Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Atiloja @ 2010 10 26, 09:39)
Linkiu, kad nieko nebutu ir kad galetum sekmingai startuoti  4u.gif

Niu viskas, sedu ant adatos !!!! Nuo siandien gaunu Gonalio po 150. Issinesdino ta mano cista.....Net lengviau pasidare...
Kaip musu mergaites su HCG ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 10:17)
Niu viskas, sedu ant adatos !!!! Nuo siandien gaunu Gonalio po 150. Issinesdino ta mano cista.....Net lengviau pasidare...

liuks, gero starto ir svarbiausia dar geresnio finiso nestuke.gif
mergaites su HCG bus tik vakarop huh.gif
Atsakyti
Sveikos

Gero starto thumbup.gif
Egk ir ErikaMas kumštukai suspausti už gerus rezultatus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beta1,gero tau starto ir pilvoto finiso smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Reginiukas,uk, kaip laikais? Kaip savijauta? namie būni? kuom užsiėmi?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 12:40)
Reginiukas,uk,  kaip laikais? Kaip savijauta? namie būni? kuom užsiėmi?

Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus smile.gif na dar va i akupunktura nueinu kad padetu grikiukui geriau uzsikabinti,o ir siaip ne pro sali nervukams apraminti smile.gif
Kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 10 26, 13:50)
Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus smile.gif na dar va i akupunktura nueinu kad padetu grikiukui geriau uzsikabinti,o ir siaip ne pro sali nervukams apraminti smile.gif
  Kaip tu?

Guliu, niekaip kitaip mirksiukas.gif pojūčiams, jausmams dar toli, tai knygą skaitau ir SM įvykius seku. Laukiu labai šiandienos naujienų, tokia gera nuojauta užėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 12:57)
Guliu, niekaip kitaip  mirksiukas.gif pojūčiams, jausmams dar toli, tai knygą skaitau ir SM įvykius seku. Laukiu labai šiandienos naujienų, tokia gera nuojauta užėjus  smile.gif

Gulek mergyt ir tu,na o gal tikrai siandiena bus tau lemtinga! To ir linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kol laukiam laimingu skaiciuku, iskilo man vienas klausimas. Man dabar paskyre tiktai Gonali leistis po 150 ir 5 dienas (t.y. sekmadieni lekiu pas U ziureti kas toliau bus).Siandien 2 ciklo diena.Daugiau tai jokiu papildomu vaistu nera.....O tai kaip cia dabar su tom schemom iseina ? Trumpa ar ilga cia skaitosi ? Be to, kiek esu skaiciusi, tai dazniausiai dar ten kazkokiu vaistu israso.....
Padekit man pirmakartei susigaudyt kame cia reples smile.gif Aciu !
Atsakyti
smile.gif

Sveikinu 4u.gif Zingsnelis po zingsnelio atiimti savo dovaneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 15:45)
Padekit man pirmakartei susigaudyt kame cia reples smile.gif Aciu !

Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu.
Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide.
O U dirba ir sekmad?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 14:55)
Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai  ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu.
Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide.
O U dirba ir sekmad?

Taip iseina....Jeugu man taip jinai paskaiciavo tas dienas, vadinasi gal taip turi buti.As manau jie ten dirba kada reikia.Nepasakysi gi kiausidem, palaukit biski, dabar sventinis savaitgalis lotuliukas.gif
Tai viskas aisku tada man. Aciukas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 26, 14:54)
smile.gif

Sveikinu  4u.gif  Zingsnelis po zingsnelio atiimti savo dovaneles  smile.gif

Oh yes smile.gif Eisiu prizo gauti, labai noriu dvigubo smile.gif
Atsakyti