Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 13:32)
Siunciu visoms VIRUSIUKA nestuke.gif ............. 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

as irgi stveriu virusiuka smile.gif didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as ir siandien sedau ant adatos o kita penktadieni apziura jau paskirta,tik belieka tiketis kad organizmas nepaves...bet jau bus matyt...o ziurau su manim ir startuoja keletas merginu bus drasiau viosom kruvelej ax.gif ir geriausiu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 18:12)
Dekui, mergaites, visoms uz sveikinimus ir palaikyma wub.gif  Vis dar negaliu patiketi yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

O tu patikek mergyt nestuke.gif ,jau nesioji savyje kruopyte,saugok save ir savo mazulyti(e) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 10 27, 10:00)
laba diena mergynos,as truputi noreciau isikist i jusu skyreli.mes planuojam dirbtini apvaisinima ir labai noreciau suzinoti kiek jur paklojot pinigeliu,kad mazdaug zinociau kokiai sumai ruostis.aciu visoms iskarto

Sveika, mes skyreme 10 000 Lt. Dar visu neisnaudojom. Siuo metu esame isnaudoje 8 000 Lt.
Atsakyti
Kokios puikios naujienos per sias dvi dienas. Egk, ErikaMas, Tensei dziaugiuosi labai (ir tyliau, kad nenubaidyti, ir garsiau).
Mums IVF kainavo 8500 VK pas U. Cia su privalomais tyrimais (hepatitai, LPL ir t.t.). Bet vaistu dozes mazos buvo. Kita karta bus turbut brangiau, nes nelabai kas ir uzaugo. na bet gal ir neprireiks kito karto. Ta proga gaudau virusiuka.
Ir dar noriu pasiguosti - darbe tokios juodos dienos, po 11 h visa sia savaite. Nervai itempti. Na gerai bent tai, kad neturiu laiko pojuciu sekti (siandien 6 dpi), bet jau taip vakar saves gaila buvo, taip gaila. Velgi jei kito IVF prisireiks imsiu atostogas. VAT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 10 27, 09:00)
laba diena mergynos,as truputi noreciau isikist i jusu skyreli.mes planuojam dirbtini apvaisinima ir labai noreciau suzinoti kiek jur paklojot pinigeliu,kad mazdaug zinociau kokiai sumai ruostis.aciu visoms iskarto

mums grubiai paskaiciavus rygoje kainavo apie 7500 Lt. plius - crinone arba duphaston, ziurint, ka paskirs po isodinimo. rygoj dazniausiai skiria crinone del naturalumo
Atsakyti
sveikos merginos. as daugiau esu jusu skyrelio stebetoja nei dalyve, taciau noreciau pasidziaugt. pries pora savaiciu man isodino 3 snaigutes. siandien pasidariau testa ir jis teigiamas smile.gif taigi nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties. pasirodo stebuklu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 10 27, 11:43)
Paeiliui ne, organizmui reikia atsigauti, reikia bent 3 ciklų pertraukos.

Čia kokius papildomus tyrimus, HCG turit omeny ? Tai čia dauguma dėl savęs, kad ramiau būtų, kad kuo anksčiau rezultatą žinotų, nes būna testai anksti neparodo. Bet šiaip man irgi gydytoja sakė jog testo pilnai užtenka, tik mes čia iš nekantrumo.  biggrin.gif

man treijsas sake, kad galima nors ir sekanti cikla daryt. bet jie rekomenduoja bent viena cikla pailset, kad susinormalizuotu organizmas, ir psichologiskai pailseti... man isodinimas buvo rugpjuti, o va rytoj vaziuojam papild. tyrimam..
Papildyta:
QUOTE(Tensei @ 2010 10 27, 12:32)
Siunciu visoms VIRUSIUKA nestuke.gif ............. 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

OI KAIP GAUDAU!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(osan @ 2010 10 27, 19:31)
sveikos merginos. as daugiau esu jusu skyrelio stebetoja nei dalyve, taciau noreciau pasidziaugt. pries pora savaiciu man isodino 3 snaigutes. siandien pasidariau testa ir jis teigiamas smile.gif taigi nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties. pasirodo stebuklu buna smile.gif

oo, smagumelis, kiek dziugiu naujienu siandien 4u.gif as pasizymejus kad isodinimas buvo 19d tau, tai siandien kaip ir 8dpi-taip anksti parode II bruksnelius? ax.gif HCG nedarei? o kurioje klinikoje jusu snaigiukai 'miegojo'? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms nestuke.gif
egk, erikaMas laukiam didejanciu skaiciuku, ramybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gaudau virusiukus ir as ax.gif
egk tu lyg ir geri Pregnacare conception vitaminus. Man Treijsas paskyre, o per mmm ir stimuliacija, punkcija, po jos iki isodinimo ir po isodinimoa reikia gerti juos blush2.gif Kazkaip iskilo toks klausimas g.gif Atsimenu pries kelis metus kai vit. E geriau, ginius sake per mmm negerti, tai ir suabejojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 10 27, 19:42)
man treijsas sake, kad galima nors ir sekanti cikla daryt.

Nežinau kaip ten Latvijoje, bet Lietuvoje tikrai rekomenduoja 3 ciklus pailsėti. Man tai sveikatos būtų gaila taip paeiliui ar kas antrą ciklą IVF darytis, vis dėlto didelės hormonų dozės, narkozė, toks šokas organizmui, nebent snaigiukus natūraliam cikle sodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 27 spalio 2010 - 19:19
Susipazinkite su situacija Lietuvoje Pagalbinio (nors baznyciai mielesnis pavadinimas "Dirbtinis") apvaisinimo istatymo klausimu:

http://www.delfi.lt/...u.d?id=37951267

nepamirskite ir komentaru palikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 10 27, 19:18)
Nežinau kaip ten Latvijoje, bet Lietuvoje tikrai rekomenduoja 3 ciklus pailsėti. Man tai sveikatos būtų gaila taip paeiliui ar kas antrą ciklą IVF darytis, vis dėlto didelės hormonų dozės, narkozė, toks šokas organizmui, nebent snaigiukus natūraliam cikle sodinti.

gal jei reikalinga stimuliacija, gal ir neleistu. pas mane tik isodinimas - hormonu praktiskai nebus. tik ovitrelle susileist... kazkaip as manau, kad gal nieko... g.gif
Atsakyti