Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

dietinuosi ir aš ax.gif

dar vasarą baigta suknelė ir jau pranešiota ax.gif ~270g medvilnės
user posted image

pats naujausias mezginukas suvalges 350g pusmedvilnės
user posted image

ir mano mažojo megztukas kurį dar tik priaugsim apie 200g medvilnės
user posted image
Atsakyti
Zuviukas, dodone puikiai padirbėjot thumbup.gif
O man nesiseka dietinti, nes kelis kart teko pabuvoti siūlų parduotuvėj, tai priaugau blush2.gif Bet nepasiduodu lotuliukas.gif
Pelerina - skraiste 90g
user posted image
kojinytės Regia siūliukai 100g
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 09 06, 23:03)
dietinuosi ir aš ax.gif

gražiai dietinatės 4u.gif
QUOTE(anny @ 2011 09 07, 09:16)
Zuviukas, dodone puikiai padirbėjot  thumbup.gif
O man nesiseka dietinti, nes kelis kart teko pabuvoti siūlų parduotuvėj, tai priaugau  blush2.gif Bet nepasiduodu  lotuliukas.gif 

svarbu pradžia yra 4u.gif

Ryt viliuosi pasirodyti ir aš blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau rodausi, dingo siūlų ~ 500 g.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 08, 16:47)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 08, 16:47)
user posted image

labai gražus darbelis bet gal pakonsultuosit ir mane? neriu ir aš iš atskiru gelyčiu nertinuka ir nebeišmastau kaip padaryti gražiai rankoves? noriu statytu rankoviu ar ko nors panašaus, kaip jus darėt ties pažastimis?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 09 08, 18:50)
labai gražus darbelis bet gal pakonsultuosit ir mane? neriu ir aš iš atskiru gelyčiu nertinuka ir nebeišmastau kaip padaryti gražiai rankoves? noriu statytu rankoviu ar ko nors panašaus, kaip jus darėt ties pažastimis?

kaži ar mokėsiu paaiškinti blush2.gif bet ... pas mane apačia penkių motyvų, ties pažastimi šeši motyvai, o tada jau ėjo rankovių linija. Rankovės man sudarė keturi motyvai, tai tą apatinį, kuris yra perlenktas, kabinau ir prie nugaros ir prie priekio po pusę motyvo, jog nebūtų stačių kampų, t. y. jog gautųsi toks praplatėjimas.
Pvz.eilių: penki, keturi ir du po pusę, penki, keturi ir du po pusę, tai kur pažastis ten pusės nėra, gaunasi šeši pilni, ir tada rankovės neriamos.
spėju nesuprantama doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 08, 20:01)
kaži ar mokėsiu paaiškinti  blush2.gif bet ... pas mane apačia penkių motyvų, ties pažastimi šeši motyvai, o tada jau ėjo rankovių linija. Rankovės man sudarė keturi motyvai, tai tą apatinį, kuris yra perlenktas, kabinau ir prie nugaros ir prie priekio po pusę motyvo, jog nebūtų stačių kampų, t. y. jog gautųsi toks praplatėjimas.
Pvz.eilių: penki, keturi ir du po pusę, penki, keturi ir du po pusę, tai kur pažastis ten pusės nėra, gaunasi šeši pilni, ir tada rankovės neriamos.
spėju nesuprantama  doh.gif

o gal dar ištiesta gali nufotkinti kad aiškiau matytusi tie motyvai? 4u.gif nes kažka supratau bet ne iki galo kaip tai gaunasi tie motyvai ties pečiu linija ir pačiose pažastyse o tas likes tarpas tai kaip ir aišku
Atsakyti
Agnesyte, labai labai gražu. Ir diržiukas, niu viskas labai čiki.
O man dabar užėjo violetinė manija. Noriu kažko sau violetinės spalvos, o tokių siūlų tai neturiu. Neprižadu, kad atsilaikysiu pagundai nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 09 08, 17:48)

QUOTE(savitre @ 2011 09 08, 21:13)
o gal dar ištiesta gali nufotkinti kad aiškiau matytusi tie motyvai?  4u.gif  nes kažka supratau bet ne iki galo kaip tai gaunasi tie motyvai ties pečiu linija ir pačiose pažastyse o tas likes tarpas tai kaip ir aišku

https://lh5.googleus...40/P9020063.JPG
turiu tokią pažasties foto, gal padės dėl aiškumo 4u.gif
QUOTE(naiste777 @ 2011 09 08, 22:43)
Agnesyte, labai labai gražu. Ir diržiukas, niu viskas labai čiki.
O man dabar užėjo violetinė manija. Noriu kažko sau violetinės spalvos, o tokių siūlų tai neturiu. Neprižadu, kad atsilaikysiu pagundai nusipirkt  ax.gif

pas mane yra vienas nebaigtas violetinio atspalvio "megztukas", reikia tik iškirptę kaklo baigti, tai tuoj turėčiau pasirodyti ir vėl biggrin.gif
Ačiū visoms už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 09 rugsėjo 2011 - 07:58
Dar vienas, tiek tereikėjo jog baigčiau darbą, sunaudojau 330 g. O liko tai doh.gif dar teks pasidarbuoti nemažai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Agnesyte,2011 09 09, 17:37]

Suknutė tai labai daili wub.gif ir megztukas gražus, mane irgi violetinė spalva pakerėjus wub.gif turiu planuose tokį dailų nertinuką, tik va, kad siūlų tokio atspalvio kokio noriu neturiu, o ir pirkti nelabai norisi, nes atsargų uztektinai doh.gif tai kol dar galiu laikausi. Šiandien MB nebus namie tai susisversiu ir oficialiai įsirašysiu į besidietinančiųjų gretas thumbup.gif
Atsakyti