Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(RositaK @ 2010 11 04, 04:42)
džiaugiuosi už kiekvieną, kuri pakylėta su dideliu pilvu išeina iš mūsų skyrelio  wub.gif
nuo šiandienos džiaugsiuos jumis nebylom -išeinu užtarnautų tylos atostogų, o visą ''valdymą' perduodu didelę patirtį turinčiai *Viktoriukui*  4u.gif

RositaK, aciu tau labai uz Tavo darba, Tu mums visoms buvai kaip mama, puiki, rupestinga, visas suziurinti mama, kuria labai linkiu tapti is tikruju! Apkabinu Tave wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 05, 00:00)
vakar kaip tik pas gydytoja paklausiau, ka rodo HCG, jei jis maziau nei 10, atsakymas buvo - nieko sad.gif tai gali buti vaistu itaka. jei HCG didesnis nei 20, o paskui pradeda mazeti, tai rodo, kad buvo biocheminis nestumas
Reginiuk, kokie rezultatai?  ax.gif

O ka reiskia biocheminis nestumas?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 05, 18:58)
Ka darysi teks gyventi toliau,jug tuo gyvenimas dar nesibaige,negalima visa laika verkti ir gailetis saves,taip ir nuo proto nusokti galima smile.gif,gyvenu,stengiuosi pamirst,jau laukiu nesulaukiu lapkricio 24d,eisim pas gyd ziuresim kokia data paskirs su snaigutem smile.gif)
Siandien is tos nevilties bulkuciu prisikepiau pilna dubeny smile.gif.. Aciu jums metgaites  4u.gif

svarrbiausia - uzsiimti veikla, kuri nukreiptu mintis ir butu maloni... As tai po baisiu tokiu ziniu pradejau... DIRBTI... o paskui su MB pradejom deliotis tolimesnius planus - kada, kaip... ir tada atsiranda jegu eiti toliau!! thumbup.gif
Atsakyti
Ruosiuosi 2 IVF. iskilo toks klausimukas ar gydytojas nesiulo pasidaryti laparaskopijos po nepasisekusio IVF. Mane Treisas po nepasisekimo apziurejo, sako viskas gerai, viskas atsistatė galima daryti jau kita cikla. Kiek skaitineju forumus po nepasisekusiu IVF darosi laparaskopijas.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 05, 19:54)
Ruosiuosi 2 IVF. iskilo toks klausimukas ar gydytojas nesiulo pasidaryti laparaskopijos po nepasisekusio IVF. Mane Treisas po nepasisekimo apziurejo, sako viskas gerai, viskas atsistatė galima daryti jau kita cikla. Kiek skaitineju forumus po nepasisekusiu IVF darosi laparaskopijas.

na tikrai ne visada daro laparaskopijas 4u.gif beto pirmas kartas, tai dažniausiai toks kaip bandomasis būna, nes jie net negali išsivaizduoti, kiek skirti vaistų, kaip stimuliuosis, ir tt. o va antrą kartą jau lengviau, po antro nepasisekusio jau daugiau svarstymų, kartais histeroskopija daro, o jei kiaušintakiai užakę, tai laparaskopiją
Atsakyti
pliuske, kada startuoji? Ar galiu įtraukti į parašiuką? blush2.gif Arba bent jau į statistiką biggrin.gif

Tiffani, o tu kada? ax.gif Dėl laparoskopijos.. Aš už tai, kad prieš IVF pasidaryti laparoskopiją ax.gif O jeigu koks hidrosalpingsas yra, tai iškart galima IVF nurašyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 05 lapkričio 2010 - 20:33
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 05, 20:32)
pliuske, kada startuoji? Ar galiu įtraukti į parašiuką?  blush2.gif Arba bent jau į statistiką biggrin.gif

Tiffani, o tu kada? ax.gif Dėl laparoskopijos.. Aš už tai, kad prieš IVF pasidaryti laparoskopiją ax.gif O jeigu koks hidrosalpingsas yra, tai iškart galima IVF nurašyt ax.gif

As gal nenusimanau apie laparoskopija, taciau pati gyd klausiau, ar nereiketu man pries IVF ta patikrinti, tai jis sake, kad kiausintakiu situacija darant IVF nera aktuali... Na bet gal as ne tai cia komentuoju, nes tikrai beveik nieko sioj srity nenusimanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 05, 21:37)
As gal nenusimanau apie laparoskopija, taciau pati gyd klausiau, ar nereiketu man pries IVF ta patikrinti, tai jis sake, kad kiausintakiu situacija darant IVF nera aktuali... Na bet gal as ne tai cia komentuoju, nes tikrai beveik nieko sioj srity nenusimanau  g.gif

O tu irgi pas Treisa lankaisi? Na man vis dešinį šona apačioje paskausta vakarais tai ir galvoju ar nebus kas blogo. Echoskopu nieko nemate sake viskas gerai.
Papildyta:

Viktoriuk, Tikriausiai lapkriti startuosiu vel, tik susukau galva del tos laparaskopijos, bet Treisas nieko nesake apie tai g.gif O kas tas Hidrosalpingsas? Ar jauciami kokie simptomai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 05 lapkričio 2010 - 20:46
[quote=Tiffani,2010 11 05, 20:45]
O tu irgi pas Treisa lankaisi?

