Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

Aš irgi tai dietinuosi, tai vėl naujų siūlų prisiperku blush2.gif Parodysiu savo paskutinių poros dienų darbą grynai iš siūlų likučių arba tokių, kurių jau niekam nesugalvojau pritaikyti
user posted image
Kai pasvėriau 445 gr, net ant širdies lengviau pasidarė biggrin.gif Megzta su NEVA1
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 03 25, 17:53)
Zuviukas:), kokie pasakiski dietinimosi rezultatai  drinks_cheers.gif  wub.gif Taip ir toliau  thumbup.gif Gal galima butu pamatyti garbaneles is arciau?  smile.gif Labai zavingai jos atrodo  smile.gif

Suknele labai grazi, puiki spalvu gama, sakykit kokie cia siuliukai?  g.gif

Skarele taip apt labai super  drinks_cheers.gif Svajoju ir as apie tokia, bet sunkiai man sekas, vis nerandu laiko normaliai pamegzt  doh.gif

gaila, bet garbanėlė baisiai nefotogeniškos spalvos ir kiek bandžiau fotografuoti, tai vaizdas labai prastas ir neatitinkantis realybės verysad.gif

suknelė megzta iš Yarn art pusvilnės

QUOTE(Rzivilele @ 2011 03 25, 18:39)
Zuviuk nuostabu 4u.gif

gal galima suknutės schemą?

prašom

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2011 03 25, 21:22)
Aš irgi tai dietinuosi, tai vėl naujų siūlų prisiperku blush2.gif Parodysiu savo paskutinių poros dienų darbą grynai iš siūlų likučių arba tokių, kurių jau niekam nesugalvojau pritaikyti
user posted image
Kai pasvėriau 445 gr, net ant širdies lengviau pasidarė biggrin.gif Megzta su NEVA1

o gal galit pasidalinti kai psu mšina numegzti tokias šaunias kojinaites? ax.gif
Atsakyti
Ačiū Zuviuk, nesitikėjau, kad schema tokia paprasta... reiks persižiūrėt siūlus ir išmėginti
Atsakyti
Niu va, pagaliau, susisveriau ir as... Ir net issigandau tiesa pasakius, - 8 kg. ir dar keli simtai gramu, tiksliai nerodo, bet bruksniukas ne visai lygiai stovi, tai gal kokie 400 g. Viskas, tikrai daugiau jau nebepirksiu, tikrai reikia pirma bent per puse sumazint sias atsargas... Tik va kaip ir sakiau, kad pas mane tu siulu margumynas, po viena du kamuolelius, na, bet tai ka darysi, megsiu margus rubelius, juo labiau, kad dabar turiu kam, savo berniukui, o dar ir drauge mergytes susilauke, tai mergytem su visokiom gelytem greitai siulukai susinaikins, tik laiko reikia... smile.gif Tai va, gi demonstruoju savo lobi: smile.gif
user posted image

Ir va vienas is tokiu margumeliu - megztukas. Tik megztas daug seniau, kol siulai susverti nebuvo, tad gaila, bet numinusuot negaliu a nei vieno gramo. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dodone, na ir siūlų užgyvenus esi blink.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš paskutinių dienų darbą

user posted image

user posted image

user posted image
Mažąją nufotkinti tikras žygdarbis doh.gif

270g. Turbūt pirmadienį sversiu viską iš naujo. Dabar negaliu, MB namie. Kai pradėsiu traukt iš visų kampų, ką turiu, iškraustys mane su visais siūlais biggrin.gif Nereik žmogaus be reikalo nervinti
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 09, 13:00)
Nereik žmogaus be reikalo nervinti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ta pati istorija doh.gif
Bijau savo atsargas svert, jauciu daugiau nei pas dodone vaizdziai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 09 balandžio 2011 - 14:38
sveikos 4u.gif
jungciausi prie jusu bet nezinau ar sveriat neisardytus daiktus?
turiu pilna stalciu koiniu(brokuotu, masina megztu) ir nezinau ar jas sverti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 09, 14:00)
Parodysiu ir aš paskutinių dienų darbą

labai dailus darbeliai thumbup.gif gal imestum salikelio schemute?
Atsakyti

user posted image

Labai ačiū. Prašom
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 10, 17:48)
Labai ačiū. Prašom

kiek nerei akyciu sitam salikeliui?
Atsakyti
-55 g thumbup.gif

user posted image
Atsakyti