Snd man valgymo diena,kazkas daros Pusryciai:lasimukai,agirkai,juoda duona Pietums:rugstyniu sriuba,apvirti ir apkepti sparniukai,rauginti agurkai,sultys Uzkandziai:sluoksniuotos teslos suktinukai,mandarinai,sokoladas,varskes suris na per visa dienele
A mes toliau gyvenam be mesos biski papasnikausim iki švenčių :
Pusryčiai - kava, Pietūs silkė su burokėliais, as dar blynų likučius į darbą išsinešiau Vakarienė - kepta skorpijonžuvė ir grybų plovas su marinuotais agurkėliais ir pomidorais Desertas kava su pyragu ir zefyrais
Pusryciai - kepti kiausiniai su arbata/kava Pietus - MB maltinukai su bulviu kose, man agurkine sriuba, sumustiniai su tepama varske Vakariene - makaronai su vistienos darzoviu padazu (vakar negaminau), pyrageliai su persikais, obuoliu uogiene, juosteles su cinamonu
Pusryciai - kava, man dar duona su tepamu sureliu Pietus - MB lietiniai su obuoliais ir cinamonu, man tas pats, kas pusryciams Vakariene - darzoviu sriuba su kukuliais, grybai su svogunais, porais ir grietine, brandintos virtos ir pakeptos bulves, uzpilamas kisielius Naktipieciai - mandarinai, saldainiai
Pusryciai - MB arbata su pyrageliais, man kava ir susmustiniai su tepama varske Pietus - vistienos kepsnelliai su makaronais ir pekino salotos - morka- obuolis- aliejus Vakariene - kugelis su pievagrybiais ir grietine