Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(naiste777 @ 2011 08 28, 16:12)
Besidietinančių vis daugėja, bet mezgančių kažkaip nelabai. O aš vis naikinu naikinu. Dabar dovana sesei. 200g. Liko 9160g. Niu tų garbanotų siūlų neskaitau  ax.gif
user posted image

Groooožis wub.gif

gal būtų galima schemutę smile.gif?
Atsakyti
Oooo, naiste777, kokia mandra liemenė bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu, kad patinka. Va, čia visa tema
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 28, 17:12)
Besidietinančių vis daugėja, bet mezgančių kažkaip nelabai. O aš vis naikinu naikinu. Dabar dovana sesei. 200g. Liko 9160g. Niu tų garbanotų siūlų neskaitau  ax.gif
user posted image

Viešpatie koks GROŽIS!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dabar dovana sesei.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Besidietinančių vis daugėja, bet mezgančių kažkaip nelabai. O aš vis naikinu naikinu. Dabar dovana sesei.

Čia tai bent liemenė, naiste777. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mezgam mezgam, tik prisiduot neprisiruošiam, bent jau aš. Greitai pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti, o gal net pasikonsultuoti blush2.gif mano siūlų dietiniai darbai ax.gif Keliu nuorodą jog negadinti bendro vaizdo, foto nelabai kokybiška
https://lh3.googleus...40/P9020062.JPG
dar liko siūlų, gal pailginti jį, kaip manot, patarkit g.gif O tada jau sversiu kiek sunaudota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 02 rugsėjo 2011 - 17:38
Gražu, Agnesyte. Aš tai sumegzčiau visus siūlus, kad jie nebesimakaluotų ir nebenervintų. Ir būtų visai fain tunika arba net suknelė.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 09 02, 19:46)
Gražu, Agnesyte. Aš tai sumegzčiau visus siūlus, kad jie nebesimakaluotų ir nebenervintų. Ir būtų visai fain tunika arba net suknelė.

todėl ir klausiu, nes yra noro baigti visus, bet užtektų gal tik vienai eilei apeiti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

As vis siulus perku, po to mezgu, neriu ir taip ratu ratu.. o tu likuciu ir siaip neuzbaigtu ar neigyvendintu ideju tik daugeja ir daugeja. Pries savaite pasveriau savo likucius ir zado netekau pamacius svarstyklese uzrasa 15kg doh.gif tad jungiuosi prie jusu saunios kompanijos ir tarp visu kitu darbu naikinu likucius.. ax.gif

Dryzuotas megztukas dukrytei. Sunaudojau 200g pusvilnes
user posted image

Agnesyte - as manau, kad dar eilute tikrai nepamaisys wink.gif
Atsakyti
IngridaGal, liuks megztukas. Gramai prie gramų ir kilogramai gaunasi smile.gif
Aš šiemet sąžiningai užsirašinėju ką numezgiau ir kiek svėrė, kiek siūlų nusipirkau. Tai balansas toks: sumezgiau jau 7900g. nusipirkau ar kitaip gavau apie 3000g. Sakyčiau, visai neblogai, ane smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš paėmiau ir pradėjau, kad ir po trupučiuką, bet naikinti, tai ką turiu. Iš siūliukų senų.. Numesta tik apie 400 g. ale ir tai gerai, svrabu gera pradžia. O tai kaip sakoma, jau ir puse darbo. smile.gif

Kojinės vyrui:user posted image

Suknyte-tunikytė draugės mergytei:

user posted image
Atsakyti