Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(egk @ 2010 10 28, 14:48)
Aš sakiau kai skambinau kad skauda, nieko nesakė kad važiuot į ligoninę. Aišku, dabar daug klausimų iškyla, bet negi skambinėsiu jam kas valanda, be to ir darbas jau baigėsi
Ny va kaip tik man ir nebekyla, pakartot HCG po poros dienų sakė. Gal dar pradės kristi? O jei kiaušintakyje ar išsivalys pats?
Buvau visiškame šoke kai kalbėjau. Jei jokių poslinkių nebus gal pas juos važiuot to HCG pirmadienį jie dirbs

Man du i keturiu uztvirtintu negimdiniu patys issivale.Dar kiti du,nebuvo niekaip uztvirtinti,nes nemate kur,bet irgi drasiai galejo buti negimdiniai-tada butu 4 is 6 patys issivale.
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 10 28, 16:43)
NELABAI TIKIU ,KAD NEGIMDINIS,nes as ir ju turejus,tai hcg auksti budavo g.gif

Aš irgi netikiu, tikriausiai pasako visus variantus įmanomus.
QUOTE(ailima @ 2010 10 28, 16:44)
egk, labai gaila  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif o normalų hcg darė, ne beta, nes pastarajį reikia padauginti iš kažkiek
šoną gali skaudėti ir dėl to, kad punkcija buvo, dėl folikulų padidėję kiaušidės, jas tempia ir dar dėl to, kad kartais būna cista susiformuoja, man beveik po visų IVF ir rimtų stimuliacijų funkcinė cista susiformuodavo, ir dabar įtariu turiu, nes skauda šoną o mmm niekaip nepramuša
negimdinio dar gali ir nesimatyti, beto gal dar neturėtų skaudėti šoną dėl to, nes iš hcg matosi, kad nelabai yra augimas jei tai ne beta hcg

Nu va ir paaiškinmas skausmui. Koks HCG nežinau, nieko nesakė, bet tikriausiai toks kaip pas juos aš turėjau Baibos lapelį

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 28, 16:52)
Man du i keturiu uztvirtintu negimdiniu patys issivale.Dar kiti du,nebuvo niekaip uztvirtinti,nes nemate kur,bet irgi drasiai galejo buti negimdiniai-tada butu 4 is 6 patys issivale.

Ačiū
Atsakyti
as irgi manau, kad su tokiu mazu hcg, net jei ir negimdinis, pavojaus jis neturetu kelti. nutraukus crinone, turetu po poros dienu mm ateiti..
mano irgi pats issivale: hcg pakilo nuo 15 iki 100 per kelias dienas, bet tada staigiai nukrito iki 30 ir bai-bai.. siaip net ir pradejus kraujuoti pasidaryciau dar viena hcg - paziureti, ar jis krenta, ar kyla.
labai linkiu, kad viskas greitai issiprestu. pamenu, as toj situacijoj norejau vieno - kad tik greiciau ji baigtusi, vienaip ar kitaip, nes tas laukimas ir nezinia tiesiogine prasme vare is proto.
egk - ramybes ir tikejimo sekanciu SEKMINGU kartu.

late 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 28, 14:48)
Grįžau. HCG 6,6. Tai praktiškai toks pat. Paskambinau jau Treijsui, sakė blogai, nutraukti vaistukus, vėl kartoti HCG po poros dienų, kadangi kaiušintakiai normoje, gali būti ten.

Labai gaila verysad.gif Jokie žodžiai čia nepaguos, reikia išliūdėti tą skausmą...Tik nepasiduok, juk kabinosi stebukliukas ir tikrai viltis kad kitas kartas bus sėkmingas nemaža. Laikykis, mes su tavimi wub.gif
Atsakyti

late 4u.gif
[/quote]
aciu zirza,tau 4u.gif ir leliukams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 10 28, 17:04)
as irgi manau, kad su tokiu mazu hcg, net jei ir negimdinis, pavojaus jis neturetu kelti. nutraukus crinone, turetu po poros dienu mm ateiti..
mano irgi pats issivale: hcg pakilo nuo 15 iki 100 per kelias dienas, bet tada staigiai nukrito iki 30 ir bai-bai.. siaip net ir pradejus kraujuoti pasidaryciau dar viena hcg - paziureti, ar jis krenta, ar kyla.
labai linkiu, kad viskas greitai issiprestu. pamenu, as toj situacijoj norejau vieno - kad tik greiciau ji baigtusi, vienaip ar kitaip, nes tas laukimas ir nezinia tiesiogine prasme vare is proto.
egk - ramybes ir tikejimo sekanciu SEKMINGU kartu.

