Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

As kai taupau pinigus ir laika darau makaronus/Isverdu makaronus,pakepinu farso 300 gr. su svogunais,keciupu ar pomidora imetu,galim dar kukuruzu koncervuotu,papriku,na kas tinka ta ir sumetu ,ka randu saldytuve.smile.gif ir ant makaronu uzpilu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 14, 18:37)
As kai taupau pinigus ir laika darau makaronus/Isverdu makaronus,pakepinu farso 300 gr. su svogunais,keciupu ar pomidora imetu,galim dar kukuruzu koncervuotu,papriku,na kas tinka ta ir sumetu ,ka randu saldytuve.smile.gif ir ant makaronu uzpilu. smile.gif

as irgi taip darau su spageciais - ir greita, ir skanu, ir pigu thumbup.gif

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - akcijiniai vistienos kotletai man su duona, MB su brandinta bulviu kose ir raug. agurkais, arbata
Vakariene - makaronu kose su kepinta desra, svogunais, kecupu. Arbata
Dar kepsiu lietinius su desros/svogunu/kecupo ir obuolienes idaru(likuciu naikinimas) smile.gif
Atsakyti
beje,jus makaronus darot dar su desra,keciupu,bet dar skanu kumpi rukyta ir virta ar tai desra kumpine,ar paprasta,pakepint idet svogunu patroskint (kad svogunai nerudi ,o uztroskinti) ir tada grietines idet,tada toks baltas padaziukas smile.gif
Arba kai svieziu bulviu sezonas,isverdi bulvikiu,paspirgini lasinuku su svogunais,paimi pieno stikline tarkim i ji idedi miltu nepilna sauksta,uzpili ta piena ant sukepintu spirgiu su svogunais,dar truputi pasildai ir gaunasi toks padazas,ir valgai su bulvem dar labai tinka svieziai paraugintas agurkas...ir labai pigu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,musu meniu:
Pusryciai:MB nieko,as krabu misraine,arbata
Pietums:keptos tarkuotos bulves,rauginti agurkai,varskes padazas
Vakariene:sureliai,pyragas,saldainiai,mandarinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 14, 20:00)
Arba kai svieziu bulviu sezonas,isverdi bulvikiu,paspirgini lasinuku su svogunais,paimi pieno stikline tarkim i ji idedi miltu nepilna sauksta,uzpili ta piena ant sukepintu spirgiu su svogunais,dar truputi pasildai ir gaunasi toks padazas,ir valgai su bulvem dar labai tinka svieziai paraugintas agurkas...ir labai pigu smile.gif

as irgi taip darau, laabai skaniai ir pigiai smile.gif
Iki Kaledu noriu visokius likucius sunaudot, tai dabar tustinu saldytuva, daug ka galima pagamint, o ir pirkt nereikia, nes biski issileidom dovanelems ir save palepinti norejosi blush2.gif
Atsakyti
vakar
Pusryčiai - kava
Pietūs - marinuoti kelmučiai su grietine, MB į darbą nešėsi lašinių
Vakarienė - makaronų sriuba su paukštienos kauliukais, grybų likučiai

ir as kraustysiu savo atsargas, kazkaip reikia suktis, nes dar ne visiems dovaneles supirktos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 12 15, 12:12)
ir as kraustysiu savo atsargas, kazkaip reikia suktis, nes dar ne visiems dovaneles supirktos  verysad.gif

Pas mane irgi dar ne visiems dovanėlės suruoštos.. verysad.gif
Taigi taupom..
Vakar:
I-skredučiai su uogiene, kava/arbata
II-kas liko nuo užvakar: brandinta raug. kopūstų sriuba ir apkeptas plokštainis
III-kepta vištiena(nukaulinta) su daug česnako ir baltu padažiuku, ryžiai, marinuoti žali pomidorai
IV-naktipiečiams dar manų košė su braškių uogiene, labai jau saldaus norėjosi blush2.gif
Atsakyti
Pusryciai - grikiu kose su desrelem MB, man grikiu kose su pienu, kava
Pietus - bulviu kose su sonkauliais ir kopustais
Vakariene - kalakutienos kukuliai su darzoviu padazu ir bulvem
Atsakyti
Pusryciai : Sumustinis su kumpiu + kava.
Pietus: Keptos bulves su mesos kukuliais (pusgaminiai) kakava,mandarinas.
Atsakyti
Pusryciai - kava, man lietinis su obuoliais
Pietus - lietiniai su obuoliais
Vakariene - keptos bulves su rukytais lasinukais, kefyras
Veliau - arbata
Atsakyti
Trečiadienio meniu:
I-man manų košės likučiai, vyrai - sumuštinius su sūriu, kava, arbata
II-Ukrainietiški barščiai; pekino, agurko, pomidoro, mėl. svogūno salotos su medaus/garstyčių/citrinos sulčių užpilu (labai geras skonis, rekomenduoju rolleyes.gif ), valgėm su batono skrebučiais
III-žemaičių blynai su grybų įdaru, trupiniuotis su obuoliene/moliūgiene cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 12 16, 09:45)
Trečiadienio meniu:
I-man manų košės likučiai, vyrai - sumuštinius su sūriu, kava, arbata
II-Ukrainietiški barščiai; pekino, agurko, pomidoro, mėl. svogūno salotos su medaus/garstyčių/citrinos sulčių užpilu (labai geras skonis, rekomenduoju  rolleyes.gif ), valgėm su batono skrebučiais
III-žemaičių blynai su grybų įdaru, trupiniuotis su obuoliene/moliūgiene  cool.gif

Ai kaip sito trupiniuocio noriu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif a nu greit receptuka tongue.gif
Atsakyti