sniege555,
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 02, 15:27)
Merginos, man šokas ... 10 DPĮ gavau 128,2. Dar net Treijsui nepaskambinau...
Wow
Na o man ryt testukas,ytariu kad nieko gero nuo sekmadienio patepliojimai,su tarpais..net nezinau zodziu nuotaika visai nekokia
HELP - gal yra merginu gyvenanciu DANIJOJ? Labai reikia pagalbos. Jeigu kartais kuri gydotes Danijoj ir gyvenat - parasykit skubiai man AZ. Aciu
Jūs nuostabios, merginos
Aš bijau dėkoti, bijau džiaugtis
Dar taip trapu...
Renatux,
užtikai mane šiandien su žiniom
Mykolinai taip pat
už superinį palaikymą.
Reginiuk.uk, laikykis, aš su tavimi
Nepasiduok, kiek tik įmanoma.
Tiesa, kokius vitaminus dabar geriausia gerti? Ar galima vieną Tardyferoną gerti?
Man su geležies atsargom ne kas... O pas gyd dar tik už 1,5 sav. Nenoriu delsti.
Aš bijau dėkoti, bijau džiaugtis
Renatux,
Mykolinai taip pat
Reginiuk.uk, laikykis, aš su tavimi
Tiesa, kokius vitaminus dabar geriausia gerti? Ar galima vieną Tardyferoną gerti?
QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 16:20)
HELP - gal yra merginu gyvenanciu DANIJOJ? Labai reikia pagalbos. Jeigu kartais kuri gydotes Danijoj ir gyvenat - parasykit skubiai man AZ. Aciu
Turiu labai gera drauge, gyvenancia Danijoj, jei imanoma, gal kuo pades, rasyk i AZ
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 02, 15:27)
Merginos, man šokas ... 10 DPĮ gavau 128,2. Dar net Treijsui nepaskambinau...
Labai labai sveikinam
Papildyta:
QUOTE(picca @ 2010 11 02, 14:10)
Man siandien 14 DPĮ Hcg 189, 11 dieną buvo 66. Tai daktarė pasakė jog gerai. Sekantį antradienį vizitas. Tai įdomu gal kas žinot ar 21 DPĮ jau matys daktarė ką nors?
Saunu
parasiau
P.S. Sparciai nyksta vaisingasis pigesnis crinonas - tad jeigu kas dar svarstot, greiciau rasykit
galioja iki 12 metu lapkricio, bet seima isvyksta greit i uzsieni.
P.S. Sparciai nyksta vaisingasis pigesnis crinonas - tad jeigu kas dar svarstot, greiciau rasykit
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 02, 16:31)
Turiu labai gera drauge, gyvenancia Danijoj, jei imanoma, gal kuo pades, rasyk i AZ 
QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 17:05)
parasiau
galioja iki 12 metu lapkricio, bet seima isvyksta greit i uzsieni.
As prietaringa, tai bijau iki snaiguciu pradzios pirkti
sorry, cia visoms tas P.S. buvo
kai vaisingus vaistus ir vos ne perpus pigiau parduoda, merginos zino, kad reikia griebt
anuzh pades 
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 02, 17:47)
Kazkaip sunerimau
Gal galit pakuomentuo 12 dpi buvo 112 hcg, o 18 dpi 1759 hcg ????????????????? Kazkaip per daug atrodo
Gal esat susidurusios su tokiais skaiciukais, pas gine einu tik pirmadieni
QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 18:46)
sorry, cia visoms tas P.S. buvo
kai vaisingus vaistus ir vos ne perpus pigiau parduoda, merginos zino, kad reikia griebt
anuzh pades 
jojo, supratau, kad visoms..., tik siaip leptelejau, kad prietaringa
Papildyta:
QUOTE(Tensei @ 2010 11 02, 18:57)
Kazkaip sunerimau
Gal galit pakuomentuo 12 dpi buvo 112 hcg, o 18 dpi 1759 hcg ????????????????? Kazkaip per daug atrodo
kazkaip atrodo, kad be reikalo panikuoji
QUOTE(Tensei @ 2010 11 02, 19:57)
Kazkaip sunerimau
HCG normose: 3 sav. nuo 100 iki 5000
Kaip sekasi? Kaip jautiesi?
Euromergele, ačiū už pagalbą