūlai jų, o likučiai bus mano, tai ryškiai priaugsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 26 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 25, 19:37)
Auuu-uu-u!... Ar yra gyvu? rolleyes.gif

Sudietinau 80 g thumbup.gif

Tikrai toks pavasariškas mezginys tongue.gif Su pavasariu jus, darbštuolėlės 4u.gif

Gyvų yra, tik nėra kuo girtis, nes mezgu iš naujų siūlų blush2.gif
O siūlų galiukus dukra naikina kaukes darydama dailės mokykloje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 01 kovo 2011 - 09:03
Kol Jus cia teisinates... tongue.gif

user posted image

user posted image

Jau tooox dietinis gavos lotuliukas.gif

Dar - 70 g thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir aš prie besidietinančių 4u.gif Pro siūlus negaliu ramiai praeiti, bet kai susvėriau atsargas.... doh.gif Mama mia, baisus antsvoris biggrin.gif
Prisiduodu - šiuo metu turiu 10kg 700g siūlų. Dauguma jų pirkti konkretiems sumanymams,bet yra ir kokie 4 kg likučių. blink.gif Planas - "sukūst" 5 kg, tada pasilepinimui galėsiu sau leisti siūlus vasarinei suknutei smile.gif
Atsakyti
Sudietinti 5 kilogramus blink.gif Tai kuriai čia vasarai ta nauja suknelė beišeis g.gif Su mano tempais geriausiu atveju per metus kokį pora kg tesumezgu.Ypač tų likutinių blush2.gif Nes geram naujam daiktui reikia ir naujų siūlų blush2.gif smile.gif

Ilgakojuke-ir gražu, ir likučiai susinaudoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2011 03 02, 17:16)
Sudietinti 5 kilogramus blink.gif Tai kuriai čia vasarai ta nauja suknelė beišeis g.gif Su mano tempais geriausiu atveju per metus kokį pora kg tesumezgu.Ypač tų likutinių blush2.gif Nes geram naujam daiktui reikia ir naujų siūlų blush2.gif  smile.gif

Ilgakojuke-ir gražu, ir likučiai susinaudoja thumbup.gif

lotuliukas.gif čia panašiai mano sesutė kai pasigyrė kad liemenę mezga tai paklausiau kuriai žiemai.

mano siūliukų kadangi neperka nieks nei pusvelčiui tai naikinu vis tik. dabar kaip tik likučiam gerą modeliuką pasiėmus pleduką. jau įpusėjau. va pradžia kaip dėliojasi
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 02 kovo 2011 - 15:21