Ačiū už paguodą. Taip HCG liepė kartoti net jei pradėčiau kraujuoti, bet tikrai neatrodė kad labai jis išsigando, tikriausiai nieko čia baisaus.
QUOTE(skorpas35 @ 2010 10 28, 17:04)
Labai gaila  verysad.gif Jokie žodžiai čia nepaguos, reikia išliūdėti tą skausmą...Tik nepasiduok, juk kabinosi stebukliukas ir tikrai viltis kad kitas kartas bus sėkmingas nemaža. Laikykis, mes su tavimi  wub.gif

Ačiū. Sustoti tikrai nesustosim, bet žinoma negalvojau kad bus taip sunku

Prisiminiau, kai po įsodinimo kažkaip daug kalbėjom su gyd. jis pasakojo kaip vienai mergaitei darė 2 kartus IVF, abu kartus pradėjo ji kraujuoti antrą dieną, abu kartus buvo negimdinis, "užas" nusprendėme vienbalsiai...
Bet man taip nebus, tikrai jaučiu. Dabar žinoma lengva kalbėti, bet man atrodo aš tikrai jaučiau kad pastojau, bet tuo pačiu kažkaip žinojau, kad nieko nebus
Atsakyti
egk labai uzjauciu. stiprybes Tau ir Tavo MB. Pailsekite abu, atsigaukite ir startuokite vel su naujom jegom ir viltim.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 28, 16:28)
Prisiminiau, kai po įsodinimo kažkaip daug kalbėjom su gyd. jis pasakojo kaip vienai mergaitei darė 2 kartus IVF, abu kartus pradėjo ji kraujuoti antrą dieną, abu kartus buvo negimdinis, "užas" nusprendėme vienbalsiai...
Bet man taip nebus, tikrai jaučiu. Dabar žinoma lengva kalbėti, bet man atrodo aš tikrai jaučiau kad pastojau, bet tuo pačiu kažkaip žinojau, kad nieko nebus

Nuojauta galingas dalykas, ir manęs jinai nepavedė nei karto, ir šį kartą kai pasidariau pirmąjį NT ir jis neparodė man II, ramiai nuėjau miegot (tiksliau pratęsti miego,nes dariausi 5val. ryte, nemiga buvo doh.gif ), kažkaip jaučiau kad tikrai pavyko, ir ką gi gal po valandos pasižiūrėjau, ogi vos įžiūrimas vaiduokliukas. Tai tada nuvažiavau kraujuko nusileisti, ir tikrai thumbup.gif
Bus ir tau sekantis kartas sėkmingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
egk, labai skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 10 28, 12:02)
PT gydytojai labai rekomenduoja valgyti kuo daugiau zele/saltienos ir gerti izotoninius gerimus (tuos, kur sportininkam rekomenduoja)
Per paskutini mano laukima, kuris pasibaige  nestuke.gif  as taip ir dariau  smile.gif  O gulet visa laika tai cia nerekomenduoja. Is viso siulo gyvent normaliai, kaip ir iki tol (kad neprisinervuot is nieko neveikimo), neleidzia tik laiptais daug laipiot ir sunkumu jokiu kilnot.

perskaiciau viename uzsienio psl, kad i dusa galima eiti ne anksciau nei po 3 d., o i vonia - ne anksciau 7... ir visiska ramybe... ir jokiu intervenciju ar orgazmu, kol ultragarsas neparodys sirdeles duziu... schmoll.gif
Atsakyti
egk, man panasiai buvo. Tik HCG buvo truputi aukstesni, ir jis kilo.
Bet sona skaudejo nezmoniskai. VAziavau pas gydytoja, ji tik apziurejo mane, bet isleido namo, sake jei iki rytojaus dar skaudes labai, atvaziuoti, bet man rodos butu ir taip lauke, kol pats issivalys. Po 10 dienu issivale, o sono kita diena jau nebeskaudejo, matyt man ten psichologinis sokas buvo. Jauciausi irgi panasiai - kad pastojau, bet bet kazkaip keistai.
Tikiu, kad sekantis kartas bus jusu seimai sekmingas 4u.gif Svarbu zinoti, kad nors kabinasi.
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 10 28, 17:35)
Tikiu, kad sekantis kartas bus jusu seimai sekmingas  4u.gif  Svarbu zinoti, kad nors kabinasi.

as tikiu, kad visos pajusime sia laime! thumbup.gif kaip man Treijs sake - "bet mes bent jau zinome, kad Jus galite pastoti!" thumbup.gif
Atsakyti