Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

[quote=egk,2010 11 05, 22:23]

O pas tave irgi nėra snaigučių?
Dėl LP tai nieko pasakyti negaliu, nes pas Treijsą važiuosiu tik kitą savaitę, tada parašysiu, ką jis man sakis

Idomu ka tau pasakys. pas mane deja nera snaigiuku, viskas is naujo..
Gimdos nuotrauka daryta prieš metus, kiaušintakiai pratekami. O jei jie partekami tai maza tikimybe akd bus hidrosalpingsas?
Papildyta:
EGK, ka jus planuojat? jei viskas ok startuosit vel? Nedarysit pertraukos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 05 lapkričio 2010 - 21:41
Na va as jau po apziuros grizau namo. Pirma karta viena vaziavau i Ryga, bet viskas normaliai ax.gif
pliuske jeigu tu galvoji apie tuos privalomus pries IVF tyrimus, tai jie tokie: Hepatitas B, Hepatitas C, Ziv ir sifilis. Cia tokie tiek tau tiek vyrui, o dar tau chlamidijos ir ureaplazma. bet situ paskutiniu man nebedare, o visus anuos pridaviau siandien, nors jau siandien ir vaistus pradejau leistis, jie privalomi pries tokia procedura, o MB pasidarys kita savaite Pnvz. Treciadieni as vel vaziuoju, bet zmoniu pas juos kiek siandien, tai siaubas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 05 lapkričio 2010 - 21:46
[quote=Tiffani,2010 11 05, 22:41]
[quote=egk,2010 11 05, 22:23]

EGK, ka jus planuojat? jei viskas ok startuosit vel? Nedarysit pertraukos?
[/quote]
Startuosiu vėl, jei tik leis. Galvoju kitą savaitę važiuot pas Treijsą, jei tas krioklys pasibaigs. Na šiandien tik trečia diena, bet nėra jokių krešuliukų, jokio tamsaus kraujuko, tik ryškus kraujas ir labai jo daug. Ar tau taip buvo?

[quote=mykolina,2010 11 05, 22:45]
Na va as jau po apziuros grizau namo. Pirma karta viena vaziavau i Ryga, bet [/quote]
Sveikinu su tartu 4u.gif
Čia bus 2 IVF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 05 lapkričio 2010 - 22:02
QUOTE(mykolina @ 2010 11 05, 19:45)
Na va as jau po apziuros grizau namo. Pirma karta viena vaziavau i Ryga, bet viskas normaliai  ax.gif
pliuske jeigu tu galvoji apie tuos privalomus pries IVF tyrimus, tai jie tokie: Hepatitas B, Hepatitas C, Ziv ir sifilis. Cia tokie tiek tau tiek vyrui, o dar tau chlamidijos ir ureaplazma. bet situ paskutiniu man nebedare, o visus anuos pridaviau siandien, nors jau siandien ir vaistus pradejau leistis, jie privalomi pries tokia procedura, o MB pasidarys kita savaite Pnvz. Treciadieni as vel vaziuoju, bet zmoniu pas juos kiek siandien, tai siaubas  doh.gif

mykolina, kelintas tavo IVF? ax.gif Trumpa schema?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 05, 22:45)
Na va as jau po apziuros grizau namo. Pirma karta viena vaziavau i Ryga, bet viskas normaliai  ax.gif
pliuske jeigu tu galvoji apie tuos privalomus pries IVF tyrimus, tai jie tokie: Hepatitas B, Hepatitas C, Ziv ir sifilis. Cia tokie tiek tau tiek vyrui, o dar tau chlamidijos ir ureaplazma. bet situ paskutiniu man nebedare, o visus anuos pridaviau siandien, nors jau siandien ir vaistus pradejau leistis, jie privalomi pries tokia procedura, o MB pasidarys kita savaite Pnvz. Treciadieni as vel vaziuoju, bet zmoniu pas juos kiek siandien, tai siaubas  doh.gif

