Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Guvile @ 2011 01 14, 17:41)
Taupantys žmonės susiduria su dilema, ką pagaminti, kai namie produktų beveik nėra arba jie labai paprasti. Noriu pasidalinti labai nebloga nuoroda, kur viena amerikietė dalinasi paprastais taupiais receptukais. Galima ir mums savo virtuvėse viską pritaikyti. Čia Tiesa, angliškai, bet su vertėju galima laisvai išsiversti, galiausiai prie kiekvieno recepto detali eiga pavaizduota. Taip kad labai patogu ir visai smagu laisvu laiku pasiskaityti.  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif dekui uz nuoroda. Butinai isbandysiu siulomus receptus 4u.gif
Atsakyti
Guvile, aciu uz nuoroda 4u.gif

O mes siandien valgom:
Pusryciai - kava
Pietus - MB canneloni su farsu(vakar nebekepiau lietiniu, gal sivakar jei netingesiu), o man pietums sumustiniai su suriu, desrele, aviziniai sausainiai ir daug svarainiu arbatos.
Vakariene - grybai patroskinti su svogunais ir grietine, virtos bulves. Svarainiu arbata, aviziniai sausainiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 14 sausio 2011 - 17:23
Vakar :
Pusryčiai - arbata
Pietūs brandintas varškės apkepas
Vakarienė - kam kepti kiaušiniai su lašinukais ir svogūnais, man virti kiaušiniai su majonezu, morkų salotos su česnaku ir majonezu, skumbrijos konservai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,musu vakarykstis meniu:
Pusryciai:brandinta burokeliu sriuba
Pietums:kepti vistu sparneliai,konservuoti pomidorai,rauginti agurkai
Vakariene:pyragas su pienu,greipfrutas,keletas sparneliu,keletas saldainiu smile.gif
Atsakyti
Pusryčiai ir pietai (kadangi savaidgalis tai vėlai atsikėlėme tongue.gif )virti kiaušiniai,
Atsakyti
Vakar :
Pusryčiai - kava,
Pietūs - perlinių kruopų košė su braškių uogiene, MB - dešra
Vakarienė - karšti sumuštiniai su sūriu, užkandėlė - sūris, dešrytė, duonytė, sūdyti lašinukai, saldainiai, šampanas ( draugai vakarojo)
Naktipiečiai - karbonadai su marinuotais agurkais, pomidorų padažu ir duona
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava, man sumustinis su suriu
Pietus - desreles, duona,saldziarugstes kopustu ir morku salotos su aliejum(nesiaus i darba), MB nusipirko cebureka
Vakariene - lietiniai su farso/morku ir varskes/cukraus idaru, svarainiu arbata.

Siandien:
Pusryciai - kava, man lietinis su varske
Pietus - MB namie kiausiniu kepesi,as nesiausi lietiniu ir daug daug kavos
Vakariene - bus kotletai su virtom bulvem, raugintais agurkais ir tikriausiai cukiniju-papriku misraine.
Naktipieciai - varskes spurgos, svarainiu arbata smile.gif
Atsakyti
Vakar :
Pusryciai - kava, kam varskes apkepo likuciai su obuoliene ir grietine, kam perliniu kruopu kose
Pietus i burokeliu siriuba su virtomis bulvemis
Vakariene - Bulviu tarkis vistienos skurelese, bulviniai blynai ( tarkio liko tongue.gif ) MB dar desros valge ir obuolienes su batonu
Atsakyti
Savaitgalio meniu:
šeštadienį -
I-apkeptos virtos bulvės su kumpelio gabaliukais, kava, arbata
II-brandinta vištiena su ryžiais, mar. pomidorai
III-plokštainis su faršu, arbata, sausainiai
sekmadienį-
I-ryžių košė su ketšupu, kava, arbata
II-barščiai, pakepintas plokštainis
III-barščiai, pekino/agurko/pomidoro/avokado salotos su feta, rūkyta skumbrė su duona ir agurku.
Atsakyti
Sveikos,musu vakarykstis meniu:
Pusryciai:brandinti sparniukai,sumustiniai su 'zuikiu',arbata,pyragas
Pietums:saltiena,dar keletas sparniuku,pupeliu-burokeliu salotos
Vakariene:man keletas saldainiu,mandarinas,o MB rukyta zuvis,alus smile.gif
Atsakyti
Vakar - pusryciai arbata
Pietums - vakarykščių skūrelių su tarkium likučiai, virtas kumpelis su bulvėmis ir marinuotais agurkais, kompotas is svarainiu ir uogieniu likuciu
Vakarienė - brandinti barščiai, MB dar dešros atsipjovė, obuolienės su batonu, man kava ir sumuštiniai su varškės sūriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 18 sausio 2011 - 11:02
Pirmdienio meniu:
I-batonas su uogiene, kava arbata
II-keptas karpis, bulvių košė, marinuoti burokėliai
III-vaikas valgė bulvių košę su kefyru, mes grybų pyragą su kefyru, serbentų kompotas
Grybų pyragiukas smile.gif
Atsakyti