Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(egk @ 2010 10 26, 18:52)
Sveikos, mergaitės,
Mano kankynė dar nesibaigė - 6,7.

Egk, kabinasi, tikrai, tik tu nesinervink. Parašys tau merginos, kokių čia čiūdų buvę smile.gif
Kokius tyrimus darė daktarėlis? Kiek laiko laukei atsakymo?
Tik tu nesinervink, prašau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2010 10 26, 17:50)
Ne apie skaiciukus visai negalvojau. Turejau kitu rupesciu, nes vakar is skausmo be dvasios gulejau  schmoll.gif tiek visur skaudejo, kad galvojau kuo cia baigsis. Siandiena lyg ir nieko. Dar gyd paziurejo ir sake, kad nieko blogo nemato.

tyliai tyliai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 17:52)
Sveikos, mergaitės,
Mano kankynė dar nesibaigė - 6,7. Po 2 ar 3 dienų reikia kartoti, tada matysis. Treijsas sakė, kad arba tas mažasis 4 ląstelių (aš galvojau kad abu 6, bet pasirodo vienas 4) vėliau implantavosi ir dar šiaip yra mažesnis ir dar augs tas skaičius, bet gali būti ir taip kad mano skaičiukas čia jau dabar mažėja. Sakė jei būtų virš 10 - būtų puiku, jei mažiau už 5 - nutrauktume vaistukus. Tai va, o aš per vidurį.
Gal yra pas mus mergaičių kam panašiai buvo? kaip baigėsi?

erikaMas - tau didžiausi sveikinimai, pas tave gi jau virš 10 reiškia viskas gerai thumbup.gif

Ačiū labai visoms mergaitėms už palaikymą ir guodimą 4u.gif

laikykis mergyt, viskas bus gerai.., tik nestresuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
egk net neisivaizduoju del tokios situacijos, gal atsiras kam panasiai buvo,galiu tik pasakyti, kad begalo tiek Tave tiek erikaMas palaikau. Stiprybes Jums ir kantrybes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *muduabudu*: 26 spalio 2010 - 17:04
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 17:52)
Sveikos, mergaitės,
Mano kankynė dar nesibaigė - 6,7. Po 2 ar 3 dienų reikia kartoti, tada matysis. Treijsas sakė, kad arba tas mažasis 4 ląstelių (aš galvojau kad abu 6, bet pasirodo vienas 4) vėliau implantavosi ir dar šiaip yra mažesnis ir dar augs tas skaičius, bet gali būti ir taip kad mano skaičiukas čia jau dabar mažėja. Sakė jei būtų virš 10 - būtų puiku, jei mažiau už 5 - nutrauktume vaistukus. Tai va, o aš per vidurį.

erikaMas - tau didžiausi sveikinimai, pas tave gi jau virš 10 reiškia viskas gerai thumbup.gif

Ačiū labai visoms mergaitėms už palaikymą ir guodimą 4u.gif

Mergyt laikykis, neprarask vilties ansciau laiko ir dar tegul angelas sargas tave saugo wub.gif
Kada kartosi tyrima?
Atsakyti
Mergaites, jeigu yra skaiciukai, vadinasi kabinasi ir embrioniukai smile.gif Bus abiem daug drasiau kai po poros dienu pasidarysit HCG is naujo smile.gif
Oi kaip dziaugiuosi thumbup.gif Patinka man tokios dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 17:58)
Egk, kabinasi, tikrai, tik tu nesinervink. Parašys tau merginos, kokių čia čiūdų buvę smile.gif
Kokius tyrimus darė daktarėlis? Kiek laiko laukei atsakymo?
Tik tu nesinervink, prašau  schmoll.gif

Dariau tik HCG.Sakė bus po 3 valandų, bet nuvažiavom pasivaikščiot po Jūrmalą, tai dar patys pavėlavom

QUOTE(Atiloja @ 2010 10 26, 18:00)
laikykis mergyt, viskas bus gerai.., tik nestresuok  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Stengiuosi tik man prastai sekasi

