Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Sniege 555, sveikinu pastojus smile.gif Lengvų tau 9 mėnesiukų 4u.gif Cia Jums 2 IVF ar jus su snaigutėmis?
Papildyta:
MonaJ, kodėl atkelėt snaiguciu isodinima? Del tyrimu? Ar dare kukius papildomus tyrimus dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 02 lapkričio 2010 - 19:18
QUOTE(egk @ 2010 11 02, 14:25)
O koks čia tavo tyrimas blogas? Na taip stresas ta špetnybė tikriausiai daugeliui bėdos pridaro. Jei jauti, kad reikia atsigauti, tai taip ir daryk. Gal kaip tik lėliukas laukia savo laiko 4u.gif

as va irgi taip pamaniau. ji turi isodinti, kai as rami, ir tik apie ji galvoju... o dabar kazkoks siaubas.
nes kai sikart taip neaugo folikulas, padare estradiols ir FH tyrima, ir labai jau mazi skaiciukai buvo. sako, galim ziuret po poros dienu. bet as pasakiau, kad keliam ciklu i prieki... atsigausiu, bus kaledines nuotaikos... thumbup.gif
bet jau kad grazios siandien naujienos, negaliu atsidziaugt!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 19:19)
MonaJ, kodėl atkelėt snaiguciu isodinima? Del tyrimu? Ar dare kukius papildomus tyrimus dar?

jau kaip sveikinu Sniege555!! nerealiai!! tokie skaiciukai!! thumbup.gif thumbup.gif
nukelem, nes folikulas blogai augo, ir dar mano tokia stresine busena... noriu atsigaut... menesiuka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 20:31)
as va irgi taip pamaniau. ji turi isodinti, kai as rami, ir tik apie ji galvoju... o dabar kazkoks siaubas.
nes kai sikart taip neaugo folikulas, padare estradiols ir FH tyrima, ir labai jau mazi skaiciukai buvo. sako, galim ziuret po poros dienu. bet as pasakiau, kad keliam ciklu i prieki... atsigausiu, bus kaledines nuotaikos...  thumbup.gif
bet jau kad grazios siandien naujienos, negaliu atsidziaugt!!  wub.gif
Papildyta:

jau kaip sveikinu Sniege555!! nerealiai!! tokie skaiciukai!!  thumbup.gif  thumbup.gif
nukelem, nes folikulas blogai augo, ir dar mano tokia stresine busena... noriu atsigaut... menesiuka...  ax.gif

Svarbiausia ramybe, stresas nieko gero neduoda;) pailsekit ir bandykit kita cikla bus sauni dovana Kaledų proga 4u.gif

Man treisas sako galima daryti jau sekantį ciklą vėl. Bet padare tyrimus, gavau atsakymus iš labaratorijos ir jie nelabai tvarkoj doh.gif Taip noretusi suspeti dar siais metais. bet galvoju gal per mazai laiko bus praeje, nors Treisas sake kad viskas gerai pas mane, kiaušidės atsistačiusios.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 21:19)
Sniege 555, sveikinu pastojus  smile.gif  Lengvų tau 9 mėnesiukų  4u.gif  Cia Jums 2 IVF ar jus su snaigutėmis?
Papildyta:

Turėjom 7 IUI, šis buvo 2 IVF, buvo LT pirmas ir dar bandymas su snaigėmis, deja, nepavykę...
Darėm šįkart LV; mergaitės, tik jūsų dėka SM sužinojau apie gyd.Treijs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 19:35)
Svarbiausia ramybe, stresas nieko gero neduoda;) pailsekit ir bandykit kita cikla bus sauni dovana Kaledų proga  4u.gif

Man treisas sako galima daryti jau sekantį ciklą vėl. Bet padare tyrimus, gavau atsakymus iš labaratorijos ir jie nelabai tvarkoj doh.gif  Taip noretusi suspeti dar siais metais. bet galvoju gal per mazai laiko bus praeje, nors Treisas sake kad viskas gerai pas mane, kiaušidės atsistačiusios.

O kas nelabai tvarkoj tyrimuose? Nes siaip man pries antra isodinima sake, kad geriau psichologiskai atsigaut...
o del Kaledu - MB sake, kad siemet man Kaledoms dovana bus NT... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 20:53)
O kas nelabai tvarkoj tyrimuose? Nes siaip man pries antra isodinima sake, kad geriau psichologiskai atsigaut...
o del Kaledu - MB sake, kad siemet man Kaledoms dovana bus NT...  ax.gif

Homocisteinas padidėjęs ir Lupus antikoaguliantas padidejas. Ziuresiu ka sakys del tyrimu atsakymu gydytojas.
Atsakyti
MonaJ, ale tu man tokia rami pasirodei, kai bendravom vakar, is kur pas tave stresai? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 20:03)
Homocisteinas padidėjęs ir Lupus antikoaguliantas padidejas. Ziuresiu ka sakys del tyrimu atsakymu gydytojas.

Homocisteinas - tai rodo vit B trukuma (man irgi padidejes). tai sake, folio rugsties pagert. bet kai pasakiau, kad geriu papildus su 1000 folio, sake, uzteks. bet va, kad ta B greitai sunyksta susinervinus.
O del Lupus antikoaguliantus - man normoj... o ka jis reiskia??
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 02, 14:27)
Merginos,  man šokas ...    10 DPĮ  gavau  128,2. Dar net Treijsui nepaskambinau...

Sveikinu ir labai dziaugiuosi, puiki dienele! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 20:09)
MonaJ, ale tu man tokia rami pasirodei, kai bendravom vakar, is kur pas tave stresai?  smile.gif

va tame ir esme - as siaip neparodau, kas vyksta viduje... matei gi, kad i koridoriu laksciau kalbeti telef... ai, darbiniai reikalai... visokiu zmoniu yra, tai visko ir pasitaiko. Gerai, kad didesne dalis darbiniu ispudziu - tik teigiami... thumbup.gif atsigausiu, praeis visokie neramumai... thumbup.gif kad jau nukelem isodinima, siandien geriu vyna... kad miegociau.. cool.gif
O tu dar ilgai laukei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 02 lapkričio 2010 - 20:16
nelabai ilgai, bet vistiek dar vienu lietuviu sulaukiau biggrin.gif

gardaus vynelio 4u.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 21:14)

O tu dar ilgai laukei?

Atsakyti
sniege 555 wub.gif Tikejau, kad sikart tau tikrai pasiseke wub.gif Zinok net asara nubraukiau del tavo laimes, kazkaip anakart kartu bandem, sikart irgi beveik panasiu laiku, tai kazkaip artimesnes tapom mirksiukas.gif Dar renatux prisimenu nuo ano karto, kuri jau irgi nestuke.gif Lengvo ir sekmingo tau sniege nesiojimo nestuke.gif Lauksim virusiuku mirksiukas.gif
RositaK su gimtadieniu didziausi sveikinimai happybday.gif Per kita gimtadieni linkiu vienintelio issipildziusio troskimo - buti soske.gif
Atsakyti