Siandien
pusryciai - karsti sumustiniai su suriu ir italiskom zolelem, arbata
pietus - zuvies pirsteliai su bulvem ir marinuotais agurkais, arbata
vakariene - makaronai su pievagrybiu, morku, svoguno padazu, rukyta zuvis, kepta duona, alus (turesim sveciu)
Pusryciai:kuciukai,sumustinis,sokolado pora gabaleliu(likuciai)
Pietums:kalakutienos kotletukai,bulves,pekino-pomidoro salotos
Vakariene:bandeles su varske is sluoksniuotos teslos,desryte,suris
Pietums:kalakutienos kotletukai,bulves,pekino-pomidoro salotos
Vakariene:bandeles su varske is sluoksniuotos teslos,desryte,suris

Penktadienis
Pusryčiai - kava
Pietūs - man darbe užpilama sriubytė, MB į darbą nešėsi skumbrijos konservų ir sumustiniu
Vakarienė - silkė su svogūnais ir grietine, valgem su virtomis bulvėmis, troskinti kopustai su parukytomis desrelemis, kūčukai,mandarinai, kisielius, Naujienėlė su kava
Sestadienis
Pusryciai - kava
Pietūs - kavinėje ( turėjom metines), MB į darbą nešėsi grybų su grietine ir svogūnais ir sumuštiniai
Vakarienė - vakarykščiai kopūstai su dešrelėmis, išejom biškeli pas draugus pasedėt, tai MB pas juos prišveitė kaimiškų šviežiai sūdytų lašinukų ir namie vakarienės jam jau nereikėjo
Pusryčiai - kava
Pietūs - man darbe užpilama sriubytė, MB į darbą nešėsi skumbrijos konservų ir sumustiniu
Vakarienė - silkė su svogūnais ir grietine, valgem su virtomis bulvėmis, troskinti kopustai su parukytomis desrelemis, kūčukai,mandarinai, kisielius, Naujienėlė su kava
Sestadienis
Pusryciai - kava
Pietūs - kavinėje ( turėjom metines), MB į darbą nešėsi grybų su grietine ir svogūnais ir sumuštiniai
Vakarienė - vakarykščiai kopūstai su dešrelėmis, išejom biškeli pas draugus pasedėt, tai MB pas juos prišveitė kaimiškų šviežiai sūdytų lašinukų ir namie vakarienės jam jau nereikėjo

Musu savaitgalio meniu
Sestadienis
pusryciai - virtos desreles su agurko - pomidoro- obuolio - aliejaus salotom, kava/arbata su pyrageliais
pietus -picerijoje
vakariene - kepta duona, rukyta zuvys
Sekmadienis
pusryciai - sumustiniai su desra, karsti sumustiniai su suriu ir italiskom zolelem, kava/arbata su kuciukais
pietus - kepta vista su apelsinais, bulves, saliero - pomidoro - obuolio- majonezo salotos
vakariene - blynai su uogiene, arbata

Sestadienis
pusryciai - virtos desreles su agurko - pomidoro- obuolio - aliejaus salotom, kava/arbata su pyrageliais
pietus -picerijoje
vakariene - kepta duona, rukyta zuvys
Sekmadienis
pusryciai - sumustiniai su desra, karsti sumustiniai su suriu ir italiskom zolelem, kava/arbata su kuciukais
pietus - kepta vista su apelsinais, bulves, saliero - pomidoro - obuolio- majonezo salotos
vakariene - blynai su uogiene, arbata
Pusryčiai - kava
Pietūs - virti kiaušiniai, grybai pomidorų padaže, obuolių kompotas su aronijomis (iš rūsio)
Vakarienė - kopūstų su dešrelėmis likučiai , miltiniai blynai blynai su moliūgu ir trupininis pyragas su obuoliene,
Pietūs - virti kiaušiniai, grybai pomidorų padaže, obuolių kompotas su aronijomis (iš rūsio)
Vakarienė - kopūstų su dešrelėmis likučiai , miltiniai blynai blynai su moliūgu ir trupininis pyragas su obuoliene,
Sveikos,musu vakar meniu:
Pusryciai:MB sumustiniai su kilke,as sluoksniuotos teslos bandeles su varske
Pietums:makaronai su farsu,pievagrybiais,grietineles padaze
Snd buvom isvaziave,tai grize pavalgem brandintu makaronu,vakarienei gal kazka sugalvosim
Pusryciai:MB sumustiniai su kilke,as sluoksniuotos teslos bandeles su varske
Pietums:makaronai su farsu,pievagrybiais,grietineles padaze

Snd buvom isvaziave,tai grize pavalgem brandintu makaronu,vakarienei gal kazka sugalvosim