QUOTE(*muduabudu* @ 2010 10 26, 18:03)
egk net neisivaizduoju del tokios situacijos, gal atsiras kam panasiai buvo,galiu tik pasakyti, kad begalo tiek Tave tiek erikaMas palaikau. Stiprybes Jums ir kantrybes  wub.gif

Ačiū, tikiuosi kad atsiras kam panašiai buvo

QUOTE(erikaMas @ 2010 10 26, 18:04)
Mergyt laikykis, neprarask vilties ansciau laiko ir dar tegul angelas sargas tave saugo wub.gif
Kada kartosi tyrima?

Kartosiu tikriausiai ketvirtadienį. Sakė po 2-3 dienų, bet kaip dagyventi ir tas 2 dienas.
Ačiū tau
Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2010 10 26, 17:18)
Sveikos,
mano skaiciukai 15,79. Ketvirtadieni liepe karoti HCG.

Valioooo 4u.gif Sveikinu labai labai . Pagaliau geros zinios. bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=egk,2010 10 26, 17:52]
Sveikos, mergaitės,

Viskas bus gerai 4u.gif Tu tik laikykis ir nesinervuok. O kadangi bus gerai, tai patyliukais sveikinu, kad laimes nenubaidyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 10 26, 17:03)
egk net neisivaizduoju del tokios situacijos, gal atsiras kam panasiai buvo,galiu tik pasakyti, kad begalo tiek Tave tiek erikaMas palaikau. Stiprybes Jums ir kantrybes  wub.gif

jei jau kabinasi, tai jau gerai. dabar svarbiausia - nesinervinti. Mano 10 DPI rode 17.8, bet va po 10 dienu pabego. bet as manau, kad man cia stresas buvo didesnis priesas, kad jie pabego... verysad.gif todel si karta imsiu atostogu (jei duos - jei neduos, biuleteni), ir visai negalvosiu apie darba, uzsiimsiu rankdarbiais ir t.t. nes ramybe svarbiausia musu vaikuciams, o YPAC pradzioje. taigi, egk - viskas bus gerai!
Atsakyti
EGK, ErikaMas sveikinimai didziausi;) Dabar relaxo kuo daugiau ir linkiu didėjanciu HCG skaiciuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 26 spalio 2010 - 18:28
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 18:24)
Dariau tik HCG.Sakė bus po 3 valandų, bet nuvažiavom pasivaikščiot po Jūrmalą, tai dar patys pavėlavom
Stengiuosi tik man prastai sekasi
Ačiū, tikiuosi kad atsiras kam panašiai buvo
Kartosiu tikriausiai ketvirtadienį. Sakė po 2-3 dienų, bet kaip dagyventi ir tas 2 dienas.
Ačiū tau

gyvenk tyliai ir ramiai, nepanikuok... (zinau, kad nelengva, bet REIKIA) mirksiukas.gif
Atsakyti
EGK, kaip butu gerai, jei jau siandiena hcg butu daugiau nei 10, pamatysi kad poryt hcg bus daug aukstesnis mirksiukas.gif o tau nera galimybiu pakartoti hch jau rytoj? zinok del savo nervu jei galeciau tai pasidaryciau ji tikrai pakartotinai nedelsiant. as net 30 dpi dariau hcg, bet gyd nesakiau kad visai nukvankusia nepalaikytu blush2.gif
sekmes ir saltu nervuku 4u.gif ir siunciu virusiuka wub.gif kad tavo grazuoliukas isitvitintu.

ErikaMas - 4u.gif sveikinu ramaus laukimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 26 spalio 2010 - 19:29
EGK,viskas bus ok tik tu tuo tikek! sveikinu 4u.gif bet labai labai tyliai smile.gif

ErikaMas i tau didziausi sveikinimai 4u.gif ,bet dar labai atsargus kad neisgasdinti smile.gif
Atsakyti