Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

Per 2 mėnesius visai realu 5 kg sumegzt. Aš dabar viską tiksliai užsirašinėju, ką numezgu ir kiek sveria. Tai šiemet jau sumezgiau 2570g. Bet aš mezgimui labai nedaug laiko teturiu.
Cordi, sveika įstojus į klubą mirksiukas.gif
Labai fainutis ilgakojukės megztukas. Aš galvoju galiukus panaudoti tam apvaliajam megztukui. Gal net abiem panom išeitų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 02 kovo 2011 - 15:25
Na, aš mezgu greitai ir daug, planuojami sumegzt siūlai ne likutiniai, tad manau planas gana realus, suknytės noriu šiai vasarai biggrin.gif o va kai reikės likučius naikint... tada bus problema ką nors sugalvot, nes deja vaikų kolkas neturiu,kad primegzt gražių mažų megztukų doh.gif smile.gif
Naiste777, aš taip pat viską pradėjau konspektuot šiemet, tai įdomumo dėlei paskaičiavau - šiemet sumezgiau jau 3250g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 03 02, 16:39)
tai įdomumo dėlei paskaičiavau - šiemet sumezgiau jau 3250g. smile.gif

Tai bent darbštumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 03 02, 18:24)
Tai bent darbštumas thumbup.gif

Nieko ypatingo,pora vyriškų megztinių "suvalgė" daug siūlų smile.gif
Atsakyti
g.gif mąstau ar čia gerai ar blogai, kad neturiu svarstyklių g.gif
Gerai, nes susvėrus visus turimus siūlus turbūt priepuolis ištiktų. Dabar gi žinau, kiek turiu maišų lotuliukas.gif
Blogai, nes nežinau kiek "sukūstu" lotuliukas.gif O sukūdimą matuoju mezginių skaičiumi rolleyes.gif
dvi dienas tikrąja to žodžio prasme naikinau siūlų likučius. Gal šiandien nufotkinsiu savo darbą blush2.gif
Atsakyti
Nufotkinau, bet įkelt neleidžia schmoll.gif
Nu ir tiek to, eisiu toliau "kūdintis"
Atsakyti
nežinau kiek nudietinau. sverti tingiu o ir moters dienos proga nusipirkau siūlų blush2.gif tai ko gero griekas nudietintam kiekiui lygus
pledukas sūnui biggrin.gif
user posted image
čia realesnės spalvos
user posted image
Atsakyti
Meskute231, fantastiškas pledukas. Kaip spalvos suderintos mmmm wub.gif Niu, vienžo, grožis belekoks biggrin.gif

Mane tai reik išmest iš šitos temos. Sesė parvežė 0,5kg siūlų, draugė atidavė apie kg ir dar užsisakiau apie 0,6 kg. Žodžiu, pasaka be galo. Amžinai siūlais apsikrovus doh.gif
Atsakyti
Aš tai jau nebežinau, kiek sveria likučiai ir kiek sumezgiau, bet jau beveik telpa į A4 dėžę. Va, ko ir kiek primezgiau iš atsargų:
user posted image

user posted image

O šitie su spec. padėka Double Latte:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 12 kovo 2011 - 16:17
Į tą širdutinę liemenę atsižiūrėt negaliu wub.gif wub.gif Kiti darbeliai ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
Bet pas jus tai ir "atliekos"... doh.gif Pavydziu jumi tokiu biggrin.gif Pas mane tai lievu spalvu kumscio dydzio senoviniu siulu kamuoliuku prikaupta... unsure.gif Todel db biski lepinuos naujais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 03 12, 22:54)
Bet pas jus tai ir "atliekos"... doh.gif  Pavydziu jumi tokiu biggrin.gif  Pas mane tai lievu spalvu kumscio dydzio senoviniu siulu kamuoliuku prikaupta... unsure.gif  Todel db biski lepinuos naujais blush2.gif

Va va, ir pas mane tokie pat likučiai - neaiškių spalvų ir po labai nedaug. Tai šią žiemą sumezgiau kojinėms. Po namus pats tas...
Atsakyti