Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(taitiek @ 2010 11 01, 11:49)
Labas rytas mergaites ,siandien man 8dpi o pasirode kraujo su crenonu,pilvo neskauda izvis jokiu pojuciu.Isodino man 2blastocistas,tai Mano 4 ivf nezinau ar dar yra sansu ar jau nutraukti vaistus o gal bandyti kraujo tyrima pasidaryti,visiskai pasimetus.

Be panikos. Crinoną naudok toliau, vaistų nenutrauk, pasiskambink gydytojai. Man praeitą kartą darbe atėjo mm (jau taip normaliai, gausiai, skausmingai), o gyd liepė dumti namo į lovą ir vis tiek dėtis Crinoną.
Nežinau, kada anksčiausiai galima HCG daryti, bet 10 dpį tai tikrai jau galima.
Ramybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 01, 11:03)
Be panikos. Crinoną naudok toliau, vaistų nenutrauk, pasiskambink gydytojai. Man praeitą kartą darbe atėjo mm (jau taip normaliai, gausiai, skausmingai), o gyd liepė dumti namo į lovą ir vis tiek dėtis Crinoną.
Nežinau, kada anksčiausiai galima HCG daryti, bet 10 dpį tai tikrai jau galima.
Ramybės ir kantrybės  4u.gif

Teisingai, teisingai 4u.gif

Kaip tu pati laikaisi? Kaip nuotaika?
Atsakyti
dekui uz palaikyma,viska suprantu jau nebe naujoke,bet va nepanikuoti labai sunku,si karta labai tikejom kad viskas bus gerai,o kad taip anksti pamatysiu krajo nesitikejau ,nuo 6 ryto jau negaliu sustoti verkus.Jei nepradesiu smarkiau krayjuoti ryt bandysiu pasidaryti kraujo tyrimus.
Papildyta:
Tik tas ramina truputi kad jokiu maudimu kaip buna pries mensines nera.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 01, 12:14)
Tik tas ramina truputi kad jokiu maudimu kaip buna pries mensines nera.

Todėl ir nepasiduok, rask vilties bent kruopelytę, už kurios būtų galima kabintis, ir - tikėk 4u.gif Negalim pasiduoti mirksiukas.gif

Egk, o kaip tu? Pramušo mm? Tikiuos, dingo visi skausmai.
Aš laikausi, gyvenu viltimi, vakar taip pat ant Crenono pieštuko radau tamsiai rudų nesąmonių, skaudėjo pilvą iki paryčių, bet laikausi. Man skaudėjo jau ne kaip prieš mm, o kaip PER mm doh.gif bet šiandien švaru, neskauda rolleyes.gif
Aš save nuteikiau, kad su visokiais tepliojimais, netepliojimais būna rezultatas ir nestuke.gif Ryt jau žinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 01 lapkričio 2010 - 10:44
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 01, 11:21)
Todėl ir nepasiduok, rask vilties bent kruopelytę už kuriuos būtų galima kabintis ir - tikėk 4u.gif  Negalim pasiduoti mirksiukas.gif

Egk, o kaip tu? Pramušo mm? Tikiuos, dingo visi skausmai.
Aš laikausi, gyvenu viltimi, vakar taip pat ant Crenono pieštuko radau tamsiai rudų nesąmonių, skaudėjo pilvą iki paryčių, bet laikausi. Man skaudėjo jau ne kaip prieš mm, o kaip PER mm  doh.gif  bet šiandien švaru, neskauda  rolleyes.gif
Aš save nuteikiau, kad su visokiais tepliojimais, netepliojimais būna rezultatas ir  nestuke.gif  Ryt jau žinosiu.

Va taip ir reikia save nuteikt thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif

Man galima sakyti taip pat. Maudžia pilvą kaip prieš mmm. Šįryt su tuo vandenuku lyg ir yra matomi truputį spalvoti krašteliai, bet reikia žiūrėt kaip NT antros juostelės. Ryt vėl darysiu HCG
Atsakyti
Jau truputi nusiraminau,ta viltis yra vis sau kartoju viskas bus gerai ,viskas bus gerai....
Linkiu ryt geru rezultatu,ir dideliu skaiciuku,juk negali kitaip ir buti rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ine34 @ 2010 10 31, 14:50)
Labukas,gal cia ir ne vietoj,bet labai domiuosi ir negaliu apsispresti, kada pradeti man ivf,nes man abieju kiausintakiu nepraeinamumas ir tai butu 1IVF.Taigi mano mmm turetu buti lapkricio 13,diena pries tai tureciau pasiskambinti savo gydytojai,man taikytu trumpaja schema. Merginos,noriu patarimo,visgi kada jusu nuomone turetu buti isodinimas,nes nesu LT,tad, atostogu gauciau tik 2 savaites ar isitilpciau laike?  g.gif

Sveika, sakyk o koks tavo ciklas? Pagal tai irgi priklauso, kiek dienu stimuliacijos tau darys.
Atsakyti
sveikos panelytes,

O va as jau nuo vakar negaliu sustot verkus,vakar buvo 11dpi pasirode kraujo,ne per daugiausiai,su pertrukom ir patepliojimais,pilva maudzia..nebezinau nei ka daryt,taip tikejausi o cia jauciu vel nieko nebus,kazkokia negera nuojauta kamuoja sad.gif

Beje gal zinot,keliu dienu laikotarpy implantuojasi jau apvaisintas folikulas??
Atsakyti
Mano ciklas yra 27 kartais 28 d.,o kaip toliau seksis butinai pranesiu,nes gydytoja man nieko neminejo apie vilniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 01, 17:12)
sveikos panelytes,

O va as jau nuo vakar negaliu sustot verkus,vakar buvo 11dpi pasirode kraujo,ne per daugiausiai,su pertrukom ir patepliojimais,pilva maudzia..nebezinau nei ka daryt,taip tikejausi o cia jauciu vel nieko nebus,kazkokia negera nuojauta kamuoja sad.gif

Reginiuk,gal tikrai cia implantacinis pakraujavimas,o ne mm.Utopijai irgi taip buvo,net gausiai kraujavo,o baigesi viskas gerai.Tik berods jau keliom dienom anksciau.
Testuko nebandei gadinti?Jau turetu kazka rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 01, 18:12)
sveikos panelytes,

na gal dar ne viskas baigta,nusiramink wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,reginuk ta pati situacija ir pas mane tik man 8 dpi,visa diena tepa nesmarkiai bet kaip nueknu I tulika tai lasa sviezias kraujas,visa ryta isverkiau.Dabar laukiu skambucio is daktares,zinau kaip sunku ,bet tau testukas turetu rodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taitiek: 01 lapkričio 2010 - 18:52