Besidietinančių vis daugėja, bet mezgančių kažkaip nelabai. O aš vis naikinu naikinu. Dabar dovana sesei. 200g. Liko 9160g. Niu tų garbanotų siūlų neskaitau
Besidietinančių vis daugėja, bet mezgančių kažkaip nelabai. O aš vis naikinu naikinu. Dabar dovana sesei. 200g. Liko 9160g. Niu tų garbanotų siūlų neskaitau
Ateinu pasirodyti, o gal net pasikonsultuoti mano siūlų dietiniai darbai Keliu nuorodą jog negadinti bendro vaizdo, foto nelabai kokybiška https://lh3.googleus...40/P9020062.JPG dar liko siūlų, gal pailginti jį, kaip manot, patarkit O tada jau sversiu kiek sunaudota
Laisvalaikis Aš niekada nebuvau ideali, pradedant išvaizda ir pabaigiant charakteriu. Tačiau aš visada buvau savimi.
As vis siulus perku, po to mezgu, neriu ir taip ratu ratu.. o tu likuciu ir siaip neuzbaigtu ar neigyvendintu ideju tik daugeja ir daugeja. Pries savaite pasveriau savo likucius ir zado netekau pamacius svarstyklese uzrasa 15kg tad jungiuosi prie jusu saunios kompanijos ir tarp visu kitu darbu naikinu likucius..
IngridaGal, liuks megztukas. Gramai prie gramų ir kilogramai gaunasi Aš šiemet sąžiningai užsirašinėju ką numezgiau ir kiek svėrė, kiek siūlų nusipirkau. Tai balansas toks: sumezgiau jau 7900g. nusipirkau ar kitaip gavau apie 3000g. Sakyčiau, visai neblogai, ane
Na va, pagaliau ir aš paėmiau ir pradėjau, kad ir po trupučiuką, bet naikinti, tai ką turiu. Iš siūliukų senų.. Numesta tik apie 400 g. ale ir tai gerai, svrabu gera pradžia. O tai kaip sakoma, jau ir puse darbo.