Griebiu tavo virusiu kuo greiciau,man siandien 7po DPI labai tikiuosi kad tavo virusiukas prilips ir man
Tensei tikrai labai dziaugiausi uz tave Didziausi sveikinimai,bet dar labai labai tylus kad neisgasdinti
Griebiu tavo virusiu kuo greiciau,man siandien 7po DPI labai tikiuosi kad tavo virusiukas prilips ir man
))
Tensei, puiku
[/quote]
Reginukai, tu geriau galvok, kad virusiukas tau JAU prilipo
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 13:53)
kitas penkias augino iki blastocistu, deja uzaugo tik dvi. Jas abi ir isodino. Neliko net ka saldyti, butu reikeje viska is naujo kartoti.
zinok labai gerai uzaugo-is 5embrionu net dvi blastocistos yra tikrai geras rezultatas
sveikinimai naujai
JO1, saulyte25, KasandraK, kaip jums sekasi?
QUOTE(ksise @ 2010 10 27, 10:00)
laba diena mergynos,as truputi noreciau isikist i jusu skyreli.mes planuojam dirbtini apvaisinima ir labai noreciau suzinoti kiek jur paklojot pinigeliu,kad mazdaug zinociau kokiai sumai ruostis.aciu visoms iskarto
Man kainavo 1259 latai (apie 6300 litų). Viską rašiausi čia su vaistukai, net už ovitrelį 10 latų pridėjau. Neskaičiavau tik crinono ir tyrimų, nes vieni tiko iš seniau, kitus dariau.
Tensei, didžiausi tau sveikinimai ir garsūs - čia va tai bent skaičiai
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 12:14)
super
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 12:32)
gaudau virusiuką
QUOTE(ailima @ 2010 10 27, 15:47)
Taip VK
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 13:45)
problema -astenoteratospermija
Protokolas trumpas , nors man tuoj 36
Dare imsi ir kombinuota isodinima ( 2 dienu vienas embrionas + 5 dienu dvi blastocistos) Vis dar netikiu, kad gavosi 
Sveikinimai didziuliai, labai saunu
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 27, 17:09)
Sveikinimai didziuliai, labai saunu
Skaiciukai labai dideli
Cia jusu pirmas bandymas? O nuo ko priklauso ar taiko ICSI ar IMSI?
Ivf - pirmas Del visu niuansu sprendzia embriologas pagal spermos kokybe ir jauciu ,kad dar daug kitu parametru
Tensei nuosirdziausiai sveikinu!!!
Dekui, mergaites, visoms uz sveikinimus ir palaikyma
Vis dar negaliu patiketi
Bet pastebejau, kad IMSI efektyvus, daugelis kam taike pasiseke. Mums is vos keliu procentu normaliu spermiuku sugebejo irgi atrinkti ir taip dziaugiuosi, kad pasakiau kad norime IMSI. Va sau dbr
imsiukas kuiciasi