Ne, as pas ZZ.
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 05, 21:32)
pliuske, kada startuoji? Ar galiu įtraukti į parašiuką?  blush2.gif Arba bent jau į statistiką biggrin.gif

Dar niekur netrauk manes Viktoriuk ax.gif 2 IVF planavau pavasari pasidaryti, tai vis neiseidavo, tai tas sutrukdydavo, tai anas, tai dabar bijau ka ir planuoti. Ziuresiu kaip bus, dar tik galvoju vaziuoti i LV, o kaip ten bus-paziuresim. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 05 lapkričio 2010 - 21:10
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 05, 18:37)
As gal nenusimanau apie laparoskopija, taciau pati gyd klausiau, ar nereiketu man pries IVF ta patikrinti, tai jis sake, kad kiausintakiu situacija darant IVF nera aktuali... Na bet gal as ne tai cia komentuoju, nes tikrai beveik nieko sioj srity nenusimanau  g.gif

Jeigu kiaušintakiai užakę, jie gali kaupti skystį, kuris embrioniukams veikia kaip nuodai ir juos plauna lauk.

QUOTE(Tiffani @ 2010 11 05, 18:45)
Viktoriuk, Tikriausiai lapkriti startuosiu vel, tik susukau galva del tos laparaskopijos, bet Treisas nieko nesake apie tai  g.gif  O kas tas Hidrosalpingsas? Ar jauciami kokie simptomai?

Hidrosalpingsas - tai skystis, besikaupiantis nepraeinamuose kiaušintakiuose. Simptomų kaip ir nelabai yra, bet jei yra nepraeinami kiaušintakiai, yra galimybė, kad juose kaupsis skystis ax.gif

Kai kuriose šalyse, pvz Italijoje, laparoskopija ir histeroskopija - privalomos procedūros prieš IVF.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 05, 19:13)
Maciau bet zymiai silpnesni nei vakar,o vakar jau man mm prasidejo kaip reikiant,su kresuliukais sad.gif taip kad nemanau kad HCG butu ka parodes.

Man gyd liepė vis tiek daryti HCG, sakė ta informacija gali būti naudinga vėliau 4u.gif

QUOTE(pliuske @ 2010 11 05, 19:57)
aciu 4u.gif Tik va idomu kokius man reiketu pasidaryti g.gif

Va žiūriu savo kvituką - visi tie patys kur tau rašiau, o toliau eina Uzsejums uz ureoplazmu, Uztriepes izmeklejums ir Chlamydia tr. RNA/DNA doh.gif - bet čia viskas pagal mane iš tepinėlio, jie darė

QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 05, 20:01)
mano derlius neblogas abi kiausides pilnos folikulu kokia po 10 tik nemanau kad visi pasieks reikiama dydi nes dar daug 11,14 mm aisku turiu ir dideliu kurie jau virs 18 pilnai zinosiu antradieni kiek ju ten pilnai subrandintu ir geru pas mane nes pirmadieni nusimato 9.30 punkcija....

Superinis derlius thumbup.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2010 11 05, 20:17)
O ka reiskia biocheminis nestumas?

O ką tu planuoji? Nebestartuosi šiais metais?

QUOTE(Tiffani @ 2010 11 05, 20:54)

O pas tave irgi nėra snaigučių?
Dėl LP tai nieko pasakyti negaliu, nes pas Treijsą važiuosiu tik kitą savaitę, tada parašysiu, ką jis man sakis

Viktoriuk, gal gali man tundrai pasakyti - o jei kiaušintakiai pratekami, tai jau nebegali būti to hidrosalpingo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 05 lapkričio 2010 - 21:26
QUOTE(egk @ 2010 11 05, 19:23)
Viktoriuk, gal gali man tundrai pasakyti - o jei kiaušintakiai pratekami, tai jau nebegali būti to hidrosalpingo?

Pasakysiu aš tau tundrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, jei su kiaušintakiais viskas tvarkoj, hidrosalpingso nebus schmoll.gif Tada viskas veikia ten normaliai, tas skystis kaupiasi užakusiuose kiaušintakiuose mirksiukas.gif
Atsakyti