QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 04, 11:34)
Labukas
Net nzn nuo ko pradeti... Regis prisijungsiu prie jusu draugisko burelio, nusprendem kad reikalingas mums IVF. Be to ir dauguma gydytoju butent taip ir sake kad tai vienintelis sansas. Net nzn ar dar laukti ir bandyt naturaliai ar ciupt jauti uz ragu

Vyras sveikas, grikiuku daug, sake gyd. jog galetu net donoru but

taciau beda - manyje. Ciklas reguliarus, ovuliacija vyksta, folikulai susidaro, tik kiausintakiai nepratekami. Buvo daryta lapar,GN, tuo isitikinta. Aisku per lapar patvarke kazkiek kiausintakius taciaujie pratekami tapo jauciu tik trumpam o db vel uzako. Beje, gydziausi pas gyd.Klima. Ai, nepasakiau kad nepastojimo laikas 3 metai.
Mergytes, ka patartumet? man 26 bet nebenoriu laukt ilgeliau, mam sunkiai pastojo, ta pati beda buvo, bijau kad lauksiu lauksiu o taip ir nepavyks...Norim angeliuko savo

Taigi jei vyro spermiukai geri, mano ciklas reguliarus, tik uzake kiausintakiai, IVF turetu padeti? Nes IUI kazin, mano galva ar gali padet. Ar yra taip kuriai is jusu? Gal daug vaistuku nereikia? Noretusi tiketi kad issisuksim su 10.000.... Tik dar vienas kl, dabar Marijampolej gyvenam, tai kokia istaiga rinktis? Kaune arciausiai butu..
Is anksto dekoju uz nuomones
Nieko baisaus jusu situacijoj nera,kad labai neislaidauti bandykit IUI irgi sansu yra jeigu vyro grikiukai puikus..Nepetgyvenk labai,na o jeigu jau nuspresit ilgai nelaukti tai IVF tikrai geriau tikimybe didesne..O i 10.000 tikrai turetumet itilpti..
Kaunas jums geriausiai tiktu paskaityk gydimo istaigu skyreli ten mergaites labai gerai apie motinos ir vaiko klinika atsiliepia.
Viskas bus gerai,tikek ir tau pavyks
Papildyta:
QUOTE(munytte @ 2010 11 04, 11:40)
Bet butinai pasisakyk savo gyd. del tepliojimo, gal reik padidint crinono doze.....
Sekmes!
Aha jau skambinau gyd laukiu skambucio ka pasakys,bet as ne su krinonu o cyclogest,gal tikrai reiktu padidint