QUOTE(Beta1 @ 2010 10 29, 08:39)
Egk, laikykis...As net nezinau kaip guosti, nes pati esu veiksmo zmogus, kai kazkas nepasiseka nubliaunu posma ir is karto susikuriu kita veiksmu plana-chuligana.Man tai padeda.Tikiuosi ir tu rasi savy jegu ir siek tiek (bet ne per daug) apverkus savo maziuka kilsi aukstyn jau su naujais planais ir nauju laukimu

Bet mergaites, as pati tai turiu tokia durnoka klausima.....Leidziuosi Gonali, siandien bus 4 diena.Nu bet nieko nejauciu.Nu visiskai nieko.Nei man ka maudzia, nei man ka skauda, tiesiog viskas kaip ir visada.Gal man ten nieko neauga, tu folikulu ? Pati suvokiu kas per klausimo durnumas, ale vis tiek jis man neduoda ramybes.Bijau, kad man ten niekas nesistimuliuoja....Dar isodinimo net nebuvo, o jau ieskau velniai zino kokiu pojuciu
Aš irgi nieko nejaučiau, iš karto nuvažiavus gydytojui išpyšinau - nieko neskauda, jokio diskomforto. Bet nieko augo, gal labiau skauda kai auga labai daug.
Planą jau dabar turiu, net galima sakyti du. Buvome iš anksto aptarę su gyd - jeigu taip, jaigu ne. Aišku, buvau apie save geresnės nuomonės, tikėjausi kag reaguočiau ramiau. Ašaros dar niekaip nesibaigia, tikriausiai dar ir anksti. Tikrai žinau, kad bus kitas bandymas
Labas rytas mergaitės