Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Mergytes ramybes ramybes ir dar karta ramybes 4u.gif Laukiam rytoj geru skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 01, 19:41)
Reginiuk,gal tikrai cia implantacinis pakraujavimas,o ne mm.Utopijai irgi taip buvo,net gausiai kraujavo,o baigesi viskas gerai.Tik berods jau keliom dienom anksciau.
Testuko nebandei gadinti?Jau turetu kazka rodyti.

Ne testuko nebandziau daryti,bijau..palauksiu iki treciadienio ir ziuresiu..dar turiu siokia tokia vilti pamatyti II.

Labai dziaugciausi kad ir man baigtusi taip kaip Utopijai,nors man ne gausiai kraujuoja tik trupuciuka teplioja,bet jau ziauriai persigandau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 30, 17:00)
Nesilaizyk dar tu zaizdu !!! Juk HCG pas tave kyla, nors ir ne tiek daug, bet juk kyla...Merginos tau cia papasakotu tokiu istoriju, kurios dabar laimingos laukia savo leliuku  4u.gif
Nenusimink dar....Pasistenk tiket iki paskutinio.Laikykis.

Aciu mergaites uz palaikyma, taciau manau, kad tikrai viskas, nes kraujuoju nezmoniskai, jau seniai taip buvo. Rytoj kraujo nekartosiu, skambinsiu gyd. ir klausiu ka toliau daryt.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 01, 19:13)
Labai dziaugciausi kad ir man baigtusi taip kaip Utopijai,nors man ne gausiai kraujuoja tik trupuciuka teplioja,bet jau ziauriai persigandau sad.gif

Svarbu tik nesinervinti - ramybes, ramybes! visokiu mes turime pavyzdziu, ir kai kraujuoja jau norm, o vis delto nestuke.gif taigi, Reginiukas.uk ir ErikaMas - abi ramiai, dar viskas bus tvarkoje! thumbup.gif
Atsakyti
Skambino daktare sake kad taip gali buti,tai gali buti implontacinis pakraujavimas,liepė padidinti crenona iki 3 kartu per diena ir ramybes.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 01, 20:27)
Skambino daktare sake kad taip gali buti,tai gali buti implontacinis pakraujavimas,liepė padidinti crenona iki 3 kartu per diena ir ramybes.

nu va, taip ir turejo buti... thumbup.gif viskas bus gerai! thumbup.gif
Atsakyti
Nors ir keliomis valandelemis per anksti, taciau ryt neturesiu kaip, todel...
SVEIKINU ROSITAK GIMTADIENIO PROGA!!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 01, 20:13)
Ne testuko nebandziau daryti,bijau..palauksiu iki treciadienio ir ziuresiu..dar turiu siokia tokia vilti pamatyti II.

Kaip gerai, kad turim čia gerų pavyzdžių 4u.gif Bet ir pati žinai, kad tie tepliojimai tikrai dar nieko blogo nereiškia

QUOTE(erikaMas @ 2010 11 01, 20:31)
Aciu mergaites uz palaikyma, taciau manau, kad tikrai viskas, nes kraujuoju nezmoniskai, jau seniai taip buvo. Rytoj kraujo nekartosiu, skambinsiu gyd. ir klausiu ka toliau daryt.

Aš tai patarčiau dar kartelį pajartoti kraują, manau gyd lieps tą patį. Tau gi skaičiukai didėjo, gal tas kraujas dar nieko nereiškia. Man nekraujuoja dar, bet kas iš to?

QUOTE(taitiek @ 2010 11 01, 21:27)

Klausyk savo gyd ir viskas bus gerai 4u.gif
Tikiuosi ir Reginiukas jau perskaitė tavo žinutę biggrin.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2010 11 01, 22:07)
Nors ir keliomis valandelemis per anksti, taciau ryt neturesiu kaip, todel...
SVEIKINU ROSITAK GIMTADIENIO PROGA!!

Aš irgi prisidedu prie sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
Rositele, su gimtadieniu!! happybday.gif

Ir palinkejimai:

nestuke.gif .....
2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 01, 21:27)

kad tik taip ir butu,kaip tau sake gyd,o tai jau prisigalvojau nesamoniu blink.gif

Aciu paneles uz palaikyma,net neisivaizduojat kaip padeda Aciu visoms group.gif

Rositele,ir as sveikinu Visko ko geriausio tau mergyt happybday.gif 4u.gif
Atsakyti

JO1, saulyte25, KasandraK, kaip jums sekasi? ax.gif
[/quote]

Mums siek tiek susijauke planai,teko nukelti bandymo data,tai tik siandien pradejau naudoti estrofena biggrin.gif
bet pasiskaiciau kiek cia daug virusiuku,tai net nuotaika pakele,saunuoles mergaites linkiu visoms kuo greiciau susilaukti savo stebukleliu 4u.gif
Atsakyti
Rositele, vaisingu metu tau wub.gif

O as sekmadieni buvau pasirodyt gyd, paziuret koks derlius pas mane po 5 dienu stimuliaciju.Tai panasu, kad mano viena kiauside tiesiog "apsitinginiavo" kazkaip....Vos viena folikula uzaugino.Uztat kitoj visa puokste ju. Gyd sake, kad 10 tai tikrai. O del tos neveiklios kiausides, tai kazkaip pamindejo, kad tai yra laparaskopijos rezultatas, kad vis gi bet kokia intervencija i organizma duoda rezultata, o stai ir manasis.Bet siaip nuramino ji mane, kad kitoj kiausidej visko pilna, ir visko iki kaklo, tai siek tiek ramiau bent....Savaitgali nusimato punkcija.
O tu folikulu gali daugiau dar uzaugti ar jau viskas ? As ju noriu daugiau ! rolleyes.gif

Beje, panasu, kad siandien ypatinga diena pas mus forume bigsmile.gif Daug ir dideliu skaiciuku laukiam is mergaiciu mirksiukas.gif
ErikaMas, kaip tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 02 lapkričio 2010 - 08:22