Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Sveikos mergaites Mano kraujo tyrimas visiskas nulis,net nesikabino,tai jau 4ivf.su vyru taip tikejom kad si karta pavyks.kaznai kokius tyri
Us gal reiktu patiems pasidaryti,del ko net nesikabina?
Sveikinu visas mergaites kuriom pavyko.

Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2010 11 03, 20:28)
Fantastiski skaiciai, labai smagu, sveikinimai smile.gif
Papildyta:
Na mano naujienos tokios, kad HCG tyrimas rodo 4,71, taigi braukite mane is tu laiminguju sarasiuko.
Baigsis mm ir vaziuoju pas Treis. Ziuresim kaip kas ir kada galima bandyt toliau.
Dar karta sveikinimai isoms, kurioms pavyko 4u.gif

Liudna brangioji sad.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2010 11 03, 20:48)
Dar mergaites, kokius B grupes vitaminus geriat. Jauciu, kad vienas is faktoriu, kuris pakiso koja itampa darbe, taigi jauciu, kad reikia man tu vitaminuku pagert.

Visus kartus gerdavau B complete vitaminus,tikrai labai padeda,tik gerti reikia vakare nes migdo truputi,bet tikrai labai padeda,man per visus ivf juos israsydavo
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 03, 20:50)
Sveikos mergaites Mano kraujo tyrimas visiskas nulis,net nesikabino,tai jau 4ivf.su vyru taip tikejom kad si karta pavyks.kaznai kokius tyri

Nu ***** sad.gif Imk, kad linksmiau butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 03, 19:17)
dekoju mergaites uz sveikinimus lb  wub.gif  4u.gif linkiu to paties visoms laukiancioms ir kurios dar tik startuosit  4u.gif
Sniege 555 sveikinu tave su puikiais skaiciukais  4u.gif lengvo  nestuke.gif

Reginiukas uk kad tik rytoj ryskesni pamatytum II  4u.gif ir nuleisk kraujuka, nereikes tiek kankintis! o jau nebetepa tau?

meiles vaisiau cia 12dpo  skaiciukai, siandien 13dpo.
o pozymiu as jokiu nejutau per tas laukimo dienas, dar rasiau anksciau stresavau kad nieko nejauciu, blush2.gif  krutine 3dpo buvo padidejus poto vel sumazejo ir taip vis tai didejo tai mazejo, bet jautri nebuvo gal vos vos dabar  doh.gif va viltis kuri mane palaike tai buvo kuno tempa kuria matuodavau kiekviena diena beveik ir ji pradzioj buvo 36.9 o poto kilo iki37.2, o siandien 37.3..nes paskaiciau kad toms mergaitems kuriom pavyko irgi laikes kuno tempa tai ir matuodavau! smile.gif va dar ziauri nemiga kankino bludijau kiekviena nakty, prabundu ir viskas miego nebenoriu, ir taip kasdien!  doh.gif
nuo 10 dpo ir iki siandien maudzia strenas tai jau galvojau kad mmm pareina nes maudzia  doh.gif  karts nuo karto tai viena tai kita kiauside suduria dabar. nei pykinimo nei daznesnio lakstymo i tuoleta mieguistumo ir kt poz nejauciau ir nejauciu! ax.gif

Aciu uz komentara :-) Ir atsiprasau uz kvaila klausima, bet ta kuno temperatura jus kurioj vietoj matuojat? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 03, 21:50)

console.gif liudna! laikykis! 4u.gif 4u.gif

temperatura matavau pazasti su paprastu gyvsidabriniu termometru! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 03 lapkričio 2010 - 20:07
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 21:01)
Nu ***** sad.gif Imk, kad linksmiau butu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2010 11 03, 20:50)

Laikykis, mergyt verysad.gif Nenuleiskit rankyciu 4u.gif O jums visus 4 kartus nesikabino? Kokios problemeles pas jus? Kur daret IVf ?
Atsakyti
ErikaMas, taitiek labai, labai liūdna verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Twiny, super, tikriausiai ne vienas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kas liečia temperatūra, tai geriau jos nematuoti, nes stimuliuojantis ji neinformatyvi yra tokių pvz.kai temperatūra šokinėjo, ar buvo mažesnė nei 37, bet nestuke.gif vistiek buvo, man ji irgi buvo nukritusi žemiau 37, bet viskas buvo super, nuo to laiko nebematuoju, o ir gyd.pasakė, kad stimuliuojantis T gali kisti

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 22:11)
ErikaMas, taitiek labai, labai liūdna  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Twiny, super, tikriausiai ne vienas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kas liečia temperatūra, tai geriau jos nematuoti, nes stimuliuojantis ji neinformatyvi yra tokių pvz.kai temperatūra šokinėjo, ar buvo mažesnė nei 37, bet  nestuke.gif vistiek buvo, man ji irgi buvo nukritusi žemiau 37, bet viskas buvo super, nuo to laiko nebematuoju, o ir gyd.pasakė, kad stimuliuojantis T gali kisti

aciu smile.gif
o tu ne bazine tempa turi omeny? nes as matavau paprasta kuno temperatura pazasty, nes sako pas nestukes ji buna pakilus virs 37. kaip kad sirgtum bet jokiu sirgimo simtomu nejutau as, o yprasta tempa pas mane buna 36.6 smile.gif
nes kiek zinau BT neapsimoka matuotis kai stimuliuojama!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 03 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 03, 21:08)
Laikykis, mergyt  verysad.gif  Nenuleiskit rankyciu  4u.gif O jums visus 4 kartus nesikabino? Kokios problemeles pas jus? Kur daret IVf ?

2ivf MirV pas R bet as ju net ir neskaitau zinant jos gydymo taktika o kiti airijoje,CIA viska kaltino Mano imunine sistema stipria,ja slopino bet ir tas nepadejo,tikriausiai yra kazkas daugiau.Pas mane uzake kiausintakiai.
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 03, 20:16)
aciu  smile.gif
o tu ne bazine tempa turi omeny? nes as matavau paprasta kuno temperatura pazasty, nes sako pas nestukes ji buna pakilus virs 37. kaip kad sirgtum bet jokiu sirgimo simtomu nejutau as, o yprasta tempa pas mane buna 36.6  smile.gif
nes kiek zinau BT neapsimoka matuotis kai stimuliuojama!

BT visada būna aukštesnė už kuno
bet pas mane buvo nukritusi BT žemiau 37, o kūno nesiekė 37 per visą laikotarpį
Atsakyti