šeštadienis:
I-omletas, kava/arbata
II-brandinta kopūstų sriuba, čičinskai(deja, pirktiniai
) su mar. svogūnu, ir pomidoru
III-karbonadai su bulvėmis ir mar. pomidorais
sekmadienis:
I-pirato sala (duonoje keptas kiaušinis) kava, arbata
II-vis dar kopūstienės likučiai, troškinta daržovienė (bulvės, morkos, kopūstai, šparaginės pupelės, cukinija) su mėsytės gabaliukais
III-pieniška perlinių kruopų sriuba, plovas su tušonke, raug. agurkai
I-omletas, kava/arbata
II-brandinta kopūstų sriuba, čičinskai(deja, pirktiniai

III-karbonadai su bulvėmis ir mar. pomidorais
sekmadienis:
I-pirato sala (duonoje keptas kiaušinis) kava, arbata
II-vis dar kopūstienės likučiai, troškinta daržovienė (bulvės, morkos, kopūstai, šparaginės pupelės, cukinija) su mėsytės gabaliukais
III-pieniška perlinių kruopų sriuba, plovas su tušonke, raug. agurkai
Labas rytas,vakar valgeme:
Pusryciai:as sumustiniai(batonas,desra,raugintas agurkas),sluoksniuotos teslos ritineliai
Pietums:brandinti makaronai su kotletukais
Vakariene:MB damuse makaronus su kotletais,o as keleta virtu vistienos sparniuku
Pusryciai:as sumustiniai(batonas,desra,raugintas agurkas),sluoksniuotos teslos ritineliai
Pietums:brandinti makaronai su kotletukais
Vakariene:MB damuse makaronus su kotletais,o as keleta virtu vistienos sparniuku

Vakar :
Pusryciai - kava, arbata
Pietus brandinti blynai, pyragas
Vakariene rukyta skumbrija su marinuotais agurkais, kuciukai
Pusryciai - kava, arbata
Pietus brandinti blynai, pyragas
Vakariene rukyta skumbrija su marinuotais agurkais, kuciukai
Vakar
pusryciai - MB sumustiniai su desra ir arbata, man kuciukai ir surelis su balinta kava
pietus - MB vakarykste vistiena su bulvem, o as vel picerijoje buvau
vakariene - MB jautienos kotletukai su troskintom darzovem, man vaisiai su plakta grietinele
Siandien
pusryciai - sumustiniai su desra ir arbata/kava
pietus - MB kotletai su darzovem, man agurkine sriuba, pomidoro-zirneliu-majonezo salotos su skrudinta duona
vakariene - MB agurkine sriuba, makaronai su vistienos - darzoviu padazu, gal dar iskepsiu lietiniu
pusryciai - MB sumustiniai su desra ir arbata, man kuciukai ir surelis su balinta kava
pietus - MB vakarykste vistiena su bulvem, o as vel picerijoje buvau
vakariene - MB jautienos kotletukai su troskintom darzovem, man vaisiai su plakta grietinele
Siandien
pusryciai - sumustiniai su desra ir arbata/kava
pietus - MB kotletai su darzovem, man agurkine sriuba, pomidoro-zirneliu-majonezo salotos su skrudinta duona
vakariene - MB agurkine sriuba, makaronai su vistienos - darzoviu padazu, gal dar iskepsiu lietiniu
Pusryčiai: Kava, varškės surelis
Pietus: Vištienos krūtinėlės gabalėliai grietinėlės padaže su ryžiais.
vakarienei dar reiks pagalvoti
Pietus: Vištienos krūtinėlės gabalėliai grietinėlės padaže su ryžiais.
vakarienei dar reiks pagalvoti

Sveikos
Vakar
pusryciai - virti kiausiniai, sumustiniai su desra
Pietus - rugstyniu sriuba, vistiena kopustu apvalkale
Vakariene - obuoliu pyragas su pienu ir brandintas kugelis
Siandien
Pusryciai - kiausiniene su pienu
Pietus - burokeliu sriuba, sparaginiu pupeliu troskinys (sparagines pupeles, bulves, morkos, desreles, svogunai)
Vakariene -zuvies kepsniukai su bulviu kose, ir burokeliais
Vakar
pusryciai - virti kiausiniai, sumustiniai su desra
Pietus - rugstyniu sriuba, vistiena kopustu apvalkale
Vakariene - obuoliu pyragas su pienu ir brandintas kugelis
Siandien
Pusryciai - kiausiniene su pienu
Pietus - burokeliu sriuba, sparaginiu pupeliu troskinys (sparagines pupeles, bulves, morkos, desreles, svogunai)
Vakariene -zuvies kepsniukai su bulviu kose, ir burokeliais