Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

taitiek, maziausiai ka galiu padaryti, tai apkabinti tave verysad.gif console.gif
Net baisu isivaizduoti kaip galima jaustis po 4ivf... verysad.gif Didziuojuosi tavimi, kad vistik nesudedi ginklu, saunuole... 4u.gif
Papildyta:
Twiny, tau dideliausi sveikinimai thumbup.gif Saugok labai save kartu su maziuku/ais mirksiukas.gif
Atsakyti
ErikaMas,Taitiek labai gaila kad nepavyko jums,bet nenusiminkit kitas kartas bus laimingas imkit po balioniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na o as dar tikiuosi(siek tiek) rytoj darau dar testuka ir ziurim ka turim...jei ne teks 5IVF su snaigutem darytis,sy karta reikalausiu kad detu 2folikuliukus gal daugiau sansu bus smile.gif

Atsakyti
ErikaMas ,Taitiek - laikykites megaites , nepasiduokit . Labai gaila , kad nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 04, 00:13)
Na o as dar tikiuosi(siek tiek) rytoj darau dar testuka ir ziurim ka turim...jei ne teks 5IVF su snaigutem darytis,sy karta reikalausiu kad detu 2folikuliukus gal daugiau sansu bus smile.gif

Mes su vyru nusprendem, kad jei atsils norm 3, tai 3 ir desim. Kaip D bus numates, tiek ir prigis... O del 2 net abejoniu nekilo... schmoll.gif O kodel praeita karta 1 dejot? Tiek buvo, ar tiek nusprendet?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 04, 01:13)
ErikaMas,Taitiek labai gaila kad nepavyko jums,bet nenusiminkit kitas kartas bus laimingas imkit po balioniuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reginiuk, laukiam tavo testuko biggrin.gif

Atiloja, o iš tavęs laukiam gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
picca , kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Net nzn nuo ko pradeti... Regis prisijungsiu prie jusu draugisko burelio, nusprendem kad reikalingas mums IVF. Be to ir dauguma gydytoju butent taip ir sake kad tai vienintelis sansas. Net nzn ar dar laukti ir bandyt naturaliai ar ciupt jauti uz ragu biggrin.gif Vyras sveikas, grikiuku daug, sake gyd. jog galetu net donoru but biggrin.gif taciau beda - manyje. Ciklas reguliarus, ovuliacija vyksta, folikulai susidaro, tik kiausintakiai nepratekami. Buvo daryta lapar,GN, tuo isitikinta. Aisku per lapar patvarke kazkiek kiausintakius taciaujie pratekami tapo jauciu tik trumpam o db vel uzako. Beje, gydziausi pas gyd.Klima. Ai, nepasakiau kad nepastojimo laikas 3 metai.
Mergytes, ka patartumet? man 26 bet nebenoriu laukt ilgeliau, mam sunkiai pastojo, ta pati beda buvo, bijau kad lauksiu lauksiu o taip ir nepavyks...Norim angeliuko savo wub.gif Taigi jei vyro spermiukai geri, mano ciklas reguliarus, tik uzake kiausintakiai, IVF turetu padeti? Nes IUI kazin, mano galva ar gali padet. Ar yra taip kuriai is jusu? Gal daug vaistuku nereikia? Noretusi tiketi kad issisuksim su 10.000.... Tik dar vienas kl, dabar Marijampolej gyvenam, tai kokia istaiga rinktis? Kaune arciausiai butu..

Is anksto dekoju uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
mergaites,testukas padarytas rodo II bet antra nelabai ryski smile.gif,nezinau ar cia dziaugtis ar ka daryt smile.gif Dar bijau labai,nes teplioja man kazkaip nuo sekmadienio kartas normaliai krauju,kartais kaip rudom isskyrom.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 04, 11:35)
mergaites,testukas padarytas rodo II bet antra nelabai ryski smile.gif,nezinau ar cia dziaugtis ar ka daryt smile.gif Dar bijau labai,nes teplioja man kazkaip nuo sekmadienio kartas normaliai krauju,kartais kaip rudom isskyrom.