Sveika, kraštiete 4u.gif Ar tau 1 IVF? Pati nekantrauju startuot, galvojau, kada ir kur gi tuos būtinus tyrimus padarysiu, jei atvažiuosiu iškart vaistų leistis.
Parašyk dar kur vyras darysis.
Linkiu sėkmės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
As labai palaikau minti pries IVF laporaskopija. Juk planuojate paaukoti ne tik didele suma pinigu bet ir nemazai sveikateles. Tad laporaskopija tikrai nepakenks. Man labai gyd rekomendavo pries IVF laporaskopija. Nors jokiu skausmu, ciklas reguliarus viskas atrodo ciki. Bet rado netiketai nepratekamus kiausintakius ir bereikalinga geltona skysti... Tai ka su kiausintakiais susitaikyti teko, bet va uztai skysti pasalino. O kazin kaip butu pavykes IVF jei buciau nepasidariusi lapor... Tad birzeli pasidariau lapor... o rugpjucio gale jau leidausi stimuliuojancius vaistukus, nes iskarto po laporaskopijos nerekomendavo, sake sulaukti bent 2 ciklu. Laikykites mielosios, tikekit, kovokit ir galbut pagaliau apsiverksite ne del neigiamo, o del teigiamo rezultato (is laimes) wub.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites.o man treisas paskyre tik kraujo tyrimus,jokiu chlamidiju ar kitokiu '' zarazeliu" neliepe ieskoti.kai nuvaziavau buvo pirma mmm diena,neapziurejo,is karto ejom prie ivf,jau leidziuosi vaistukus.aisku nusiveziau pries du metus daryto ivf tyrimus,bet kazko tai neramu,o jeigu koks uzdegimukas ar ka.gal sakau begti pas gyd ir ant greicio apziurai ?
Atsakyti
Mielosios, siandien pirmoji jaunaties diena, kai savo mintimis reikia sodinti noru ir ketinimu seklas. Todel kvieciu visas pasiimti du popieriaus lapelius ir uzsirasyti AS ESU NESCIA, CIA IR DABAR, TEESIE!. Viena is ju sudeginti, o kita pasilikti ir kartas nuo karto paskaityti bei mintyse istisai kartoti. Jei tikesim, juk suveiks mirksiukas.gif

http://www.dharma.lt...cio-aktualijos/
Atsakyti
rita555, ar galiu į parašiuką įtraukti? Kaip supratau, daraisi pas Treisą, tavo 2 IVF? ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif bliamba dabar man iskilo toks klausimas delto hidrosalpingo ar kaip ten jis g.gif mano abu kiausintakiai uzake doh.gif tai gal as jo turiu g.gif tai dabar nezinau ka ir darit,norejom bandit 3 IVF,kai parinksim reikiama suma,o dabar net neisivaizduoju g.gif laparaskopija darita pries 2 metus,tai to skiscio tikrai nebuvo,kazin kaip dabar.histeroskopija darita pries metus,tai irgi nieko nesake g.gif nu visai susibalamutinau.ir kaip cia teisingiau pasielgti,vel darit laparaskopija,dvi jau turejau doh.gif
Atsakyti
[quote=egk,2010 11 05, 23:02]
Startuosiu vėl, jei tik leis. Galvoju kitą savaitę važiuot pas Treijsą, jei tas krioklys pasibaigs. Na šiandien tik trečia diena, bet nėra jokių krešuliukų, jokio tamsaus kraujuko, tik ryškus kraujas ir labai jo daug. Ar tau taip buvo?

Man is pradziu buvo kresuliuku, ypac pirma diena o po to labai gausios mm ir tepliojo iki 10 dienos. o tu laparaskopija pasidariusi?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 05, 22:45)

Aciu uz atsakyma bigsmile.gif Gal tada pas juos ir pasidarysiu tuos kraujo tyrimus, jei jau iskart leidzia startuoti (nezinant atsakymu) g.gif
Sekmes tau mykolina laikysiu kumscius uz tave visos stimuliacijos metu ir po jos wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti