Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(Kenguryte @ 2011 04 28, 14:21)

wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gražuma neapsakoma, nu iš kur pas jus visus metus tiek įkvėpimo ax.gif Gal turit ir galit pasidalinti antros (ružavos) skarytės schemute ax.gif

Mielai jungiuosi ir aš prie prašymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 28 balandžio 2011 - 13:43
Vos beradau. Iš karto atsispausdinau ir nebuvau išsisaugojusi
Atsakyti
Žiūriu, aš čia viena kariauju su savo siūlais biggrin.gif Mažosios krikštynų komplektėlis. 220g, siūlai Amber. Dar liko 11160g doh.gif
user posted image
Atsakyti
Senokai seku Jusu tema, bet per darbus nedristu jungtis i svorio metimo maratona, nes neatlaikysiu jusu tempu doh.gif
Svo turtu nesveriau, bet manau turiu ne maziau kokiu 9kg. Laime tik tokia, kad per tuos pacius darbus nenuvaziuoju i siulu parduotuve. Bet savaitgaliais Hales turguj nueinu pmedituot i Midaros skyriu... blush2.gif

QUOTE(dodone @ 2011 03 29, 10:08)
gi demonstruoju savo lobi: smile.gif

Nu fainuma thumbup.gif Ne as viena tokia siulu chamiakas cool.gif

QUOTE(naiste777 @ 2011 04 09, 13:00)
Parodysiu ir aš paskutinių dienų darbą

Nerealios Jusu kepureles. As tai akntrybes neturiu isskaiciuot akiu kad rastas simetriskai ir pagal dydi gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 05 09, 19:57)
Žiūriu, aš čia viena kariauju su savo siūlais  biggrin.gif

Kad tas karas tikras pravalas. Kai susvėriau savo siūlus, buvo apie 25 kg. Po to išardžiau keletą megztinių, kurie nebepatiko, tai siūlų tik daugėja... doh.gif
O tu šaunuolė, laikaisi. 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aš tai bijau ardyt, kas man nebepatinka. Kai išeisiu į pensiją biggrin.gif ir neturėsiu už ką naujų siūlų nusipirkt biggrin.gif O dabar suknelė dičkei į kompaniją sesei per krikštynas. Siūlai Catolin 175g. Liko 10985g. Jėėė, iš 11 kg išlipau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 05 17, 14:18)
Aš tai bijau ardyt, kas man nebepatinka. Kai išeisiu į pensiją  biggrin.gif ir neturėsiu už ką naujų siūlų nusipirkt  biggrin.gif O dabar suknelė dičkei į kompaniją sesei per krikštynas. Siūlai Catolin 175g. Liko 10985g. Jėėė, iš 11 kg išlipau  lotuliukas.gif
user posted image

fantastiška wub.gif kas čia per raštelis, kad taip gražiai iškiliai gaunasi g.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū. Raštukas buvo vaikiškų rūbelių temoj.
Atsakyti
Na, nebegaliu doh.gif Esu visai bevalė ir beviltiška bash.gif
Bet gal "išpažintis" panašiai beviltiškoms padės? Mano siūlų tik daugėja. Šiandien ir vėl + 2,1 kg. Bet o kaip kitaip -- toks smagus, minkštutis linas Hanza dienose buvo...
Pasidalinkit patirtim, kaip jums pavyksta iš tiesų nepirkt siūlų (tos, kurioms pavyksta...)? Man -- niekaip sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 21 gegužės 2011 - 21:12
QUOTE(Amanita @ 2011 05 21, 22:12)
Na, nebegaliu doh.gif Esu visai bevalė ir beviltiška  bash.gif
Bet gal "išpažintis" panašiai beviltiškoms padės? Mano siūlų tik daugėja. Šiandien ir vėl + 2,1 kg. Bet o kaip kitaip -- toks smagus, minkštutis linas Hanza dienose buvo...
Pasidalinkit patirtim, kaip jums pavyksta iš tiesų nepirkt siūlų (tos, kurioms pavyksta...)? Man -- niekaip sad.gif

Visos čia mes tokios "bevalės". Aš jau seniai bepirkau kokius siūlus, vis pridovanoja smile.gif O nepirkt eina, nes gyvenu nedidelio miesto priemestyje. Tai ir susiruošti į siūlų pardę yra reikalų, ir pasirinkimas pas mumi ne kažin koks. Bet būna, kad per internetines parduotuves prasinešu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 25 gegužės 2011 - 19:48
Ir vėl čia aš smile.gif Krūva kepuryčių. 150g iš viso. Liko 10775g
O aš nieko naujo, bet parodysiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 10, 16:48)
user posted image

Labai ačiū. Prašom

O gal neret toki mochereni? kokio numeriuka vaseli naudojot?
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2011 04 10, 16:52)
kiek nerei akyciu sitam salikeliui?

http://www.liveinter.../post138859580/ cia smulkus aprasymas yra smile.gif jei nesuprantat rusiskai tai vis vien nuotraukos manau pades smile.gif
Atsakyti