thumbup.gif 4u.gif
Bet butinai pasisakyk savo gyd. del tepliojimo, gal reik padidint crinono doze.....
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 04, 11:34)
Labukas 4u.gif
Net nzn nuo ko pradeti... Regis prisijungsiu prie jusu draugisko burelio, nusprendem kad reikalingas mums IVF. Be to ir dauguma gydytoju butent taip ir sake kad tai vienintelis sansas. Net nzn ar dar laukti ir bandyt naturaliai ar ciupt jauti uz ragu biggrin.gif  Vyras sveikas, grikiuku daug, sake gyd. jog galetu net donoru but biggrin.gif  taciau beda - manyje. Ciklas reguliarus, ovuliacija vyksta, folikulai susidaro, tik kiausintakiai nepratekami. Buvo daryta lapar,GN, tuo isitikinta. Aisku per lapar patvarke kazkiek kiausintakius taciaujie pratekami tapo jauciu tik trumpam o db vel uzako. Beje, gydziausi pas gyd.Klima. Ai, nepasakiau kad nepastojimo laikas 3 metai.
Mergytes, ka patartumet? man 26 bet nebenoriu laukt ilgeliau, mam sunkiai pastojo, ta pati beda buvo, bijau kad lauksiu lauksiu o taip ir nepavyks...Norim angeliuko savo wub.gif  Taigi jei vyro spermiukai geri, mano ciklas reguliarus, tik uzake kiausintakiai, IVF turetu padeti? Nes IUI kazin, mano galva ar gali padet. Ar yra taip kuriai is jusu? Gal daug vaistuku nereikia? Noretusi tiketi kad issisuksim su 10.000.... Tik dar vienas kl, dabar Marijampolej gyvenam, tai kokia istaiga rinktis? Kaune arciausiai butu..

Is anksto dekoju uz nuomones 4u.gif

Nieko baisaus jusu situacijoj nera,kad labai neislaidauti bandykit IUI irgi sansu yra jeigu vyro grikiukai puikus..Nepetgyvenk labai,na o jeigu jau nuspresit ilgai nelaukti tai IVF tikrai geriau tikimybe didesne..O i 10.000 tikrai turetumet itilpti..
Kaunas jums geriausiai tiktu paskaityk gydimo istaigu skyreli ten mergaites labai gerai apie motinos ir vaiko klinika atsiliepia.
Viskas bus gerai,tikek ir tau pavyks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(munytte @ 2010 11 04, 11:40)
thumbup.gif  4u.gif
Bet butinai pasisakyk savo gyd. del tepliojimo, gal reik padidint crinono doze.....
Sekmes!

Aha jau skambinau gyd laukiu skambucio ka pasakys,bet as ne su krinonu o cyclogest,gal tikrai reiktu padidint g.gif
Atsakyti
As nesidariau IVF. Bet mano abudu nestumai. kai dariau NT budavo neriskus. As dariau kiekviena diena NT, o budavo, kad net ryte ir vakare dariau fool.gif biggrin.gif Ir pradedavo risketi po biski, o jau kai mmm netejo 5 dienas buvo riski ir grazi antra juostele. Cia ir su pirmu ir su antru nestumu.

Taip kad clap_1.gif

Visas sveikinu su stebukliukais. smile.gif

O kuriom nepavyko, limkiu kantrybes ir tikejimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2010 11 04, 11:44)
As nesidariau IVF. Bet mano abudu nestumai. kai dariau  NT budavo neriskus. As dariau kiekviena diena NT, o budavo, kad net ryte ir vakare dariau  fool.gif  biggrin.gif Ir pradedavo risketi po biski, o jau kai mmm netejo 5 dienas buvo riski ir grazi antra juostele. Cia ir su pirmu ir su antru nestumu.

Taip kad  clap_1.gif

Visas sveikinu su stebukliukais. smile.gif

O kuriom nepavyko, limkiu kantrybes ir tikejimo. smile.gif

Aciu,tikiu kad taip ir bus,rytoj dar kartosiu testuka ziuresiu kaip ryskeja,gal pagaliau po 7metu laukimo tapsiu nestuke.gif
Atsakyti